خلاصه سیدی؛ (تاریکی)
سلام دوستان روحالله هستم یک مسافر.
در مورد سیدی تاریکی استاد امین میفرمایند:
زندگی پیامبران، برمبنایی یک مثلث شکل گرفته شده است؛
رمز مشکلات،
خیرخواهی
و عمل کردن به آموزشها.
کسانی که بتوانند این مثلث را به خوبی در بر بگیرند، در تمام پلههای زندگی میتواند خیلی سریع موفقتر، عمل و رشد کنند و به مرحله تکامل برسند.
* در ضلع اول؛ پیامبران در رمز مشکلات بزرگ شدند، ارتقاء پیدا کردند و به تکامل رسیدهاند، این رمز همیشه همراهشان بوده است، درواقع اینگونه نیست که چون آنها پیامبر بودهاند زندگی راحت و بدون مشکلی داشتهاند، شاید مشکلات آنها 10برابر دیگران بوده باشد.
* در کنار و موازی این مشکلات، ضلع دیگری بهنام خیرخواهی وجود دارد؛
آنها با تمام مشکلاتی که داشتند خیرخواه مردم و اطرافیانشان بودند، حتی اگر از لحاظ مادی مشکلی بود ولی باز اندازه وسعشان کمک میکردند.
آقای مهندس در یکی از سیدیها خود میفرمایند: خیرخواهی و بخشش اینگونه نیست که طرف وضع مالی، زندگی خوب و مشکلات کمی داشته باشد، بگوید چون همه چیز زندگی خوب هست حالا دیگر خدمت مالی انجام میدهم.
بخشش یعنی؛ قرص نان داشته باشی و بتوانی ثلثی از آن را ببخشی.
بخشش؛ خدمت مالی یا خدمت در کنگره60، برای کسانی میباشد که هر چقدر در مشکلات (کاری، مالی، زندگی و ...) قرار داشته باشند؛ بتوانند خدمت و بخشش کنند که خیر آن در زندگیشان جاری و مشکلاتشان رفع شود.
بخشش؛ مثل بذری میماند که در زمین حاصلخیز کاشته شود، به خوبی رشد میکند و محصولات خوبی را برای انسان در بر دارد.
* قاعده مثلث میگوید؛ در کنار این رنج، مشکلات و خیرخواهی، باید آموزشهای را که دریافت میکنیم، بهصورت عملی در بیاوریم، درواقع ما که در کنگره60 هستیم باید 80درصد از آموزشهایی که از آقای مهندس و راهنماها دریافت کردهایم را بتوانیم در زندگی و جامعه اجرا کنیم.
نکته دیگر که آقای امین به آن اشاره کردند این است که؛ نباید به ظالمان نزدیک شوید که با این کار از آموزش اولیاء دور میمانید، در کل قاعده مثلث را کاملاً از دست خواهید دادم و هیچ آموزشی نمیبینند که به عمل تبدیل کنیم و جزء ظالمان قرار میگیرند.
نتیجه خیلی بدی که برای آنها وجود دارد؛ همیشه شکست میخورند و در هر کاری ناکام میمانند، مثل: یک سردار یا تاجری که هرچه تلاش میکنند، چون آموزش ندیدهاند باز شکست میخورند و کسانیکه از این ظالمین حمایت کنند مجرم هستند.
مشارکت:

سلام دوستان امیر محمد هستم یک مسافر.
سیدی تاریکی به دو بخش تقسیم شده است؛
بخش اول راجع به پیدا کردن نقطه صفر یا همان مبدأ میباشد که برای پیدا کردن این نقطه باید اندازهها را بدانیم که کجای کار و در چه وضعیتی قرار داریم،
مثلاً: برای درس خواندن باید از روزی یکساعت شروع کنیم نه هشتساعت، که بیشتر از آن برای شما قابل اجرا نیست. اگر مبدأ یا همان یکساعت را پیدا کردید! از همانجا وادی نهم یا نقطه تحمل شروع میشود و ساخته شدن اتفاق میافتد، اگر مبدأ را پیدا نکنید، هر چند سالی که تمرین و تلاش داشته باشید، جز تخریب چیزی نخواهد داشت.
قسمت دوم در مورد پیامبران و زندگی سختی که داشتند صحبت میشود؛ آنها با تحمل سختیها و خیرخواهی برای مردم آزمون پس میدادند و در آخر به آنها رسالت میشود.
این آزمون؛ باز کردن گرهها، خارج شدن از رنج و تاریکی و در آخر آموزش دادن به دیگران میباشد.
مشارکت:

سلام دوستان مجيد هستم يك مسافر:
قدر و اندازه در هر کاری لازمه موفقیت است، گاهی ما نمیدانیم و این ندانستن عیب نیست ، اینکه برای یادگیری تلاش نکنیم و نپرسیم عیب میباشد.
الگوی همه ما جناب مهندس هستند، که استاد امین به ندانستن مقدار مصرف ایشان توسط خودشان اشاره کردند ، اما به محض اینکه ایشان مقدار مصرف خود را مشخص کردند راه نمایان شد.
این یعنی شناسایی مبدأ که مهمترین کاری است که ما انجام میدهیم، یعنی اول ببینیم در کجا قرار داریم. مثلاً: اگر من بخواهم تحصیل کنم اول باید مقطع تحصیلی خودم را مشخص کنم تا بتونم ادامه بدهم در غیر این صورت وقت خودم را تلف میکنم و هیچ پیشرفتی حاصل نخواهد شد.
اما در کلام الله از قومهای مختلف با خصلتهای مختلف یاد شده و چون کلام خداوند
جاری و متعلق به تمام اعصار است هر گروه یا مردمی که آن خصلتهای اخلاقی را داشته باشند شامل عاقبت آنان میشوند یعنی به عاقبت آنها دچار میشوند.

تنظیم و ارسال: خدمتگزار سایت مسافر حجت لژیون شانزدهم
نمایندگی خواجو
- تعداد بازدید از این مطلب :
157