مهمترین چیز در جهانبینی، تفسیر ما از مسائل است. تفسیر به این معناست که گاهی ما اتفاقهای خوب را بد برداشت میکنیم و اتفاقهای بد را خوب؛ اما زمانیکه به دانایی برسیم، درک خواهیم کرد که چهقدر اشتباه کردهایم. نیروهای منفی در هر کجا با انسان همگام هستند و بیشترین تخریب را زمانی به انسان وارد میکنند که شخص ناامید شده و تصور میکند همه چیز را از دست داده است؛ اما اگر انسان خواسته داشته باشد، حتی اگر ضعیف و ناتوان شده باشد، باز هم به تلاش خود ادامه میدهد. بیشتر ما انسانها مغروریم و فکر میکنیم که به تنهایی میتوانیم به هر چیزی برسیم. اما این فکر بسیار اشتباه است. ما با حضور در جمع به تکامل میرسیم؛ البته افراد این جمع بایستی کسانی باشند که در مسیر درست حرکت میکنند. جهانبینی قوانین زندگی است که هر شخص باید آن را بیاموزد و این قوانین بسیار ساده هستند و نیازی به استعداد بالایی ندارند.
خداوند در انسان دو نیرو قرار داده: روح و جن. روح مسیر درست را برای ما هموار میکند؛ اما جن انسان را از مسیر منحرف میکند. زمانیکه انسان تفسیر غلط انجام دهد، از فرمان جن اطاعت میکند؛ بنابراین مانند حیوانی که روح ندارد عمل میکند؛ بنابراین باید به اتفاقاتی فکر کنیم که ما را ضعیف و ناتوان نکند.
مرحلهٔ اول آشنا شدن با جهانبینی به این معناست که کلید راه حل را پیدا کردهایم؛ اما زمانیکه سیدیها را مینویسیم، در ذهن ما جایگزین میشود و وقتی به دل انسان راه پیدا کرد، خواهیم دانست که از کلید چگونه و چه زمان استفاده کنیم.
برای اینکه آگاهی ما بالاتر رود، باید آرامآرام پلهها را بالا برویم. زندگی ما انسانها فراز و نشیب بسیار دارد؛ مانند بالا رفتن و پایین آمدن از قله است. سختیها مانند جهنم است و باید پشت سر گذاشت. طبق آیه قرآن که فرموده است: «لَیْسَ لِلْإِنْسَانِ إِلَّا مَا سَعَىٰ» (انسان چیزی نیست جز حاصل تلاشش). پس از سعی و تلاش دست برنداریم و از عقبه، که همان سختیهای زندگی است، عبور کنیم تا مانند آهن گداخته شویم؛ زیرا رودخانه زندگی همیشه آرام نیست، گاهی امواج سختی دارد که صخرهها را واژگون میکند.
منبع: سیدی «عبور» از آقای امین دژاکام
تایپ: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون هفتم)
ویرایش و ویراستار: خدمتگزاران سایت
ارسال: همسفر شهلا رهجوی راهنما همسفر مهین (لژیون هشتم)
همسفران نمایندگی ملاصدرا (نیکآباد)
- تعداد بازدید از این مطلب :
70