English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده_ ظرفیت پذیرش مسئولیت

گروه خانواده_ ظرفیت پذیرش مسئولیت

سلام دوستان فاطمه .ش هستم همسفر

اولین و بزرگترین مسئولیتی که به دوش هر انسانی است مسئولیت انسان بودن است. یک سری افراد ظرفیت پذیرش یک سری کارها را ندارند و نمی‌توانند از عهده آن کارها به درستی برآیند، و مسئولیتی که بر عهده آنها قرار می‌دهند را نمی‌توانند به خوبی انجام بدهند و سریع قبله گم می‌کنند. و برعکس کسانی هستند که اگر مسئولیتی به آنها داده می‌شود ابتدا ظرفیت پذیرش موضوع را در خود بزرگ می‌کنند و بعد مسئولیت را می‌پذیرند. و در قبال کارهایی که بر عهده گرفته‌اند می‌دانند که؛ باید چکارکنند و هیچ زمانی قبله خود را گم نمی‌کنند.

در کنگره هر شخص مسئولیتی دارد مثل دیده بان ،راهنما، مرزبان همه این‌ها بعد از اینکه سفر اول خودرابه پایان رساندند و آموزش‌های لازم را دیده‌اند و از ابتدا آنها ازکارهای کوچکتر شروع به خدمت می کنند. مثل دبیر، نگهبان نظم،مهماندار ،وقتی مسئولیت بر عهده گرفتند و ظرف وجودی خود را بزرگ و بزرگتر کرده‌اند توانستند به جایگاه‌های بالاتر خدمتی برسند. اگر مثلاً ،یک تازه وارد که در سفر اول است یک خدمت بالایی را انجام بدهد قطعاً این فرد به مشکل برمی‌ می‌خورد ،ظرفیت پذیرش این مسئولیت را ندارد و خواسته یا ناخواسته نمی‌تواند از پس مسئولیتش به خوبی برآید و در نتیجه دچار سقوط می‌شود و هم حال خودش و هم حال دیگران را خراب می‌کند.ولی اگر سفر اول را به پایان برساند و آموزش و آگاهی کامل را به دست بیاورد می‌تواند مسئولیتی که به او داده می‌شود؛ را به درستی و با موفقیت به انجام برساند. موفقیتی که هم برای خودش و هم برای کنگره باشد.

قبله گم کردن یعنی خارج شدن از صراط مستقیم زمانی که من در صراط مستقیم باشم قبله‌ام را گم نمی‌کنم جایگاهم را بالاتر از آنچه که هست نمی‌بینم که این همان منیت است. درباره مسئولیت هم اگر من ظرفیت آن مسئولیتی که به من واگذار شده را نداشته باشم، چه در کنگره و چه در خارج از کنگره نمی‌توانم مسئولیتم را به نحو احسن انجام بدهم انرژی کافی و لازم را که باید از انجام آن مسئولیت دریافت کنم را نمی‌گیرم. اگر در چهارچوب کنگره باشیم و آموزش‌ها را عملی کنیم قبله گم نمی‌کنیم؛ بلکه هر روز به میزان ظرفیتمان نیز افزوده می‌شود که به این ترتیب با گرفتن مسئولیتی از خود بیخود نشده و می‌توانیم آن مسئولیت را به نفع احسن انجام بدهیم.

رابط خبری:  همسفر ام البنین.ش رهجوی راهنماهمسفرمهدیه (لژیون یکم)
ویرایش و ارسال:  همسفرسمیه رهجوی راهنماهمسفرمهدیه (لژیون یکم)
همسفران نمایندگی زاهدان 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .