همسفر زهرا به همراه مسافر خود با تخریب آنتیایکس تریاک وارد کنگره شدند؛ مدت ۱۰ ماه به روش DST و داروی OT با راهنمایی همسفر لیلی و مسافر حسین سفر کردند و اکنون 3 سال است که آزاد و رها هستند. ایشان در رشته ورزشی شنا فعالیت دارند و رشته ورزشی مسافرشان دارت است.
اینک در باب دستور جلسه «ظرفیت، مسئولیت (قبله گم کردن)» با ایشان گفتوگویی ترتیب دادهایم؛ لطفاً با ما همراه باشید.
به نظر شما چه ارتباطی بین ظرفیت، مسئولیت و قبله گم کردن وجود دارد؟
معانی هرکدام را بهصورت مجزا توضیح میدهم؛ ظرفیت یعنی باید ظرف وجودی خود را ذرهذره بالا ببریم. مسئولیت یعنی در هر جایگاهی قرار گرفتیم باید دانایی لازم را کسب کرده، پاسخگو باشیم و سؤالات مراجعین را پاسخ دهیم. قبله گم کردن به این معنی است که در صورت پذیرش مسئولیت، معبود خود یا کسی که ما را در این مسیر قرار داده است را فراموش نکنیم.
به نظر شما با توجه به آموزشهای کنگره 60، یک رهجو بهتر است چگونه رفتار کند که دچار قبله گم کردن نشود؟
رهجو پس از ورود به کنگره نباید هدفش را گم کند؛ هدف من رسیدن به آسایش و آرامش خودم است و دائم در حال دریافت آموزشهای کنگره ۶۰ هستم و قدردان تمام مسئولین، راهنمای خود و مرزبانان هستم تا دچار قبله گم کردن نشوم.
به عقیده شما چه نکات مشترکی بین ظرفیت انسان و مسئولیتی که متحمل میشود وجود دارد؟
هر فردی باید با توجه به ظرفیت خود قبول مسئولیت کند؛ برای مثال اگر من در بدو ورود به کنگره بخواهم یک مسئولیت سنگین مانند مرزبانی را بپذیرم؛ قادر به انجام این کار نیستم؛ درنتیجه موجب تخریب خود و دیگران میشوم. لذا برای پذیرش مسئولیت، ابتدا باید ظرفیت خود را بالا ببرم تا بتوانم مسئولیتهای بزرگ را انجام دهم.
لطفاً تجربه خود را در مورد بالا رفتن ظرفیت وجودیتان و مسئولیتهایی که تابهحال برعهده گرفتهاید، با ما به اشتراک بگذارید.
در خصوص تجربه خودم، همین پیشنهاد راهنمای گرامیام برای مصاحبه بود که بهصورت ناگهانی به من واگذار کردند؛ ایشان پس از مشاهده ظرفیتم این مسئولیت را به من سپردند و من نیز با دریافت آموزشهای کنگره و مطالعه، قادر به انجام این کار شدم.
.jpg)
لطفاً بفرمایید شما چگونه توانستید با آموزشهایی که در کنگره دریافت میکنید، ظرفیت خود را برای قبول مسئولیت بالا ببرید.
من با عمل به وادی اول که وادی تفکر است، توانستم برای انجام هر کاری ابتدا تفکر نمایم؛ تفکر، باعث افزایش صبر من میشود و افزایش صبر، ظرف وجودی مرا بزرگتر میکند و این امر موجب بالا رفتن توانایی من برای قبول مسئولیتهای بزرگ میشود.
به نظر شما برای اینکه همسفران در کنگره۶۰ وارد حاشیه نشوند، رعایت چه مواردی به آنها کمک میکند؟ لطفاً اگر تجربهای در این مورد دارید بفرمایید.
تجربه من بعد از سه سال حضور در کنگره این است که باید به تمام حرمتهای کنگره ۶۰ عمل کنیم؛ بنابراين با عمل به حرمتها، وارد حاشیه نمیشویم. به گفته راهنمای خودم، از کنار بیاییم و از کنار برویم؛ تجربه من در این مورد این است که در سفر اول، با یک فرد در حال سفر دوم که حال خیلی بدی داشت، هم مسیر بودم و او را به مقصد میرساندم؛ کمکم حال بد ایشان روی من تأثیر چشمگیری گذاشته بود طوری که مرا نیز از حضور در کنگره ۶۰ دلسرد کرده بود؛ من پس از مشورت با راهنمایم متوجه این موضوع شدم که علت آن زیر پا گذاشتن حرمتها بود.
کلام آخر ...
بهعنوان کلام آخر، خدا را شکر میکنم که تاریکی وسیع زندگیام توسط کنگره 60 به روشنایی ختم شد و توانستم بهوسیله داشتن مسافر و ورود به کنگره، نقاط ضعف خود را بشناسم و بهآرامی به نقاط قوت تبدیل کنم. کنگره ۶۰ جواب یک کار خوب بود که خداوند به من هدیه داد. از راهنمای خود که مادرانه به من آموزش میدهند بسیار متشکرم و امیدوارم خیروبرکت فراوان به زندگی ایشان جاری شود.
انجام مصاحبه: همسفر راحیل رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون پانزدهم)
رابط خبری: همسفر عاطفه رهجوی راهنما همسفر لیلی (لژیون بیست و دوم)
عکاس: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر سپیده (لژیون بیستم)
ویراستاری: همسفر نفیسه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون سوم)
ویرایش نهایی: همسفر الهه رهجوی همسفر پریسا (لژیون بیست و پنجم)
ارسال: همسفر پگاه خدمتگزار سایت
همسفران نمایندگی شیخبهایی
- تعداد بازدید از این مطلب :
255