English Version
This Site Is Available In English

ظرفیت به یک باره به وجود نمی‌آید

ظرفیت به یک باره به وجود نمی‌آید

دومین  جلسه از دوره پانزدهم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰ ، نمایندگی دکتر علیرضا (مبارکه)، با استادی مسافر مجید، نگهبانی مسافر قاسم و دبیری مسافر مجتبی با دستور جلسه « ظرفیت و مسئولیت (قبله گم کردن) »  در روز یک‌شنبه  31 فروردین ماه ۱۴۰۴، ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان مجید هستم یک مسافر، از نگهبان، مرزبانان و راهنمای عزیزم آقا فرشاد تشکر می‌کنم. همچنین به راهنمای محترم آقا مهدی ایجنت جدید شعبه تبریک عرض می‌کنم. از زحمات ایجنت قبل آقا حامد که زحمات زیادی برای شعبه کشیدند تشکر می‌کنم. دستور جلسه امروز ظرفیت و مسئولیت (قبله گم کردن) است. ابتدای ورود من به کنگره، راهنمای تازه واردین آقای ترک‌پور فرمودند که شما به خاطر سن بالا، مصرف قرص‌های اعصاب و روان و B2 نمی‌توانید سفر کنید، ولی من خواسته قوی داشتم.  به خود گفتم  باید مواد را کنار بگذارم. من اولین سی‌دی را به کمک راهنمای عزیزم آقا فرشاد توانستم بنویسم و مجوز ورود به کنگره را دریافت کردم.

اوایل،  این کار برایم دشوار بود ولی رفته‌رفته توانستم ظرفیت خود را با گوش دادن و نوشتن سی‌دی بالا ببرم. ظرفیت به یک باره به وجود نمی‌آید و ذره ذره بالا می‎رود. هر چیز یک ظرفیت مشخص دارد مثلاً یک پارچ آب را نمی‌توان در یک لیوان جا داد و سرریز خواهد شد. شخصی به اندازه یک حوض آب یک نفر به اندازه یک رودخانه و شخصی به اندازه یک دریا ظرفیت دارد. این ظرفیت در بین گیاهان و حیوانات هم وجود دارد و متفاوت می‌باشد، در هستی و خلقت خداوند به هر موجودی بر اساس ظرفیتش مسئولیت می‌دهد. در بین حیوانات هم ظرفیت وجود دارد. به عنوان مثال ظرفیت کرم و موش متفاوت است.

اما در مورد مسئولیت، وقتی به یک نفر مسئولیت یک اداره را می‌دهند نباید خود را سرور و آقای دیگران بداند و با تکبر به دیگران نگاه کند. باید پاسخگوی همه ارباب رجوع‌ها باشد. مثلاً مسئول آبدارخانه باید به همه چای یکسان بدهد و در هر کاری باید افراد مسئولیت خودشان را به نحو احسنت و شایسته انجام بدهد. رئیس جمهور یک کشور باید پاسخگوی مشکلات مردم باشد و نباید بگوید من آقا و سرور شما هستم. ما در مقابل خانواده و اجتماع مسئول هستیم‌ و در مورد قبله گم کردن، مسلمانان همگی به سمت یک قبله عبادت و نماز می‌خوانند. ما باید به شخصی که به ما آموزش داده و ما را از بند تاریکی‌ها نجات داده است احترام بگذاریم و از بنیان کنگره آقای مهندس قدردانی کنیم. ما باید به راهنمایان، مرزبانان و ایجنت شعبه احترام ویژه بگذاریم و قدردان آنان باشیم و باید جبران خسارت کنیم و با خدمت کردن صادقانه به کنگره ‌کمک‌هایی که به ما شده جبران نماییم. ما باید در هر شرایطی که قرار می‌گیریم بتوانیم به بهترین نحو از عهده کار و مسئولیت بر آییم. انسان در هر جایگاهی قرار می‌گیرد خودش را نشان می دهد و در هر جایگاه معلوم می‌شود که شخص چه کاره است.
تایپ: مسافر محمد و مسافر حسین
عکس: مسافر حمید
تنظیم و ارسال: مسافر مهرداد



 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .