English Version
This Site Is Available In English

مسافر داریوش در مقاله "ظرفیت و مسئولیت (قبله گم کردن)" چنین نوشت

مسافر داریوش در مقاله

مسئولیت پذیری: تعهد درونی هر فرد برای انجام درست وظایفی است که بر عهده‌اش گذاشته شده است.
مسئولیت پذیری یعنی ما در برابر خودمان، شخصی یا چیزی پاسخگو هستیم؛ این حسی است که از درون ما سرچشمه می‌گیرد. شخصی که مسئولیت عملی را می‌پذیرد یعنی با خودش و یادیگری توافق می‌کند تا مجموعه فعالیت‌های مشخصی را به درستی انجام دهد.
ظرفیت: ظرفیت وجودی انسان‌ها قابل تغییر است و کم و زیاد می‌شود و انسان‌ها با اعمال نیک و یا قبیح خود در بالا بردن و یا کاستن ظرفیتشان تاثیر مستقیم دارند
اما چگونه ظرفیتمان را بالا ببریم؟ انسان با کسب علم در این عالم می‌تواند عقل خود را تقویت و ظرف وجودیش را وسیع ترکند. کارهایی که از آدمی سر می‌زند در حدود قدرت و ظرفیت اوست، پس با کسب علم و گرفتن آموزش‌های صحیح و با تجربیات مداوم در بخش‌های کوچکتر و صبوری در امورزندگی و مدیریت بحران‌های کوچک، زندگی به طور مرتب می‌توان ظرف وجودی را وسیع‌تر کرد و در ادامه مسئولیت‌های بزرگتر را با ظرفیت کافی عهده‌دار شود.
۱- انسان مسئولیت پذیر کارهایش را به موقع انجام می‌دهد و برای انجام درست کارها نیاز به ناظر بیرونی ندارد.
۲- انسان مسئولیت پذیر اهل بهانه آوردن نیست و برنامه‌هایش را به موقع انجام می‌دهد. هنگام اشتباه خودش را سرزنش نمی‌کند، بلکه سهم خود از اشتباهی که کرده را می‌پذیرد و جهت جبران آن اقدام می‌نماید.
۳- انسان مسئولیت پذیر خودخواه نیست، چون خودخواهی باعث می‌شود بسیاری از تعهدات مهم نادیده گرفته شود و کارهای غیر ضروری را به کارهای مهم ترجیح دهد و اینجا دچار خودخواهی شده است.
۴- از ویژگی‌های فرد مسئولیت پذیر این است که در کارهایی که توانایی انجام آن را ندارد، با اعتماد به نفس بالا و صادقانه "نه" می‌گوید. اهمیت دادن به زمان، هم برای وقت خود و هم وقت دیگران از ویژه‌گی های مسئولیت پذیری است؛ زندگی منظم، انجام امور طبق برنامه، قرار دادن هر چیز در زمان و مکان و مقدار مناسب، که در نتیجه سازماندهی مناسب به همراه دارد.
در آخر از بنیان محترم کنگره ۶۰ و کلیه عوامل و زیر مجموعه‌های آن خصوصا در شعبه صالحی تهرانپارس کمال تشکر را دارم که من را بر آن داشت که به مسائل عمیق‌تری از جهان پیرامون بیندیشم و همواره سعی در گرفتن آموزش‌های لازم برای بهتر زیستن و رسیدن به هدف والای انسانی قرار بگیرم. از ایجنت، مرزبانان، راهنمایان و دیگر خدمتگزاران شعبه صالحی که صبورانه در مسیر رسیدن و پیشبرد اهداف کنگره ۶۰ قرار دارند سپاسگزارم و از نگاه مسئولانه‌ای که در جذب افراد تازه وارد که جهت ادامه حیات ارتقا و پیشبرد اهداف کنگره ۶۰ از اهمیت بالایی برخوردار است قدردان هستم.
به امید روزی که هیچ انسانی در کره خاکی در بند مواد مخدر نباشد.
نویسنده مقاله: مسافر داریوش لژیون چهاردهم
تایپ: مسافر فرهاد لژیون نهم
ویرایش و بارگزاری خبر: مسافر هادی لژیون نهم
مرزبان خبری: مسافر احمد
فروردین ماه 1404                              شعبه صالحی (تهرانپارس)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .