جلسه چهارم از دوره نهم کارگاههای آموزشی ویژه مسافران و همسفران کنگره ۶۰ نمایندگی قوچان با استادی مسافر علی، نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر احمد با دستور جلسه «تجربه من از اضافه وزن و تعادل آن با متد کنگره 60» پنجشنبه، 28فروردین 1404ساعت 17آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان علی هستم مسافر

از لژیون مرزبانی و ایجنت محترم تشکر می کنم که فرصت خدمت را به من دادنداز نگهبان و دبیر تشکر می کنم تجربه ی من از اضافه وزن و تعادل آن با متد دی اس تی در کنگره 60
در گذشته از تجربه اشتباهات بسیاری استفاده کردم در یک مورد یه قطره ای به دادند و گفتند صبح دوتا تخم مرغ بخور این قطره راهم بخور و شب یه تکیه نان بخور که باعث شد من مریضی بگیرم بنام زولا که باعث شد یکماه سر کار نرفتم که باعث عصبی شدن من شدکه در سال 95من به دنبال راهی جدید بودم که با آقای سلطانی تماس گرفتم در آن زمان در لژیون جونز بودند.که موفق نشدم عضو بشوم که می بایست آقای مهندس به ایشان اجازه می دادند.بعد از رهایی به شعبه قوچان آمدم آقای جواد آمدند و من وارد لزیون شدم.می خواهم بگویم در روش دی اس تی بصورت تک روی نمی شودپیش برویم که آقای مهندس می گویند:که مرتب سر تایم می بایست غذا را بخوریم که مثل مصرف دارو می باشد که هیچ فرقی نداردکه می بایست زمانش تایین شود و در سه وعده مرتب که تاکید به خوردن سالاد قبل غذا را داده اند .سالاد دارای چند اسید آمین های ضروری و غیر ضروری می باشد که باعث هضم راحت غذا می شود و مانند کاتالیزور عمل می کند.هر انسان 8درصد وزن خود پروتیین نیاز دارداضافه وزن و پرخوری باعث پادرد و چربی های اضافه می شود.که به بدن انسان فشار زیادی می آورد.در لژیون جونز هم صور آشکار و هم صورپنهان داردوفرقی با اعتیاد ندارد.از اینکه با سکوت خودبه حرف های من گوش کردیدتشکر می کنم.

تقدیرو تشکر از مسئول نشریات

تقدیر و تشکر از مسئول سایت

تقدیر و تشکر ازاعضای لژیون سردار

ارسال خبر:واحد سایت نمایندگی قوچان
- تعداد بازدید از این مطلب :
165