English Version
This Site Is Available In English

سالم‌ترین روش کاهش وزن با متد DST است

سالم‌ترین روش کاهش وزن با متد DST است

سلام دوستان پگاه هستم همسفر

خداوند بزرگ را شاکر و سپاس‌گزارم که به‌واسطه حضور در کنگره ۶۰، فرصت آموزش در بخش‌های مختلف را به من داد تا بتوانم یاد بگیرم و به نعمت‌هایی که در اختیارم گذاشته شده و هیچ توجهی به آن‌ها نداشتم، آگاه شوم؛ بخشی از این آموزش‌ها مربوط به جسم انسان است؛ جسمی که نه نسبت به آن آگاهی و اطلاعاتی داشتم و نه از اهمیت و عظمت ساختارهای آن باخبر بودم ولی به لطف آموزش‌های کنگره ۶۰ تا حد زیادی متوجه این مسئله شدم که رسیدگی به جسم و در سلامت نگه‌داشتن آن وظیفه و اولویت زندگی من است؛ چراکه وقتی جسم سالمی نداشته باشم قطعاً روح و روان من هم در تعادل و آرامش نمی‌تواند باشد که البته بخشی از آن تعادل به سلامت جسم بر‌می‌گردد. هر زمان که از حال خرابم و علت به‌هم‌ریختگی آن با راهنمای خود صحبت می‌‌کردم؛ همیشه می‌گفتند به دنبال درمان جسم خود باش و من تا مدت‌ها متوجه صحبت ایشان نمی‌شدم که چه ارتباطی می‌تواند بین سلامتی جسم و روح و روان باشد؛ ولی به‌مرور متوجه شدم زمانی که من درگیر بیماری باشم، آن دردی که در جسم دارم اجازه تمرکز و تفکر را به من نمی‌دهد. از زمانی که دچار اضافه‌وزن شدم همیشه با خود می‌گفتم من که چیزی نمی‌خورم پس علت این افزایش وزن چه چیزی می‌تواند باشد که حتی همین مقدار کم هم در شیوه زندگی و عملکرد جسمم تأثیر زیادی گذاشته است؛ ولی به‌مرورزمان فهمیدم که علت اصلی آن نداشتن الگوی مناسبی در ارتباط با تغذیه سالم، نخوردن غذا و نداشتن تحرک کافی و لازم است. الآن با توجه به آموزش‌ها متوجه شدم که نیازی به گرفتن رژیم‌های سنگین، سخت و حذف مواد غذایی مفیدی که خداوند آفریده تا بتوانم به‌درستی از آن‌ها استفاده‌ کنم، ندارم؛ بلکه فقط با شناخت جسم، استفاده از روش تدریجی (DST) و با استفاده صحیح و مناسب از مواد غذایی و در کنار آن داشتن فعالیت بدنی کافی، می‌توانم به‌راحتی سلامتی خود را به دست بیاورم. از جناب مهندس دژاکام برای فراهم کردن بستر آموزشی و راهنماهایی که در این مسیر به بنده آموزش دادند، کمال تشکر را دارم.

سلام دوستان ثریا هستم مسافر تغذیه سالم، یک همسفر

قبل از هر چیز خداوند بزرگ را بسیار تا بسیار شکر می‌کنم که راه کنگره را پیش روی من قرارداد و از آقای مهندس حسین دژاکام بزرگوار بابت لژیون تغذیه سالم تشکر فراوان دارم. من تا قبل از اینکه وارد لژیون تغذیه سالم شوم یک چیزهای دست‌وپا شکسته‌ در مورد ویتامین‌ها، سبزیجات و میوه‌جات می‌دانستم اما با ورود به لژیون ‌و آموزش‌های خوب و به زبان ساده و قابل‌فهم جناب مهندس بسیار آموزش گرفتم؛ چون مطالب خیلی سخت را به زبان ساده و با تمثیل‌های ساده بیان کردند که همه بتوانند استفاده کنند و از این‌همه تدبیر ایشان سپاسگزارم. روش‌های زیادی در مورد کاهش وزن وجود دارد؛ یک عده میگویند باید گیاه‌خواری کنی، یک عده می‌گویند باید غذا را وزن کنی و بخوری، یک عده می‌گویند این غذا را بخور و آن را نخور، این کار را بکن و این کار را نکن که تمام این‌ روش‌ها را دیگران انجام دادند اما مشکل آن‌ها بیشتر شد؛ چون تمام مواد غذایی و ویتامین‌ها را به بدن نمی‌رساندند و باعث ایجاد یک سری مشکلات در بدن خود شدند؛ اما در روش تغذیه سالم و تعادل اضافه‌وزن با متد کنگره ۶۰، آموزش گرفتم که تمام مواد غذایی به مقدار مناسب باید به بدن برسد؛ یعنی این روش بر سه مؤلفه استوار است؛ یک غذای مناسب، دوم مقدار مناسب و سوم زمان مناسب است که اگر این سه اصل در کاهش وزن رعایت شود؛ بدن، خودش‌ زبان دارد و شروع به هدایت کردن چربی‌های اضافه به بیرون می‌کند؛ چرا این کار را انجام می‌دهد؟ چون قبلاً من سر یک ‌زمان خاص غذا نمی‌خوردم، مقدار را رعایت نمی‌کردم و یا کم می‌خوردم یا زیاد و غذای مناسب، مفید و باکیفیت هم نمی‌خوردم؛ اما الآن که آموزش گرفتم و آن سه اصل را رعایت می‌کنم بدن من متوجه شده و می‌داند که غذای مورد نیاز خود را سر وقت دریافت می‌کند و دیگر آن را در بدن ذخیره نمی‌کند؛ همچنین در کنار سه اصل گفته شده، در هفته چهار یا پنج روز را برای صبحانه دو عدد تخم‌مرغ آب‌پز می‌خورم که هم پروتئین دارد و به عضله سازی و ترمیم بافت‌های آسیب‌دیده بدن کمک می‌کند؛ هم برای سلامت قلب، تقویت مغز و حافظه، سلامت چشم و بینایی، افزایش انرژی و بهبود عملکرد بدن، تقویت سلامت استخوان‌ها و از همه مهم‌تر برای کنترل وزن مفید است و می‌تواند مدت طولانی احساس سیری ایجاد کند که در کنترل وزن نقش زیادی دارد؛ همچنین خوردن سالاد یکی از مواردی است که در کاهش وزن می‌تواند بسیار مؤثر باشد که باید بیست دقیقه قبل از غذا خورده شود؛ زیرا سالاد سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است و یک غذای عالی برای کاهش وزن می‌باشد؛ چون از پرخوری جلوگیری می‌کند و همچنین فیبر موجود در آن برای حرکت روده‌ها مفید است. ورزش و پیاده‌روی روزانه هم می‌تواند در سلامت و کاهش وزن بسیار تأثیرگذار باشد؛ پس در کاهش وزن، غذای مناسب، زمان مناسب، مقدار مناسب، خوردن سالاد بیست دقیقه قبل از هر وعده غذا (ناهار و شام)، خوردن دو عدد تخم‌مرغ آب‌پز در وعده صبحانه برای چهار یا پنج روز ‌در هفته و همچنین پیاده‌روی روزانه می‌تواند نقش بسیار زیادی داشته باشد. مطالب گفته شده توسط آقای مهندس در مورد اضافه‌وزن، بسیار زیاد است که بنده به همین بسنده می‌کنم. در آخر از راهنمای جهان‌بینی و راهنمای تغذیه سالم خود بابت انتقال آموزش‌های خوبشان بسیار تا بسیار تشکر می‌کنم. در پناه قدرت مطلق شاد و پیروز باشید.

سلام دوستان مریم هستم یک همسفر

در رابطه با هر کاری اولین قدم این است که صورت‌مسئله آن را بدانیم و بشناسیم و زمانی که صورت‌مسئله حل شود انجام کار راحت می‌شود؛ مانند اعتیاد به مواد مخدر، نیکوتین و مشکل اضافه‌وزن و چاقی که در کنگره ۶۰ با شناخت صورت‌مسئله به‌راحتی با متد DST درمان می‌شود. علت اکثر بیماری‌های انسان، تغذیه نامناسب است؛ جسم ما به سوخت‌وساز نیاز دارد اما مهم است که این سوخت‌وساز را چگونه و چه مقدار در اختیارش قرار دهیم؛ باید حد و اندازه آن را بدانیم.

مشکل اضافه‌وزن به خاطر این است که اندازه‌ها را نمی‌دانیم؛ اضافه‌وزن روی تمام قسمت‌های بدن ازجمله ستون فقرات، زانو، مفاصل، گرفتگی عروق، تنگی نفس اثر بسیار زیادی دارد و باعث کوتاهی عمر می‌شود. از مهم‌ترین علت‌های عمده چاقی می‌توان به پرخوری و ریزه‌خواری، استرس، خواب نامنظم و کم‌تحرکی اشاره کرد. هرکدام از ما بارها برای کاهش وزن اقدام کرده‌ایم ولی هر بار، با وزن بالاتری برگشته‌ایم چون روش غیر اصولی بوده است؛ مثلاً با قرص‌ها و کپسول‌های لاغری، رژیم‌های سخت، کوچک کردن معده، پیکرتراشی به جسم ضررهای زیادی وارد کرده‌ایم. در متد DST هیچ فشاری روی جسم و نفس نیست و از همه غذاها می‌توان استفاده کرد؛ اولین اقدام این است که به وعده‌های غذایی خود نظم دهیم؛ هیچ وعده غذایی حذف نمی‌شود به‌خصوص صبحانه، چون حذف آن باعث می‌شود بدن ما فقیر شود و در وعده‌های بعدی مواد غذایی ذخیره کند و باعث چاقی شود. سیستم جسم ما هوشمند است وقتی تغذیه درست و به‌موقع به جسم برسد بدن خیالش راحت است و چیزی را ذخیره نمی‌کند حتی چربی اضافه را هم به بیرون می‌ریزد. کامل‌ترین وعده صبحانه، تخم‌مرغ آب‌پز است که هفته‌ای چهار یا پنج بار می‌توان از آن استفاده کرد؛ همیشه بیست دقیقه تا نیم ساعت قبل از غذا سالاد بدون سس بخوریم و تحرک و ورزش، به‌خصوص پیاده‌روی داشته باشیم و مهم‌ترین مسئله در متد DST این است که باید ذره‌ذره در طول زمان ده الی یازده ماه وزن خود را کاهش دهیم.

سلام دوستان فاطمه هستم مسافر تغذیه سالم، یک همسفر

خداوند را شاکرم که مسیر کنگره برای من باز شد و توانستم با آموزش‌های آن، سه مؤلفه جسم، روان و جهان‌بینی خود را کنترل کنم. سال‌ها با داشتن اضافه‌وزن به استخوان‌هایم فشار می‌آوردم و دچار کمردرد و پادرد بودم؛ همچنین کمبود ویتامین‌ D داشتم و چون استخوان‌هایم خیلی ظریف هستند، تحمل وزن مرا نداشتند و حتی در هنگام پیاده‌روی دچار تپش قلب و نفس‌تنگی می‌شدم. مدتی بود که می‌خواستم وارد لژیون جونز شوم و موقعیت پیش نمی‌آمد تا این‌که شش ماه قبل، وارد لژیون تغذیه سالم شدم و تازه فهمیدم که علت اضافه‌وزن و مشکلات جسمی در من این بود که روش استفاده از تغذیه و خوراک را بلد نبودم؛ من قبلاً ریزه‌خواری زیاد داشتم و با خوردن خوراکی‌ها دائماً به جسم خود تخریب می‌رساندم اما در حال حاضر با کنترل بر روی تغذیه‌ درست توانستم نه کیلو از وزن خود را در این مدت کاهش دهم؛ با شروع کاهش وزن، هم حال جسمم بهتر شده است و هم مشکلات فیزیولوژی من خیلی کمتر شده و با داشتن جسم و روان سالم در زندگی به آرامش رسیده‌ام.

برای کاهش وزن با متد DST؛ سه وعده غذایی داشتم و هیچ‌چیزی را از سبد غذایی خود حذف نکردم حتی فست فودها یا نوشابه و تخمه که خیلی دوست داشتم؛ فقط میزان مصرف آن‌ها بسیار کم شد. خوردن تخم‌مرغ آب‌پز هفته‌ای چهار عدد را دارم از D.SAP صبح ناشتا و شب قبل از خواب استفاده می‌کنم و یاد گرفتم که غذا را باید در زمان مناسب، مقدار مناسب و کیفیت مناسب استفاده کنم. امیدوارم بتوانم سفر جونز خود را به‌خوبی به پایان برسانم و به وزن ایدئال برسم. از جناب آقای مهندس حسین دژاکام سپاسگزارم که با ابداع متد DST توانستند مشکلات و درد و رنج انسان‌ها را حل کنند. آرزوی سلامتی برای ایشان و خانواده محترمشان را از خداوند خواهانم. همچنین از راهنمای تغذیه سالم خود همسفر سمیه کمال تشکر را دارم.

سلام دوستان عفت هستم یک همسفر

خدا را هزاران بار شکر که با کنگره آشنا شدم و خداوند، حکیم فرزانه‌ای همچون جناب مهندس بزرگوار را سر راهمان قرار داد تا از ایشان که سندی هستند بدون نقص الگو بگیریم. قبل از ورود به لژیون تغذیه سالم اضافه‌وزن زیادی داشتم و این اضافه‌وزن باعث کمردرد شدید، پادرد، زانودرد و همچنین دردهای گوارشی ازجمله سوزش معده، دردهای روده‌ای و نفس‌تنگی، درد در قسمت قلب و قفسه سینه و بخصوص یائسگی زود‌رس شده بود. در ابتدای ورود به لژیون جونز، وزنم هشتاد کیلوگرم بود و با انواع و اقسام دردهای مختلف روبرو بودم؛ هرروز به پزشکان متخصص مراجعه می‌کردم و تقریباً بی‌نتیجه بود تا اینکه تصمیم گرفتم وارد لژیون تغذیه سالم شوم. در ابتدا برایم خیلی سخت بود؛ مانند مصرف‌کننده‌ای که از مواد جدا می‌شود حال بدی داشتم تا اینکه ذره‌ذره شروع کردم به کم کردن وزنم و این در من پتانسیل ایجاد کرد و خدا را شکر ذره‌ذره دردهای مفصلی ازجمله زانودرد و همچنین ناراحتی‌های گوارشی در من محو شدند و اتفاق عجیبی که در قسمت فیزیولوژی من افتاد این بود که سیستم‌های بدنم که از تعادل خارج‌شده بودند، دوباره به چرخه طبیعی خود بازگشتند و سیکل ماهانه‌ام منظم شد. جناب مهندس در سیدی‌های «اضافه‌وزن» فرمودند: با کاهش وزن، برای کسانی که بچه‌دار نمی‌شوند بارداری اتفاق می‌افتد و کسانی هم که دچار یائسگی زودهنگام شده‌اند دوباره بدن آن‌ها شروع به فعالیت می‌کند و من این را به چشم خود مشاهده کردم. خدا را شکر در حال حاضر وزن من به شصت‌وشش کیلوگرم رسیده و نه‌تنها هیچ گونه ناراحتی ندارم بلکه احساس خوب سلامتی و شادابی دارم.

امسال ماه رمضان خیلی خوب و راحتی داشتم و احساس می‌کردم بدنم به مقدار زیادی دوپامین ترشح می‌کند. استاد امین در سی‌دی «رمضان» بسیار زیبا بیان کردند: انسان روزه‌دار در هنگام افطار مانند کسی است که در درمان DST وقتی نزدیک وعده بعدی می‌رسد، بدن فرد شروع به تولید مواد شبه افیونی می‌کند و فرد روزه‌دار هم در هنگام افطار با اینکه در اوج تشنگی و گرسنگی می‌باشد ولی بدنش شروع به ترشح دوپامین می‌کند و من این را با تمام وجود لمس کردم. خدا را شکر بابت نعمت کنگره 60 و متد DST که جناب مهندس حسین دژاکام آن را ابداع کردند و راه درست زندگی کردن را به ما یاد دادند. شکر شکر شکر

سلام دوستان زهرا هستم همسفر

در ابتدا از جناب مهندس که در تمام زمینه‌ها به ما آگاهی می‌دهند و از راهنمای خود همسفر شهین که برای یادگیری ما تلاش بی‌وقفه می‌کنند، تشکر می‌کنم. من اضافه‌وزن زیادی داشتم و خیلی راه‌ها را رفتم و خیلی متدها را امتحان کردم ولی متد آقای مهندس هم خیلی راحت است و هم به نتیجه می‌رسد. روش‌هایی که انجام دادم بسیار سخت و طاقت‌فرسا بود؛ علتش هم این بود که در روش‌های دیگر کالری اندازه‌گیری می‌شد و روزانه هم ‌وزن خود را چک نمی‌کردیم؛ به همین دلیل درست متوجه نمی‌شدم که چه موقع وزنم کم و چه موقع زیاد شده است و در کل ماه‌هایی که سپری می‌شد حتی در یک ماه، دویست گرم هم کم نمی‌کردم و اینجا بود که به نتیجه رسیدم که مسیر جناب مهندس برای کاهش وزن خیلی خیلی کاربردی و عالی است؛ یعنی داشتن ترازو و وزن کردن قبل از هر وعده غذایی، دوم این‌که باید چهار الی پنج روز در هفته، روزانه دو عدد تخم‌مرغ آب‌پز شده استفاده کنیم و اینکه برای کاهش وزن نیازی نیست ما یک سری غذاها را حذف کنیم؛ باید از همه مواد غذایی در حد و اندازه مناسب بخوریم و مقدار کالری که بدن در طول روز به آن نیاز دارد را باید مصرف کنیم و میزان مصرف خود را متعادل کنیم تا ذره‌ذره به وزن دلخواهمان برسیم؛ ازآنجایی که جسم انسان مانند اتم است و ساختمان بزرگ و پیچیده‌ای دارد که در فکر هم نمی‌گنجد؛ در کاهش وزن هم تفکر لازم است؛ اگر یک روز چاق و یک روز لاغر شدیم، باید با تفکر مناسب دنبال علت آن باشیم تا به وزن متعادل برسیم. مسئله‌ای که بسیار بسیار مفید است خوردن سالاد قبل از غذا است که شامل کاهو، خیار و گوجه می‌باشد. در آخر باید میزان کالری هر چیزی را بدانیم تا به‌اندازه مصرف کنیم ولی به این نکته توجه داشته باشیم که در این متد ما چیزی تحت عنوان کالری شماری نداریم.

رابط خبری: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر شهین (لژیون دهم)
ویراستاری: همسفر هاجر رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون یازدهم)
عکس: همسفر ندا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون پنجم)
ارسال: همسفر پگاه خدمتگزار سایت
همسفران نمایندگی شیخ‌بهایی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .