English Version
This Site Is Available In English

حرکت های با برکت

حرکت های با برکت

ششمین جلسه از دوره پنجم جلسات ماهیانه لژیون سردار کنگره ۶۰ نمایندگی جواد گلپایگان با استادی پهلوان مسافر عباس،نگهبانی مسافر رضا و دبیری مسافر حسین با دستورجلسه «اضافه وزن و تعادل رسیدن با متدود کنگره ۶۰»در روز سه شنبه ۲۶فروردین ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۴۵ برگزار شد.

خلاصه سخنان استاد:

 سلام دوستان عباس هستم یک مسافر

خداوند بزرگ را شاکرم که در این شعبه حضور دارم. از ایجنت شعبه و دیده‌بان محترم جناب آقای زرکش دستیار ایشان تشکر می‌کنم که اجازه دادند امروز در این جایگاه خدمت کنم.

دستور جلسه این هفته اضافه وزن و به تعادل رساندن آن با متد کنگره ۶۰ است.

بنده قبل از ورود به کنگره ۶۰ با توجه به اینکه به ساختار جسم خود آگاهی نداشتم با استفاده از تغذیه نامناسب و مواد مخدر ساختار جسم خود را به هم ریخته بودم، اما زمانی که وارد کنگره ۶۰ شدم و با سی دی‌های ساختمان جسم و تغذیه سالم آشنا شدم در خود آرام آرام شروع به رعایت تغذیه سالم کردم و بهبودی در من حاصل شد.

امروزه لژیون جونز در کنگره ۶۰ تشکیل شده است و علاوه بر کسانی که اضافه وزن هستند سایر افراد نیز می‌توانند از مطالب این لژیون استفاده کنند تا سالم و سلامت باشند.

ما در کنگره ۶۰ علاوه بر سفر اول ، دوم سفر لژیون ویلیام و سفر جونز را داریم که می‌توانیم با قرار گرفتن در آنها تجربیات خود را در اختیار دیگران قرار دهیم، اگرچه ماآموزش‌ها را توسط سی‌دی‌ها و لژیون‌ها دریافت می‌کنیم ،اما اینکه تجربه خود ر در اختیار دیگران قرار می‌دهیم باعث استحکام و محکم‌تر شدن ما می‌شود.

جناب آقای زرکش فرمودند: مطالب کنگره بسیار با ارزش است و مانند مطالب قرآن است، اما زمانی که ارزشمند می‌شود که بتوانیم آنها را به حرکت درآوریم.

من بعد از گذشت سفر اول وارد لژیون سردار شدم و جایگاه‌های مالی مختلفی همانند سرداری ، پهلوان و در ادامه در جایگاه نشان در بی‌نشانی قرار گرفتم به خاطر داشته باشیم هنگامی که وارد لژیون سردار می‌شویم سیستم کنگره ۶۰ و وادی‌ها به شکل دیگری برای ما ترسیم می‌شود؛ هم‌چنین حرکت‌های ما با برکت می‌شود.

از نظر من هر کسی که در کنگره ۶۰ در لژیون سردار شرکت می‌کند پهلوان واقعی است و اگر در لژیون سردار ما از مبلغ ۶ میلیون تا مبلغ ۵۰۰ میلیون داریم به خاطر این است که در کنگره ۶۰ زمین بازی عوض شده است ؛ زیرا دیگر بحث درمان اعتیاد نیست؛ بلکه هر روز افق‌های جدیدتری مشخص می‌شود ؛در نتیجه ما نباید آن را نادیده بگیریم و باید کمک حال جناب آقای مهندس باشیم تا بتوانیم مالی که خداوند در اختیار ما قرار داده است را به بهترین شکل ممکن در اختیار جناب آقای مهندس قرار دهیم.

ما با کمک‌های مالی در کنگره ۶۰ بزرگترین کمک را به خود کرده‌ایم؛ زیرا اگر دقت کنیم می‌بینیم که در کنگره ۶۰ است که افراد مبالغ بسیار بالایی را می‌بخشند؛ همچنین در موضوع بخشش الگوی بزرگ ما جناب آقای مهندس هستند ؛زیرا ایشان قبل از جشن گلریزان بیشترین مبلغ را به کنگره ۶۰ پرداخت می‌کنند.

پرداخت مبالغ در لژیون سردار به منزله یک جایگاه سفری است، به خاطر داشته باشیم که یک پهلوان هنگامی که تصمیم می‌گیرد در این جایگاه قرار بگیرد طی یک سال با فراز و نشیب‌های زیادی روبرو می‌شود و ممکن است وسوسه به سراغ انسان بیاید ،اما می‌دانیم که در کنگره ۶۰ ما مدت زمان داریم تا بتوانیم در طول یک سال و ذره ذره تعهدی خود را پرداخت کنیم.

امروزه بحث اصلی کنگره ۶۰ عوض شده است و علاوه بر اعتیاد، سیگار ، چاقی به درمان انواع و اقسام بیماری‌ها پرداخته است ؛در نتیجه ما نباید از کمک‌های مالی به کنگره ۶۰ بترسیم ؛زیرا ترس تفکر را می‌خورد در کنگره ۶۰ از مال خود می‌بخشیم در واقع آفت‌های درونی خود را از بین می‌بریم.

دستور جلسه این هفته ارتباط مستقیم با لژیون سردار دارد؛ زیرا اگر ما می‌خواستیم چاقی و اضافه وزن خود را خارج از کنگره ۶۰ درمان کنیم باید هزینه‌های گزافی را پرداخت می‌کردیم، اما حال می‌توانیم در مدت زمان کوتاه و بدون هیچ هزینه‌ای در لژیون‌های جونز قرار بگیریم و سلامتی خود را به دست بیاوریم.

در خاتمه به خاطر داشته باشیم اگر جناب آقای مهندس جلسه‌ای مانند تغذیه سالم را در کنگره ۶۰ قرار می‌دهند ؛زیرا ایشان طالب سلامتی، صلح، آسایش و آرامش درونی ما هستند ؛در نتیجه ما با حمایت‌های مالی از کنگره ۶۰ ایشان را در رسیدن به اهدافشان یاری خواهیم کرد.

تایپ و ویرایش مسافر رضا لژیون هفتم 

عکس مرزبان خبری مسافر مجید 

تنظیم و ارسال مسافر محمد لژیون سوم 

نمایندگی جواد گلپایگان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .