English Version
This Site Is Available In English

فرصتی دوباره برای احیاء

فرصتی دوباره برای احیاء

به نام قدرت مطلق الله

_لطفاً به رسم کنگره ۶۰ خودتان را معرفی نمایید؟
سلام دوستان رضا هستم یک مسافر. آخرین آنتی‌ایکس تریاک وشیره. روش درمان DST داروی درمان OT. یازده ماه و دو روز با راهنمای آقای محمد سفر کردم. اکنون بیست و شش ماه آزاد و رها هستم. در ادامه با راهنمای آقای محمد سفر ویلیام کردم. رهایی از نیکوتین بیست و سه ماه. ورزش در کنگره پینگ پنگ.

_یکی از روش های جبران خسارت از جامعه احیای محیط زیست است نظر شما در این رابطه چیست؟
در کنگره ۶۰ خسارت فقط به معنای پرداخت پول یا عذرخواهی نیست ، گاهی بزرگترین خسارت ها، آن هایی هستند که به طبیعت و محیط زیست وارد کردم چه به صورت مستقیم چه با سبک زندگی و مخرب گذشته مان، در دوران مصرف ما انسانها‌ بدون توجه به اطراف زمین-آب وهوا و طبیعت را تخریب کردم حال در مسیر درمان یکی از زیباترین و موثر ترین روش های جبران این است که با احیای طبیعت به زمین و زندگی فرصتی دوباره بدیم، درست همانطور که کنگره ۶۰ به ما فرصت دوباره داد.

_به چه دلیل موضوع درختکاری در کنگره ۶۰ از اهمیت ویژه ای برخوردار است؟
وقتی یک مسافر با دستان خودش نهالی میکارد، پیوند احساسی با طبیعت و با مسیر درمان و زندگی اش پیدا میکنه ، این حس باعث ثبات و انگیزه و امید میشود ، درختکاری نماد بازسازی و رشد و احیای زندگی است، کاشت درخت نمادی از جبران خسارت و بازگرداندن انرژی مثبت به زمین است.

_چه اتفاقی باعث می شود که مسافران سفر دوم با اشتیاق کامل در اردوی درختکاری به کاشت نهال بپردازد؟
درختکاری برای مسافران سفر دوم تنها کاشت یک نهال نیست، بلکه یادآوری سفری است که خودشان طی کرده اند، آنها به خوبی درک میکنند که این نهال کوچیک نیاز به تو، عشق صبر و مراقبت دارد، اشتیاق آنها از این حقیقت می آید که حالا در موقعیتی هستند که میتوانند به طبیعت به زندگی و دیگران خدمت کنند بدون انتظار و فقط با عشق این کار یک نوع تشکر از طبیعت و هستی است.

عکس: مسافر مهدی‌الف لژیون پنجم
مصاحبه‌گر: مسافر حجت لژیون سوم
ارسال مطلب: مرزبان خبری مسافر رضا
گروه خدمتگزاران سایت نمایندگی گیلان پارک محتشم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .