English Version
This Site Is Available In English

اضافه وزن به دلیل به هم زدن نظم بدن است

اضافه وزن به دلیل به هم زدن نظم بدن است

سلام دوستان حامد هستم مسافر سیگار
خیلی خوشحالم که در خدمت شما هستم خداوند را بابت اینکه بار دیگه فرصت خدمت کردن به مخلوقین خودش را به من داد شاکر و سپاسگزارم . خدا رو شکر می کنم که آقای مهندس هست و ما توی عصری زندگی می کنیم که می توانیم از آموزش ها و راهکارهای ایشان برای درمان بیماری های خود استفاده کنیم .
بحثی که مهم است ، در مرحله اول : دستاوردهای آقای مهندس در درمان قطعی اعتیاد به مواد مخدر  دوم : درمان قطعی اعتیاد به سیگار و سوم : درمان اضافه وزن و تحقیقات در زمینه انواع بیماری های سرطان و ... اعضای تحت  درمان در کنگره و در ادامه پی بردن به راز D.SAP .
و اما در مورد دستور جلسه : اول اینکه آقای مهندس هر چیزی را که می خواست در کنگره عملی کنند اول روی خودشان  امتحان  می کردند از اعتیاد به مواد مخدر تا درمان سیگار و اضافه وزن در مرحله اول آقای مهندس برای درمان اعتیاد را روی خودشان و برای درمان نیکوتین روی خودشان و برای بحث اضافه وزن نیز روی خودشان اقدام کردند. اولین سالی می باشد که دستور جلسه اضافه وزن به متد کنگره در دستور جلسات کنگره 60 اضافه شده است . بحث اضافه وزن خیلی خیلی مهم است که مردم درگیر آن هستند و هزاران راه برای درست کردن این موضوع امتحان می کنند مثل کوچک کردن معده ، کوتاه کردن روده ، ساکشن چربی و غیره که تا به حال هیچ کدام از اینها نتیجه خوبی که نداشته است و بدتر از آن خیلی عوارض هم داشته است .
موضوعی که مهم است ، ما باید ببینیم دلیل اضافه وزن یا اصطلاح چاقی از چه چیزی است ؛ یکی از علت ها غذا خوردن بی موقع و به هم زدن نظم بدن است . زمانی که ما آداب غذا خوردن را درست رعایت نکنیم و یا ساعت غذا خوردن مشخصی نداشته باشیم در نتیجه ذخیره چربی بدن به هم می ریزد و باعث چاقی می شود چون بدن انسان می ترسد.
خوردن و آشامیدن در مسئله تغذیه سالم و خوردن سالاد بهترین روشی است که در دنیا وجود دارد . در کنگره همان طور که در بحث اعتیاد راهنمای تازه واردین و راهنمای DST داریم حتما باید برای کم کردن وزن به روش DST و با متد کنگره 60 حتما به راهنمایی جونز( تغذیه سالم ) مراجعه کنیم و طبق صحبت ها و فرمان راهنمای جونز اقدام کنیم تا به نتیجه مطلوبی برسیم.
از اینکه به صحبت های من گوش کردید از همه شما سپاسگزارم.

تهیه و نگارش : مسافر صادق ( لژیون 6 )
عکس : مسافر علی ( لژیون 4 )
ارسال : مسافر مهدی ( لژیون 16 )

نمایندگی میرداماد اصفهان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .