English Version
This Site Is Available In English

شناخت زبان بدن

شناخت زبان بدن

جلسه اول از دوره سی‌ویکم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی لویی پاستور با استادی راهنما همسفر پریسا، نگهبانی همسفر شایسته و دبیری همسفر مونا با دستور جلسه «تجربه من از اضافه وزن و تعادل آن با متد کنگره60» روز سه‌شنبه 26 فروردین‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۳۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

دستور جلسه امروز مبحثی جذاب و چالش‌دار علی‌الخصوص برای ما خانم‌هاست که به زیبایی و تناسب‌اندام توجه می‌کنیم. این دستور جلسه در کنگره6۰ بسیار مهم است؛ به‌طوری‌که در یکی از نوشتارهای کنگره60 آمده است: «یکی از مهم‌ترین اهداف کنگره60 در سال ۱۴۰۴ مسئله به تعادل رسیدن وزن اعضای کنگره با روش صحیح و تغذیه سالم است». غذای ناسالم و فراوری شده در ظاهر بی‌دردسر و لذت‌بخش است؛ اما در باطن مصرف بی‌رویه آن‌ها در آینده مشکلاتی از جمله چاقی برای بسیاری از کودکان و بزرگسالان ایجاد می‌کند.

مبحثی که در کنگره راجع به آن صحبت می‌کنیم این است که تنها چاقی نیست که باعث امراض بسیاری می‌شود. ممکن است انسان لاغر هم باشد و تناسب‌اندام هم داشته باشد؛ ولی به‌خاطر اینکه تغذیه صحیح نداشته، مشکلات زیادی را از لحاظ جسمی برای خودش به وجود آورده است. من شخصی را می‌شناسم که با وجود داشتن تناسب‌اندام و وزن مناسب به بیماری‌های کبد چرب، فشارخون و چربی خون بالا مبتلاست؛ حتی کودکی را دیده‌ام که پوکی‌استخوان دارد! همه این‌ها به این خاطر است که ما ساختمان جسم خودمان را نمی‌شناسیم و به آن بها نمی‌دهیم.

چرا باید برای ساختمان جسم خود ارزش قائل باشیم؟ چون می‌دانیم قرار است ما با این جسم در این بعد از حیات سالیان سال در زمین زندگی کنیم؛ اما تا کنون به‌اندازه لازم به آن اهمیت داده نشده است. ساختمان جسم انسان بسیار پیچیده است و ما شناخت و دانایی لازم را نسبت به آن نداریم. آقای مهندس بسیار زیبا و به طور کامل این مسائل را در کنگره برای ما توضیح می‌دهند تا ما بتوانیم از جسم خودمان مراقبت کنیم. شناخت زبان بدن یکی از مسائلی است که آقای مهندس آن را به‌خوبی برای ما شکافتند. در ابتدا ما زبان جسم را در درمان اعتیاد یاد گرفتیم؛ سپس توانستیم در درمان سیگار به کار ببریم و حالا داریم از آن برای درمان چاقی استفاده می‌کنیم.

اصلاً چاقی چطور به وجود می‌آید؟ وقتی جسم انسان احساس گرسنگی کند و ما به آن پاسخ درستی ندهیم، بدن می‌ترسد و احساس می‌کند که ممکن است دیگر مواد غذایی به آن نرسد؛ در نتیجه اولین فرصتی که برایش پیش می‌آید و غذایی میل می‌کند آن را به‌سرعت در قسمت‌های مختلف بدن به‌صورت چربی ذخیره می‌کند. افرادی که این چربی را در بدنشان دارند علاوه بر ولع فراوان، زیاد هم غذا می‌خورند. افرادی که مرتب و به‌موقع غذا می‌خورند این اتفاق برایشان نمی‌افتد.

کاهش وزن در کنگره این‌گونه است که با خوردن غذای مناسب در زمان مناسب و به میزان مناسب انباشت چربی‌ها در بدن کاهش پیدا می‌کند. در کنگره مبحث تغذیه سالم مطرح است، چیزی که قبلاً اصلاً به آن توجهی نمی‌کردم. من هم دچار اضافه‌وزن هستم؛ اما الان نسبت به قبل مقدارش خیلی کمتر شده است. پیش‌ازاین توجهی به غذایی که می‌خوردم نداشتم و بیشتر توجهم به حذف غذا معطوف بود تا نوع آن. این مسئله باعث شده بود که غذایم را به‌سرعت میل کنم و به‌جای مواد لازم برای بدن مانند پروتئین‌ها و کربوهیدرات‌ها، خوراکی‌هایی با ارزش غذایی کم جایگزین کنم؛ اما از زمانی که وارد کنگره شدم با این که در لژیون تغذیه شرکت نداشتم؛ ولی با آموزش‌هایی که آقای مهندس در سی‌دی‌های ساختمان جسم و اضافه‌وزن به ما دادند توانستم ۱۰ کیلو از وزنم را کم کنم و در طی سه سال در این وزن باقی بمانم؛ البته هنوز هم نیاز دارم مقداری وزنم را کاهش دهم که ان‌شاءالله بتوانم با رعایت بهتر موارد به وزن دلخواهم برسم.

در کنگره60 تغذیه اهمیت بسیاری دارد. عزیزانی که می‌خواهند کاهش وزن داشته باشند حتماً به غذایی که می‌خورند توجه کنند. اگر در سبد غذایی‌شان موادی مانند: تنقلات، نوشابه، پنیر پیتزا، شکر و مواد مضر وجود دارد ضمن حذف آن‌ها حتماً جایگزینی مناسب داشته باشند. می‌توانند از انواع مغزها و خرما برای در تعادل نگه‌داشتن وزن بدنشان استفاده کنند. از آقای مهندس بسیار تا بسیار تشکر می‌کنم که آموزش‌هایی را برای هر سطحی از زندگی ما قرار دادند که بتوانیم در این زمین بهترین زندگی را داشته باشیم و لذت ببریم.

تقدیر نگهبان و دبیر دوره جدید همسفر شایسته و همسفر مونا از نگهبان و دبیر دوره قبل همسفر مرجان و همسفر سعیده

مرزبانان کشیک: همسفر مرضیه و مسافر وحید
عکاس: همسفر محدثه رهجوی راهنما همسفر خندان (لژیون هفتم)
تایپ: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون دهم) و همسفر مونا رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون پنجم)
ارسال: همسفر زرین رهجوی راهنما همسفر خندان (لژیون هفتم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی لویی پاستور

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .