خلاصه برداشت سی دی حلقههای آفرینش:
موضوع مهم در جهانبینی این است که، جهان را چگونه بنگریم؟ چهکاری میخواهیم انجام دهیم؟ و در کل باید برای زندگی بهتر چه کنیم؟ نمیخواهیم عارف یا صوفی شویم، عارف و صوفی شویم که چه شود؟ دانشجوی پزشکی هنگامیکه فارغالتحصیل میشود شروع به طبابت یا جراحی میکند تا به انسانهای دردمند کمک نماید، همچنین شخصی که در رشتههای مهندسی در حال تحصیل است بعد از اتمام تحصیل شروع به طراحی نقشه برای ساختمانها، راهسازی و غیره مینماید. تفکر عارفان یا صوفی چه نتیجهای دارد؟ انسان آگاه روش صحیح زندگی کردن رو میآموزد.
چرا زندگی صحیح را فرابگیریم؟ زیرا در آرامش باشیم، آیا باید با تفکر و اندیشه خود بهگونهای عمل کنیم تا در رنج دائم به سر ببریم؟ ما میتوانیم با تفکر بهگونهای زندگی نماییم تا در آسایش و آرامش باشیم. از ابتدا آفرینش زمین تاکنون 98٪ انسانها میگفتند که قطعاً زندگی در ابعاد دیگر نیز وجود دارد. ادیانی مانند زرتشت، بودائی، هندوها، سرخپوستان آمریکایی نیز همین طرز تفکر را دارند. مثلث دانایی: (آموزش، تفکر و تجربه) کسی که درس میخواند و تجربه کسب میکند عقل سالمتری دارد، هر چیزی از یک نقطهای شروع میشود مثلاً انسان از یک اسپرم و تخمک تولید شد یا درخت گردو که از یک گردو تولید شده است.

در هستی دائماً تغییرات مداوم را داریم. باید مسائل ما حل شود یعنی کارهای که تفکرمان را مریض میکند، باید انسان در آسمان و زمین در فکر کارهایی باشد که به تکمیل خود کمک کند برای اینکه بدانیم حلقههای درون هم هر یک از نظر منظومه ظاهری با هم حلقهاند و هیچ فرقی ندارد. برای ما فقط گوشهای از یک حلقه نمایان است آنچه به تصویر میآید وجود دارد و ما با چشم خود نمیتوانیم ببینیم. حیات مانند کارخانه است و تمام موجودات هستی مثل کارکنان کارخانه هستند. قوانین زندگی برای ایجاد هماهنگی و تعادل در جهان و برقراری ارتباطات میان موجودات وجود دارند. برای درست زندگی کردن و لذت بردن از زندگی باید قوانین را بهصورت اصولی فرا بگیریم و این قوانین، قوانین الهی هستند که عقل سلیم آنها را رد نکند.
به قلم: مسافر مسعود نوری لژیون 11
تهیه و تنظیم: مسافر علی مومنی لژیون 8
- تعداد بازدید از این مطلب :
348