English Version
This Site Is Available In English

درخت کاری یعنی جبران خسارت از طبیعت

درخت کاری یعنی جبران خسارت از طبیعت

به نام قدرت مطلق الله

- لطفاً به‌رسم کنگره ۶۰ خودتان را معرفی نمایید:
سلام دوستان عباس هستم یک مسافر. آخرین آنتی ایکس مصرفی متادون شیشه روش درمان DST داروی درمان شربت اوتی ۱۰ ماه و ۲۷ روز سفر کردم به راهنمایی آقای محمدامین در ادامه سفر سیگار انجام دادم ۱۱ ماه و ۵ روز به راهنمایی آقای امیر نجارزاده رهایی از بند مواد ۷ ماه و ۴ روز رهایی از سیگار ۵ ماه و ۲ روز.

- یکی از روش‌های جبران خسارت از جامعه احیای محیط‌زیست است نظر شما دراین‌رابطه چیست؟
ما به واسطه مصرف مواد مخدر و سیگار و زغال به چوب درختان به جامعه و طبیعت تخریب وارد کرده‌ایم. مسئولیت این کار خود را باید بپذیریم و با استفاده از آموزش‌های کنگره ۶۰ و با راهنمایی راهنمایان خود بتوانیم در این راستا که جبران خسارت از طبیعت است قدم برداریم. امروزه به هر کجای طبیعت که می‌نگریم پر از پسماند و زباله‌ها می‌باشد که در هر قسمت رها شده است برای مثال اگر چندین لایه از خاک را گودبرداری کنیم متوجه می‌شویم که پلاستیک و ضایعات آن پس از گذشت چندین سال هنوز بازیافت نشده است و خاک و طبیعت را آلوده کرده است این یعنی مرگ طبیعت انسان‌ها و طبیعت با هم در ارتباط و برای بقا به همدیگر وابسته هستند. برای مثال درختان و فضای سبز دی‌اکسیدکربن موجود در هوا را جذب می‌کنند و هوای سالم و اکسیژن برای استفاده انسان‌ها تولید می‌کنند. همچنین خاک و رودخانه‌ها باعث می‌شوند که غذای مورد نیاز ما انسان‌ها تولید شده و بتوانیم از آن استفاده نماییم. ادامه حیات به طبیعت وابسته می‌باشد به همین دلیل است که ما می‌بایست در قبال جسم فیزیکی و طبیعت باید مسئول باشیم. ما نمی‌توانیم فقط در قبال جسم خود احساس مسئولیت کنیم و در مقابل طبیعت بی‌تفاوت باشیم هستی و طبیعت را خداوند با عشق و محبت آفریده است ما باید این موضوع را درک و لمس کنیم.

- به نظر شما ارتباط بین حس سالم و طبیعت سالم چگونه برقرار می‌شود؟
وقتی انسان با گرفتن آموزش و تفکر و تجربه، تزکیه و پالایش را انجام می‌دهد و به دانایی مؤثر می‌رسد به آن درک می‌رسد که تمام هستی و موجودات آن با عشق و محبت و دوست‌داشتنی هستند و می‌توانست به‌خوبی با طبیعت و اطراف خود ارتباط برقرار کند و آن را حس کند.

- چه هدفی پشت قضیه درختکاری به‌خصوص در کنگره ۶۰ نهفته است؟
می‌توانیم به دو موضوع اشاره کنیم که یکی از آنها جبران خسارت ای که به طبیعت زده‌ایم باشد و همچنین اینکه ما برای ادامه حیات خود به طبیعت سالم نیازمندیم بنابراین هر ساله با کاشت نهال و درخت می‌توانیم به هر دو هدف خود برسیم، هم به نحوی خسارت‌هایی که به طبیعت زده‌ایم را جبران کنیم و هم اقدامی در جهت بهبود محیط‌زیست کرده باشیم تا در نهایت از این عمل خود، حس و انرژی خوبی را برای خود دریافت کنیم.

عکس: مسافر مهدی‌الف لژیون پنجم
مصاحبه‌گر: مسافر بهنام لژیون دوم
ارسال مطلب: مرزبان خبری مسافر رضا
گروه خدمتگزاران سایت نمایندگی گیلان پارک محتشم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .