English Version
This Site Is Available In English

غذا، زمان و میزان مناسب راهکار کنگره 60 برای تناسب اندام

غذا، زمان و میزان مناسب راهکار کنگره 60 برای تناسب اندام

جلسه هشتم از دوره دوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی بروجن به استادی همسفر الهام، نگهبانی راهنما همسفر فرشته و دبیری همسفر زهره با دستور جلسه «تجربه من از اضافه‌وزن و تعادل آن با متد کنگره۶۰» روز دوشنبه ۲۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

من قبل از این‌که وارد لژیون تغذیه سالم شوم و از آموزش‌های آقای مهندس حسین دژاکام و راهنما همسفر نسرین استفاده کنم؛ شخصی بدون اعتمادبه‌نفس بودم که با بیماری‌های زیادی دست‌وپنجه نرم می‌کرد که واقعاً این بیماری‌ها برای من زجرآور بود. به فرموده آقای مهندس حسین دژاکام «اضافه‌وزن، مادر بیشتر بیماری‌هاست». اضافه‌وزن مشکل بزرگی بود که راه‌حل آن توسط آقای مهندس کشف شد تا امثال من که اضافه‌وزن داریم پیکرتراشی و جراحی معده و برداشتن روده نداشته باشیم. من چندین بار تجربه رژیم‌های لاغری داشتم و از قرص‌های لاغری بسیاری استفاده کردم؛ اما نتیجه نگرفتم و تمام این‌ها راه‌هایی بود که به بیراهه ختم می‌شد و بعد وارد لژیون تغذیه سالم شدم.

اولین بار که وارد لژیون شدم، همسفر نسرین به من گفت: این سفری که وارد آن شدی از سفر مسافرها سخت‌تر اما لذت‌بخش است؛ باید فقط صبر داشته باشی تا به آن هدفی که مدنظرت است برسی؛ بنابراین وارد لژیون شدم و روزبه‌روز حالم بهتر شد و با کم شدن وزنم، اعتمادبه‌نفسم برگشت، قند خون و چربی خون بالایی داشتم که خیلی بهتر شد و بهبود پیدا کردم، سنگ کلیه و سنگ صفرا با پایین آمدن وزنم درمان شد و دیگر خبری از آن چربی خون بالا و فشارخون بالا نبود.

آقای مهندس حسین دژاکام در سی‌دی «اضافه‌وزن ۱» فرمودند: اگر ۱۰ کیلوگرم اضافه‌وزن داشته باشیم مثل این است که یک کیسه ۱۰ کیلوگرمی برنج با خودمان حمل می‌کنیم و با آن‌ کیسه می‌خوابیم، بلند می‌شویم و راه می‌رویم؛ حالا شخصی که ۲۰ کیلوگرم اضافه‌وزن داشته باشد، دو کیسه حمل می‌کند؛ من هم وقتی‌که خودم را وزن کردم دیدم یک کیسه ۳۰ کیلویی را با خود حمل می‌کنم و این برای من جای تفکر داشت و فهمیدم که باید سفرم را ادامه بدهم.

در همین سی‌دی آقای مهندس فرمودند: اضافه‌وزن به‌خودی‌خود بد نیست؛ زمانی بد می‌شود که فشار به ستون فقرات می‌آورد و پادرد و زانودرد می‌گیریم، قلب و ریه ما دچار مشکل می‌شود. آقای مهندس حسین دژاکام در سی‌دی «ساختمان جسم ۵» فرمودند: اکثر آدم‌ها به زیبایی‌های ظاهری چسبیده‌اند مثل جراحی بینی، بوتاکس و پیکرتراشی و ...؛ یعنی آن‌ها شکم و پهلو را فقط از بیرون می‌بینند؛ درصورتی‌که متوجه نمی‌شوند که همین چاقی شکم و پهلو چندین برابر از درون فشار به قلب و ریه‌ها می‌آورد.

اهمیت این روش و تفاوتش با رژیم‌های قبلی که من داشتم خیلی زیاد است؛ در سفر تغذیه سالم من اصلاً محدودیت غذایی ندارم و از همه غذاها استفاده می‌کنم و به‌راحتی وزن کم می‌کنم؛ زیرا سیستم‌ جسم من هوشمند است و اگر من زبان بدنم را بفهمم، خیلی راحت می‌توانم وزن کم کنم و چربی‌ها را بیرون بریزم. من ابتدا فکر می‌کردم که اگر بعضی وعده‌های غذایی را حذف کنم، می‌توانم کاهش وزن داشته باشم؛ ولی آقای مهندس حسین دژاکام فرمودند که با حذف کردن یک وعده غذایی بدن حریص و فقیرتر می‌شود و برای وعده غذایی بعدی مجبور می‌شوید چند برابر بیشتر غذا بخورید.

در سی‌دی «ساختمان جسم ۳» آقای مهندس حسین دژاکام فرمودند: باید فرد به غذای خودش نگاه کند و این‌که همان غذای مناسب، زمان مناسب و میزان مناسب را در نظر داشته باشد. وی جسم را به یک ساختمان تشبیه کردند که برای استوار بودن به بهترین املاح نیاز دارد؛ من هم برای این‌که جسمی استوار داشته باشم و بتوانم به زندگی ادامه دهم، باید بهترین املاح را در اختیارش قرار بدهم.

من با حضورم در لژیون تغذیه سالم به زندگی‌ام نظم دادم و این نظم برای اعضاء خانواده‌ام هم بود. من یاد گرفتم که برای خودم ارزش قائل باشم؛ جسم من سطل زباله نیست که هر چیزی را داخل آن حتی غذاهای مانده را بریزم. این زیاده خوردن‌ها تبدیل به اضافه‌وزن می‌شود و به قول آقای مهندس حسین دژاکام اگر مراقب جسمم نباشم در سن بالا باید شیشه آزمایشگاه دستم باشد و از پله‌های آزمایشگاه بالا بروم.

اولین کاری که من باید انجام دهم این است؛ اول هدفم را مشخص کنم و در جهت هدفم حرکت کنم و برای ۵۰ گرم وزن هم که کم می‌کنم شکرگزار باشم. وزن اولیه من ۷۸ کیلوگرم نبود و ذره‌ذره به آن اضافه‌شده و تبدیل به اضافه‌وزن شد؛ پس باید از این فرصتی که به من داده‌شده استفاده کنم و بتوانم اضافه‌وزن خودم را کنترل کنم و این‌که آقای مهندس دژاکام فرمودند: این اضافه‌وزن که من در این بعد از حیات دارم و با مریضی همراه است اگر نتوانم در این بعد آن را کنترل کنم این اضافه‌وزن را دوباره به حیات بعد، می‌برم و من وقتی می‌توانم انسان متعادلی باشم که بتوانم راه درست زندگی کردن را یاد بگیرم.

مرزبانان کشیک: همسفر زهرا و مسافر محمد (ط)
تایپیست‌: همسفر سوزان رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون دوم)
عکاس، ارسال و ویراستاری: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی بروجن

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .