جلسه یازدهم از دوره ششم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی طارم با استادی مسافر میلاد، نگهبانی مسافر داوود و دبیری مسافر رضا با دستور جلسه " وادی اول و تاثیر آن روی من" روز سه شنبه نوزدهم فروردین ماه ساعت 17 آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان میلاد هستم یک مسافر. خداوند را شاکر هستم یک بار دیگر توفیق شد که بنده در شعبه طارم حضور داشته باشم. ابتدا از جناب آقای مهندس دژاکام کمال تشکر و قدردانی را دارم که با فراهم کردن چنین بستری باعث شدند، بنده از بیماری اعتیاد نجات پیدا کرده و به حال خوش برسم. از نگهبان و دبیر محترم جلسه و همچنین گروه مرزبانی و ایجنت محترم شعبه طارم سپاسگزارم که این فرصت را در اختیار بنده قرار دادند که در این جایگاه حضور داشته باشم و خدمت کنم. سال جدید را به همه شما عزیزان تبریک و تهنیت عرض مینمایم و امیدوارم امسال، سالی پر از خیر، برکت و همچنین آرامش درونی برایتان به ارمغان داشته باشد.
در مورد دستور جلسه که وادی اول و تاثیر آن روی من میباشد، باید گفت وادی اول میگوید با تفکر ساختارها آغاز میشود و بدون تفکر آنچه هست رو به زوال میرود. در ابتدا باید بدانیم که تفکر چیست؟ تفکر یک حرکت درونی و ذهنی میباشد که خداوند در اختیار ما قرار داده است. در کنگره ۶۰، چهاردهوادی وجود دارد که کلید درست زندگی کردن تمام انسانها در آن وادیها میباشد به خصوص کسانی که به واسطه مصرف مواد مخدر مسیر زندگی خود را گم کردهاند.
وادی اول و تفکر کردن به قدری از اهمیت بالا برخوردار است که تا وادی پنجم فقط در مورد تفکر کردن میباشد و از وادی ششم تازه شروع میکنیم که حکم عقل را در قالب فرمانده اجرایی کنیم، پس تفکر از اهمیت بالایی برخوردار است. این دستور جلسه به دو قسمت تقسیم میشود در قسمت اول با تفکر ساختارها آغاز میشود، استاد امین میفرمایند: ما باید معنی کلمات را بدانیم و بعد در مقابل معنی آنها تفکر کنیم، تفکر یک حرکت ذهنی و درونی میباشد و ساختار مسیر آن حرکت است که ما چگونه باید آن مسیر را میسر کنیم.
قسمت دوم دستور جلسه اینطور است که اگر تفکر و ساختار درست نباشد زندگی ما رو به زوال و نابودی کشیده خواهد شد. بنده در زمان مصرف مواد مخدر اعتقاد داشتم که تفکرات بنده درست است و کسانی که مواد مخدر مصرف نمیکنند، عقل ندارند و افکار آنها غلط است در حالی که بنده در اشتباه بودم و اگر تفکر من تفکر درستی بود، یک مصرف کننده نمیشدم در تفکر درست و سالم بحث القاء احیاء و تحرک مطرح میشود، احیاء به معنی سازندگی یا زنده شدن است و القاء نیز به معنی این است که یک نیرویی یا یک حسی در پیرامون شما باشد و آن نیرو و حس را به شما انتقال دهد. آقای مهندس ژاکام میفرمایند شما کافیست که در مقابل یک مصرف کننده حال خراب بنشینید و بدون اینکه او حرفی بزند، شما مشاهده میکنید که حال خرابی او چگونه حال شما را خراب میکند، ولی اگر شما در کنار یک سفر دومی، یک مرزبان، یک راهنما یا یک خدمتگزاری که چهره آرامی دارد، بنشینید خود به خود آن حس خوب در شما القاء پیدا میکند. در بحث تحرک اینطور است که تحرک از حرکت کردن پدیدار میشود، یعنی شما بایستی تلاش و سعی خود را انجام بدهید و نتیجه به شما ارتباطی ندارد، این جمله سخنی از کلام آقای مهندس و استاد امین بود که مطرح کردم.

ما در زمان اعتیاد خود همیشه با چالشهای زیادی درگیر بودیم در سی دی چالش ۱ و چالش ۲، آقای مهندس میفرمایند: زمانی که شما به گذشته فکر میکنید، گذشته شما را افسرده و ناامید میکند و زمانی که تفکر شما فقط به آینده باشد، شما انسانی مضطرب میشوید و همیشه با اضطراب زندگی میکنید و بهترین شکل زندگی کردن این است که ما در حال زندگی کنیم و هر آن چیزی که داریم قدر آنها را بدانیم. ما انسانها برای چیزهایی که نداریم تمام تلاش خود را میکنیم و هر کاری میکنیم که به خواسته خود برسیم، ولی زمانی که به خواسته خود رسیدیم از آن خواسته حفاظت نمیکنیم و به معنای دیگر، قدر داشتههایمان را نمیدانیم. آقای مهندس دژاکا م بارها این سخن را برای همه تاکید میکند که باید قدر داشتههایتان را بدانید. نکته مهمی که در این وادی وجود دارد این است که میگوید، ما به چه چیزهایی باید فکر کنیم و به چیزهایی نباید فکر کنیم، افکار پوچی وجود دارند که ما فقط با فکر کردن به آنها حال خود را خراب میکنیم به عنوان مثال، اگر هر روز با خود بگویم که بنده آدم بدبختی هستم یا آدم فقیری هستم، این حرفها دردی را از من دوا نمیکند، ولی با بیان و فکر کردن به آنها، آن اتفاقها در زندگی بنده پدیدار شده و همیشه باعث حال خرابی من میشوند، ولی برعکس اگر به چیزهای مثبت فکر کنم و از گذشته خود تجربه کسب کرده باشم، اتفاقهای مثبتی در زندگی من رخ میدهد. از نظر بنده انسانهای مصرف کننده مواد مخدر نیرومندترین انسانها هستند، شما به یک انسان سالم نمیتوانید بگویید که برود شیشه یا هروئین مصرف کند، چون او میترسد که چنین کاری را انجام دهد اما یک مصرف کننده با تجربه مصرف انواع مواد، دیگر بدترین ترسها را تجربه کرده است و دیگر امکان ندارد که ترسی در زندگی او وجود داشته باشد.
آقای مهندس دژاکام میفرمایند: همین مصرف کنندهها هستند که الانه پهلوان شدهاند و برای دادن میلیاردها پول به بنده التماس میکنند که به آنها اجازه پرداخت بدهم، پس انسانهای مصرف کننده انسانهای ضعیفی نیستند از نظر بنده مصرف کنندههایی که اعماق تاریکیها را دیدهاند، انسانهای شجاعی هستند. در آخر ما انسانها باید از گذشته خود درس گرفته از ضد ارزشها و افکار پوچ دوری کرده و با تفکراتی درست در مسیر درست زندگی قدم برداریم تا ساختارهای درستی در زندگی خود ایجاد کنیم.
مرزبان کشیک: مسافر امین
تایپ و ویراستار: مسافر میلاد
عکس: مرزبان خبری مسافر امین
ارسال: مسافر یوسف لژیون یکم
گروه خدمت گزاران سایت نمایندگی طارم
- تعداد بازدید از این مطلب :
58