چهارمین جلسه، از دوره دوم کارگاههای آموزشی-خصوصی کنگره۶۰، ویژه خانمهای مسافر و همسفر، نمایندگی نسترن اصفهان، با استادی مسافر مهسا، نگهبانی مسافر اعظم و دبیری مسافر عفت، با دستور جلسه «وادی اول و تآثیر آن روی من» روز چهار شنبه ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۴ رأس ساعت ۱۱:۳۰ آغاز به کار کرد.
سخنان استاد:
سلام دوستان، مهسا هستم یک مسافر. در این وادی، دو مرتبه کلمه تفکر را میشنویم، نکتهای که ما باید در مقوله تفکر یاد بگیریم این است که تفکر با فکر کردن، دو موضوع کاملاً مجزا میباشد. فکر چیزی است که مثل پرندهای در ذهن و خیال در حال پرواز است و به هر کجا که بخواهد میرود، چه مثبت باشد و چه منفی.
اما تفکر، فرق میکند؛ تفکر، حرکت از یک مبدا به یک مقصد خاص است.
طبق تحقیقات یک انسان در طول روز، پنجاه هزار فکر از ذهنش عبور می کند، اما تفکر با فکر کردن و متمرکز شدن روی یک موضوع مشخص، شکل میگیرد. مهمترین بخش در زندگی ما تفکر میباشد؛ زیرا به کمک آن تصاویر ذهنی ما از قوه به فعل در میآید.
برای مثال؛ ما چیزی را در ذهن خود متصور میشویم و سپس آن را در جهان بیرون خلق میکنیم، پس باید مراقب افکار خود باشیم. من در مورد خودم چه افکاری دارم حتی کلامی که در مورد خودم به کار میبرم بسیار مهم است، زیرا اولین کسی که کلام و صدایم را میشنود، خودم هستم.
ذهن انسان یک ابزار بسیار هوشیار و هوشمند است و دارای دو وجهه میباشد، یکی خودآگاه یا همان هوشیار و دوم ناخوداگاه که ما به آن هوشیار و آگاه نیستیم، هر دو وجهه شامل آگاهیهای مثبت و منفی است. اگر افکار من مثبت باشد، دست به خاک بزنم، طلا میشود و اگر منفی باشد، طلا هم به دستم بدهند، آن را به خاک تبدیل میکنم و از بین میبرم. پس طرز فکر و جهانبینی ما در باره خودمان بسیار با اهمیت است. آقای مهندس میفرمایند؛ همه چیز از ذهن شروع میشود. سیدی چالش، با وادی تفکر، شباهت زیادی دارد. جناب مهندس در سیدی چالش میفرمایند: بزرگترین دشمن انسان، خود انسان است چون همه اعمال انسان ابتدا از ذهن او شروع میگردد و باید ذهن را مدیریت کرد.
شخصیت انسان از سه بخش تشکیل شده است، جسم، روح و نفس. جسم قابل رویت و قابل تغییرات است. روح قسمتی از خدا است و قابل تغییر نیست، اما نفس رویت ناپذیر است و قابل تغییر و با اعمال و رفتارمان میتوانیم در جهت خواستههای منفی و یا مثبت، آن را به حرکت درآوریم.
این عمل، در ذهن و در افکار و اندیشه ما صورت میگیرد و مسئله دیگر این است که ما انسانها وقتی با مشکلی مواجه میشویم به جای اندیشیدن و تفکر برای یافتن راه حل، انرژی خود را صرف پیدا کردنِ مقصر میکنیم و اکثرا فکر میکنیم کوتاهترین راه، بهترین راه است که این عنوان در هر جلسه، طی نوشتارهای کنگره خوانده میشود: "خیلیها تصور میکنند بهترین راه، کوتاهترین راه است در نتیجه به درستی یا نادرستی آن دقت نمیکنند و راهی را می روند که زودتر به خواستههایشان برسند، لذا مشقهایشان همیشه ناتمام و بیمحتوا باقی میماند و مجبورند دوباره بنویسند، غذای نیمه پخته یا خام قابل خوردن نیست"
موضوع دیگر اینکه، اطرافیانم از من سوال میکنند روش و متد کنگره چیست؟ در پاسخ میگویم برای درمان و رهایی از اعتیاد به مواد مخدر، حداقل 10 الی 11 ماه باید سفر کنند تا به نتیجه مطلوب برسند البته یک مثلثی هم وجود دارد به نام جسم، روان و جهان بینی که هم زمان با مصرف دارو باید اضلاع این مثلث نیز به یک اندازه رشد کند و به تعادل برسد تا شخص بیمار، رهایی، درمان و حال خوش را تجربه کند و این موضوع به پارامترهای مختلف دیگری هم نیاز دارد. دیگر اینکه همه ما انسانها به صلح، آرامش و سلامتی نیازمندیم که بایستی اول از صلح درونی بر خوردار شویم، یعنی آشتی با خود، تا در بیرون نیز به مرحله "شو، شود" برسیم و در این وادی هم به صلح اشاره میکند.
تایپ: مسافر زهره، لژیون هشتم نمایندگی نسترن اصفهان.
ویرایش: مسافر کبری، لژیون یکم، نمایندگی نسترن اصفهان.
بازبینی و ارسال: همسفر سولماز
- تعداد بازدید از این مطلب :
41