چهارمین جلسه از دوره پنجم لژیون سردار همسفران کنگره ۶۰ نمایندگی گیلان به استادی راهنما همسفر فاطیما و نگهبانی همسفر راحیل و دبیری همسفر زهرا و خزانهداری همسفر متین با دستور جلسه «وادی اول و تاثیر آن روی من» در روز دوشنبه ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۳ در نمایندگی گیلان آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:
در ابتدا سال جدید رو به همه تبریک عرض میکنم و امیدوارم سالی پر از خیر، برکت ،رزق ، روزی و سلامتی برای شما عزیزان باشد. خواسته قلبی بنده این است که در سال جدید همه سفر اولیها به سلامتی وارد سفر دوم شوند. از خانوم راحیل نگهبان جلسه متشکرم که به من فرصت خدمتگزاری دادند. دستور جلسه در مورد وادی اول است در عنوان این وادی آمده است ؛ با تفکر ساختارها آغاز میشود بدون تفکر آنچه هست رو به زوال میرود.
ریشه و پایه ورود ما به کنگره ۶۰ در وادی اول نهفته است. زمانیکه در سال ۹۷ به کنگره ۶۰ ورود کردم این وادی برایم به شدت جذابیت داشت و خط به خط وادی اول مرا از خواب عمیقی بیدار و با جهانی پر از نور آشنا مینمود؛ زیرا قبل از ورود به کنگره ۶۰ خود را فردی متفکر میدانستم و بر این باور بودم که هیچ کاری را بدون تعقل انجام نمیدهم، اما با آموزشها و درسی که در اینجا گرفتم متوجه شدم که در خواب غفلت بودم و توهم اندیشیدن را داشتم و نحوه درست تفکر کردن و گاهی فکر نکردن را به من یادآور شد. تفکر قدیم مانند غذای سمی است. در زمان ورودم ۹۰ درصد افکارم مربوط به گذشته و تفکر مسموم خودم بود. اگر تفکر انسان صحیح نباشد، قادر به خروج از دنیای ناامیدی، ترس و حتی ضد ارزش ها نخواهد بود و تفکر صحیح میتواند فرد را به سر منزل مقصود برساند.
بایستی تفکرات غلط پاکسازی و تفکرات مثبت جایگزین شود. سوال اینجاست که در ظرفی که غذایی پخته میشود آیا بدون رفع آلودگی میتوان دوباره غذایی را درون همان ظرف پخت؟ طبیعتا خیر و اگر هم پخته شود غذای مطبوعی نخواهد بود. انسانی که تفکرش درست نشود هرگز به بیداری و آگاهی نخواهد رسید و نمود این بیداری عملکرد و رفتار فرد در زندگی است. اگر تفکر را از فرد بگیریم چیزی جزء پوست ، گوشت و استخوان نخواهد بود و آن چیزی که با ما از قبل بوده و خواهد بود همان تفکر است.
چیزی که در کنگره ۶۰ آموزش داده میشود و من بشدت به آن علاقمندم قانون باور است بر اساس این قانون، هستی مامور انعکاس باور و تفکر انسان به خودش است و اگر باور مثبت باشد، نیروهای مثبت به کمک فرد میآیند و اگر تفکر منفی باشد، نیروها در جهت منفی فرد را با خود میبرند به همین دلیل و طبق قانون عکس العمل که در کتاب عشق به آن اشاره نموده است باید پذیریم که در هر جایگاه و با هر مشکلات و مسائلی که دست به گریبان هستیم این باورهای ماست که ما را به این شرایط رسانده است مثال این قضیه که در کتاب به آن اشاره شده است همان بوم نقاشی است که ما با اختیار خود میتوانیم آن را خط خطی کنیم یا یک نقاشی زیبا بکشیم.
قبل از کنگره ۶۰ برایمان میگفتند خود کرده را تدبیر نیست، اما بعد از آموزشهای کنگره ۶۰، فعل این ضرب المثل برایمان تغییر کرد و حالا میگوییم خود کرده را تدبیر هست به این معنی که اگر در هر جایگاه و هر شرایطی از زندگی قرار داریم و حتی اگر با باورها و عقاید نادرست خودمان مسیر اشتباهی را رفتیم نباید ناامید بود کافی است مسیر را از نو بسازیم و سعی کنیم ساختار منفی را مثبت کنیم.
در جایی نوشته شده بود که هر انسانی زندانی ذهن خویش است. این جمله برایم بسیار قابل تأمل بود و میتوان ساعتها راجب این قضیه تعقل کرد، زیرا ذهن ابزار بسیار قدرتمندی است که در اختیار انسان قرار داده شده و هر فرد میتواند با داشتن این ابزار به هدفهای خود برسد و اگر با عقاید نادرست بخواهیم پیش برویم تبدیل به مدار و مرزی میشود که انسان به دور خود میکشد و قادر به خارج شدن از آن مدار نخواهد بود. در کنگره ۶۰ این ماجرا همان گرههایی است که هر کدام از ما براساس باور هایمان برای خودمان رقم زده ایم در این جاست که ما باید با تمرین هایی از جمله نوشتن سی دی ها و فرمانبرداری از راهنما ذره ذره این افکار مثبت را جایگزین افکار منفی کنیم و از پوسته خود جدا شویم و گره های درونیمان باز شود.
در انتها و ربط این دستور جلسه با لژیون سردار میتوان گفت قطعا افراد بسیاری که قبل از ما در این مکان حضور داشتند و این افراد توانستند با کار کردن بر روی افکار مثبت خود، قدرت بخشش را در درون خودشان تقویت کنند تا همه ما بتوانیم بر روی این صندلی ها بنشینیم و آموزش بگیریم.

تایپ و ویرایش: همسفر نورا (عضو لژیون سردار)
عکس: همسفر شیدا (عکاس خبری)
ارسال: همسفر فرشته، راهنما همسفر فاطیما (عضو لژیون هشتم)
همسفران نمایندگی گیلان
- تعداد بازدید از این مطلب :
184