English Version
This Site Is Available In English

به کارگیری وادی اول؛ شروع تغییرات

به کارگیری وادی اول؛ شروع تغییرات

سیزدهمین جلسه از دوره هشتاد و نهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰ نمایندگی آکادمی با استادی مسافر مجید، نگهبانی مسافر امیر و دبیری مسافر غلام‌رضا با دستور جلسه " وادی اول و تاثیر آن روی من " چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان مجید هستم مسافر. در ابتدا از راهنمای عزیزم آقای رضا راد تشکر می‌کنم که اجازه دادند در این جایگاه قرار بگیرم و تجربه کسب کنم. از ایجنت محترم شعبه و گروه مرزبانی سپاسگزاری می‌کنم که در شعبه شرایط برگزاری جلسات را مهیا می‌کنند. وادی اول یعنی وادی تفکر یعنی پله اول یعنی خشت اول که خیلی مهم می‌باشد. من خودم در زمان مصرف فکرهای زیادی می‌کردم ولی اول باید موادم را مصرف می‌کردم. فکر می‌کردم خواسته‌هایی دارم ولی همه آن فکرها از روی سرخوشی و نئشگی بود تا این‌که با کنگره آشنا شدم. در بدو ورودم به کنگره با وادی اول آشنا شدم، با تفکر ساختارها آغاز می‌شود بدون تفکر آنچه هست رو به زوال می‌رود. در زمان مصرف فکر کردنم این‌گونه بود که قبل از مسافرت یا ایام عید فکر تهیه مواد، مصرف مواد و مکان مصرف مواد بودم. خدا را شکر از وقتی که در مسیر کنگره قرار گرفتم متوجه شدم تفکر درست چگونه است و در مسیر درست قرار گرفتم.

سفرم در کنگره را به خوبی و با آموزش‌هایی که از کنگره گرفتم به پایان رساندم و همه این‌ها از تفکر وادی اول بود و اگر این‌طور نبودبه سرانجام نمی‌رسید. با تفکر وادی اول رفتارم، زندگیم، کارم و روابط اجتماعیم روز به روز بهتر شده است. خیلی خوشحالم که در جمع شما دوستان هستم، در بدو ورودم دوستان این حرف را تکرار می‌کردند که خیلی خوشحالند که مصرف کننده شدند و در این جمع کنگره۶۰ قرار گرفتند من متوجه نمی‌شدم، حالا بعد ۱۵ ماه متوجه شدم و درک می‌کنم که آن دوستان چه می‌گفتند. برای منِ مجید، واقعا نعمت بزرگی است که بین شما دوستان قرار دارم و آموزش‌های ناب کنگره۶۰ استفاده می‌کنم و سعی می‌کنم این آموزش‌ها را در خانواده و اجتماع کاربردی کنم. با تشکر از شما دوستان عزیز که به حرف‌های من توجه کردید.

تایپ و عکس: مسافر جلال لژیون هجدهم 

تنظیم: مسافر محمدحسین 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .