English Version
This Site Is Available In English

تفکر حرکتی است از مجهول به معلوم

تفکر حرکتی است از مجهول به معلوم

در ابتدا سال نو و بهار طبیعت که فصل زایش است را خدمت همه‌ عزیزان تبریک عرض می‌کنم و آرزوی رویش خواسته‌های قوی را در وجود شما از قدرت مطلق، خواستارم که امید خدا با نوشتن آن‌ها بر روی کاغذ، آن‌ها را در هستی حک می‌نماییم و چشم انتظار جوانه‌زدن آن‌ها می‌مانیم. خداوند در خلقت همه‌ چیز را با نهایت دقت، برنامه‌ریزی نموده است، ما هم می‌توانیم در این آغازین روزهای سال نو، مسیری تازه را برای خود شروع کنیم. چهارده وادی در کتاب عشق، بالاخص وادی اول، در کنگره۶۰ به من کمک می‌کند تا شادابی اولیه خود را به دست بیاورم، چرا که من در گذشته خود آن‌ها را آموخته‌ام و اکنون در این بُعد، آن‌ها را به فراموشی سپرده بودم و حال در کنگره آن‌ها را مجدد به یاد آورده‌ام. تفکر، نقطه آغاز تغییرات است و تفکر صحیح، ما را به دریافت محبت‌ها از هستی رهنمون می‌سازد.

تفکر حرکتی است از مجهول به معلوم یا از مبدایی به مبدا دیگر. برای حرکت در جهت تفکر به شناخت مجهول و دانایی، نقشه راه و ابزار نیازمندیم. اگر در این مسیر با تمام تلاشی که نمودیم، نتوانیم به حل مسئله نائل شویم می‌توانیم از نظر مشورتی دیگران استفاده کنیم ولی در نهایت تصمیم را خود ما می‌گیریم تا اعتماد به نفس ما هم آسیب نبیند. در این وادی از فکر و تفکر صحبت به میان آمده است. فکر در ذهن پراکنده است و سمت و سوی مشخصی ندارد و ما روزانه با این افکار سر و کله می‌زنیم و انرژی خود را هدر می‌دهیم. در این زمان است که ما چند خواسته را هم‌زمان داریم که اولویتی هم برای آن‌ها در نظر نداریم و هیچ‌کدام تکلیف‌شان مشخص نیست.

حال چرا تفکر خراب می‌شود؟ بخشی از تفکر ناصحیح ما از ناخالصی‌های وجود ما ناشی می‌شود و بخشی هم ناشی از حقه نفس است که متوجه نمی‌شویم و فریب می‌خوریم و از  روی ناآگاهی ما است. در مورد تفکر این قضیه بسیار متفاوت است. تفکر یک حرکت منظم درونی و هدفمند است که زندگی ما را جهت می‌دهد و باعث بالا رفتن انرژی ما می‌شود و می‌توانیم مجهولات زندگی خود را با آن حل نماییم و تفکر مثبت، طبق خواست معقول و فرمان عقل شکل می‌گیرد.

ما به هر آنچه که فکر می‌کنیم همان هستیم و زندگی امروز ما زاییده‌ افکار دیروز ما هستند. اگر امروز در زندگی درد و رنج داریم، نتیجه افکار و عملکرد غلط و اشتباهات دیروز ما بوده است. خداوند به انسان قدرت اختیار داده است تا صفحه سفید زندگی خود را آن‌طور که دوست دارد، زشت و زیبا بنگارد. انسان اگر در مسیر ضدارزش‌ها قرار بگیرد، نیروهای اهریمنی به کمک او می‌شتابند که این نیروها، ظاهری فریبنده و باطنی وحشت‌آور دارند و در ادامه انسان را به قعر تاریکی می‌کشانند و اگر فرد در مسیر ارزش‌ها قرار بگیرد قطعا نیروهای الهی حمایت‌گر او خواهند بود.

قرار گرفتن در مسیر صراط مستقیم بسی دشوار و سخت است ولی در نهایت پایانی دلنشین و شیرین دارد. انسان برای خلق یا به وجود آوردن، نیاز به تفکر دارد که این تفکر یک حرکت ذهنی و درونی است تا مبدا، مقصد و هدف را مشخص نماید و در این مسیر با تلاشی که می‌کنیم، نیروی مافوق از طریق القا، احیا و تحرک ما را حمایت خواهد نمود. پیش‌نیاز تفکر کردن، تجربه و آموزش است. وادی اول برای افرادی که در زندگی با شکست مواجه شده‌اند و حال خوبی ندارند، با یک تفکر واقع‌بینانه به موضوع نگاه می‌کند و با یک نقشه قابل اجرا، ذره‌ذره و به آرامی شروع به حل مشکلات می‌نماید.

خلقت، تشکیلاتی است که با نهایت دقت برنامه‌ریزی شده است و هر لحظه کنترل می‌شود و نیروی مافوق بر آن نظارت دارد که ما با حرکت در این سیستم در جهت ارزش‌ها یا ضدارزش‌ها، تعیین‌کننده هستیم که این نیرو در چه جهتی به ما کمک کند؟ مسئله زمان هم باید در تفکر و در بعد زمینی مدنظر گرفته شود. زمان مانند بذری است که در زمین کاشته می‌شود و با مراقبت از آن در طی روزها و ماه‌ها جوانه می‌زند. در هستی سکون، یعنی زوال و نیستی و معنایی ندارد و همه چیز با تفکر و حرکت شکل می‌گیرد. بیشترین چالش‌های ما ناشی از ذهن و تفکر ماست. آقای مهندس در سی‌دی چالش می‌فرمایند: بیشترین مشکلات ما ناشی از این است که در زمان گذشته سیر می‌کنیم و باید ساختار ما به گونه‌ای باشد که راهی به گذشته یا آینده نداشته باشد و گر نه لذت زندگی در زمان حال را از دست می‌دهیم. 

انسان خردمند باید قبل از هر کاری تفکر درست را انجام دهد نه اینکه مانند کم‌خردان، اول عمل کند و سپس پشیمان شود. اگر چه اختیار به انسان تفویض شده ولی قوه تعقل را هم دارا است تا درصد خطا و اشتباه را به حداقل برساند. ساختار یعنی ساختمان، یعنی چیزی که می‌خواهیم به وجود بیاوریم و هر کاری که می‌خواهیم انجام دهیم، یک ساختار تلقی می‌شود و هر ساختاری با یک فکر شروع می‌شود و در این امر، نیروهایی ما را حمایت خواهد کرد. در نیروی القا ما می‌توانیم موضوعات و چیزهای مثبت را حتی در سکوت القا کنیم و باعث زنده شدن و احیای موضوع یا چیز دیگری شویم و این امر خود حرکت جدیدی را ایجاد خواهد کرد. در حرکت، تزکیه و پالایش هم جایگاه خاص خود را دارد.

برخی از انسان‌ها می‌خواهند یک روزه مشکل خود را حل نمایند ولی این امکان‌پذیر نیست و زمان می‌برد. خیلی از مسائل هم ارزش تفکر ندارند و از ما انرژی می‌گیرند. نقشه‌ای که ما برای حل مسئله ترسیم می‌کنیم باید حساب‌شده و ماهرانه باشد که شکست نداشته باشد. ما با تفکر می‌توانیم به فرمان عقل برسیم و جذب القائات مثبت شویم. مخفی‌ترین افکار هم در هستی می‌توانند قدرت حرکت پیدا کنند و دنیا را تحت تاثیر خود قرار بدهند. عالی‌ترین آثار هنری دنیا، در ابتدا زاییده خیال هنرمندان بوده که با پروراندن موضوع توانسته‌اند آن را در جهان بیرون انتقال بدهند. افکار محبت‌آمیز قدرت شفا‌بخشی دارند و این زیبایی‌ها زندگی را برای ما شاداب‌تر می‌سازد.

منابع: سایت کنگره‌۶۰، سی‌دی وادی اول، کتاب عشق

نویسنده: راهنما همسفر زهرا (لژیون پنجم)
رابط خبری: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون پنجم)
ویراستاری و ارسال: همسفر لیلا دبیر سایت

همسفران نمایندگی جهان‌بین شهرکرد
 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .