جلسه سوم از دوره سی یکم کارگاههای آموزشی عمومی کنگره ۶۰ ویژه همسفران و مسافران شعبه دانیال اهواز با استادی مسافر منصور، نگهبانی مسافر صفا و دبیری مسافر سلمان با دستور جلسه «وادی اول وتاثیر آن روی من» در روز پنجشنبه مورخ 14 فروردین 1404 راس ساعت 17:00 آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان منصور هستم مسافر. امیدوارم که دوستان تعطیلات سال نو را به خوبی گذرانده باشند حس خوبی دارم بار دیگر در سال جدید کنگره راه اندازی شد و امیدوارم سال پیش رو سالی باشد که کنگره 60 با قدرت وقوت هم در کشور و هم خارج از مرزهای کشور راه خود ادامه بدهد و این عمل بستگی به سفر اولی ها و دومی ها دارد که با بهترین شکل وظایف خود را انجام دهند.در مورد دستور جلسه و اینکه بخواهیم در مورد وادی اول صحبت کنیم باید چند تا موضوع را قبل از آن برای خودمان تعریف کنیم. بحث اول خواسته انسان است و برای اجرای خواسته چهار مرحله باید اتفاق بیافتد و ما بر اساس تعریف کنگره صحبت می کنیم .1- باید یک دلیل یا انگيزه ای برای حرکت انسان به طرف آن خواسته باشد، 2- نفس انسان همیشه برای خودش یک توجیه و دلیل میآورد و تصویر سازی ذهنی میکند از گذشته دوران مصرف ، 3- حکم عقل است و مرحله چهارم اجرای آن ها است و قبل از وادی اول باید این چهار مورد را آگاه باشیم و اینکه بین انسان و سایر موجودات و کل عالم هستی دوتا تفاوت عمده وجود دارد یکی بحث تفکر و اندیشه است که منجر به خلاقیت و نو آوری می شود و دیگری اینکه انسان ها انتخاب گر و آزادی خواه هستند، وقتی در مورد تفکر می خواهیم صحبت کنیم باید این دو موضوع را بدانیم .
حالا تفکر چه هست؟ آقای مهندس میگوید تفکر یک حرکت ذهنی و درونی است که از یک نقطه به یک نقطه دیگر است فرق آن با فکر کردن چیست فکر کردن مجموعهای از اوهامات و خیالات است زیرا فکر و ذهن سیال است و به هر طرفی می رود مثلا شما را به سمت خرابی ماشین، فرزند، کار و مداوم شما را به جاهایی دیگر می برد. ولی در تفکر این گونه نیست یعنی شما تمرکز میکنید روی یک موضوعی و آن را حل میکنید.انسانی که هنوز مصرف کننده است هیچ کاری را با تفکر انجام نمی دهد در واقع یک فردی هست که هنوز خواب و یخ زده است و آگاهی اطلاعات از اطراف خود ندارد. ما در کنگره میگوییم با تفکر است که تزکیه و پالایش صورت می گیرد و اگر تمام کتاب های معرفتی عالم را هم خوانده باشید وقتی یک کار اجرایی یا عملی نکنید هیچ پیشرفتی نخواهید کرد زیرا ذره ای ارزشی ندارد .ارزش زمانی ایجاد می شود که ما بتوانیم آن را عملی کنیم .
در تزکیه و پالایش باید ذرات و ناخالصی ها که همان صفات منفی است از وجود خودمان خارج یا تبدیل کنیم .
مثل آهن ربا است که آهن را جذب میکند و اگر آهن را به مس تبدیل کنیم دیکر جذب آهن ربا نمیشود این حرکت پایه و اساس درمان در کنگره است . یک رهجو باید این را بداند که ساختارهای منفی به دلیل قدرت و قوتی که دارد می تواند رهجو را نسبت به کنگره و راهنمای خود بد بین و متنفر کند و من رهجو در هر مرحله چه در سفر اول و چه در سفر دوم باید تفکر کنم که آیا این حس که نسبت به راهنما و کنگره پیدا کرده ام آیا این حس حقیقی هست ؟ یا خیر، ما در کنگره میگوییم حس اولین نیرویی است که عقل را به حرکت در می آورد، اگر این حس اشتباه باشد در واقع عقل هم محاسباتش اشتباه و تصمیمات آن غلط می گردد.حالا باید چه کاری برای قوی کردن حس خود انجام داد، تنها راه این است که بر مبنای حس منفی عمل نکنیم .مثلا من رهجو در سفر اول هستم و در جشنی دعوت می شوم و با خود می گویم حالا مسئله مهمی نیست که نیم سی سی دارو بیشتر بخورم واین است که حس منفی را القا می کند و شما نباید بر اساس آن حس منفی عمل کنید و اگر ما بتوانیم بر حس منفی خود غلبه کنیم آنجا است که یک حس قدرت به ما میدهد و آنجا است که عقل تصمیمات درست را گرفته است .
.jpg)
ما نباید تصویر سازی کنیم زیرا تصویر سازی ذهنی بسیار قدرتمند است. امیرالمؤمنین می فرماید: یکسری بلایایی در آسمان شناور هستند و آدمی که صبح با نا امیدی و بد بینی از خانه خارج میشود و با خود می گوید برف آمد باران می آید حتما تصادف می کنم حتماً این اتفاق منفی را جذب و برایش اتفاق می افتاد.
تمام سخنان کنگره و همینطور رفت و آمدن های راهنمایان، مرزبانان،ایجنت، دیدبانان و تلاش های آقای مهندس بر مبنای عشق و محبت است در وادی چهاردهم در مورد آن گفته شده و نتیجه آن مسیر محبت است سپاسگزارم که به صحبتهای من گوش کردید.
گروه سایت نمایندگی دانیال اهواز
عکس: مسافر محسن
ارسال خبر: همسفر ابوالفضل
- تعداد بازدید از این مطلب :
170