English Version
This Site Is Available In English

ماه رمضان و متد DST نشان‌دهنده یک حقیقت

ماه رمضان و متد DST نشان‌دهنده یک حقیقت

جلسه دوم از دوره ششم کارگاه‌های آموزشی مجازی همسفران نمایندگی اردستان کنگره 60 به استادی همسفر لیلی با دستور جلسه «الهام از رمضان» روز شنبه ۴ اسفندماه ۱۴۰۳ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:

سپاسگزار مهر و عشق خداوندی هستم که بودن درکنگره را روزی من قرارداد. از آقای مهندس و خانواده محترمشان برای مهیا نمودن این بستر آموزش و خدمت و همچنین از راهنمایم همسفر فاطمه تشکر می‌کنم. پیشاپیش فرارسیدن ماه مبارک رمضان را به همه شما عزیزان تبریک عرض می‌کنم. این ماه فرصتی ارزشمند برای تزکیه، پالایش و برداشت از سفره‌ای الهی است، امیدوارم بتوانم به‌اندازه توانم از این ضیافت معنوی بهره‌مند شوم. حدود بیست‌وهشت سال پیش آقای مهندس باهدف ایجاد نظم در مصرف مواد خود، حرکتی را در همین ماه آغاز کردند. همه ما می‌دانیم که در جامعه مسلمانان از اذان صبح تا اذان مغرب خوردن و آشامیدن ممنوع می‌باشد و قوانین مشخصی بر این ماه حاکم است. ایشان نیز بر همین اساس تصمیم گرفتند، مصرف مواد خود را در ساعتی معین و با برنامه‌ای مشخص انجام دهند. این نظم سرآغازی شد، برای حرکتی بزرگ که درنهایت به روشی کارآمد برای درمان اعتیاد تبدیل شد. در حقیقت روش ماه رمضان، همان روش DST است که تا پیش‌ازاین کسی آن را کشف نکرده بود. روش DST که توسط آقای مهندس کشف شد، نه‌تنها در درمان اعتیاد؛ بلکه در درمان سیگار، کاهش وزن، اصلاح عادات نادرست و به‌طور کل در بهبود شیوه زندگی تأثیر شگرفی دارد. این روش با ایجاد تغییر، تبدیل و درنهایت ترخیص، افراد را به آرامش و تعادل می‌رساند. در بسیاری از نقاط دنیا اعتیاد را بیماری‌ غیرقابل درمان می‌دانند؛ اما درکنگره ۶۰ به برکت کشف روش DST و وجود داروی OT و آموزش‌های ناب آقای مهندس، اعتیاد به هر نوع ماده مخدری کاملاً قابل‌درمان است.

نظم، اولین درسی است که مسافران کنگره۶۰ از لحظه ورود می‌آموزند و این نظم را در ماه مبارک رمضان نیز به‌وضوح مشاهده می‌کنیم. در این ماه خوردن و آشامیدن فقط در زمان‌های معینی مجاز است؛ همان‌طور که درکنگره ۶۰ مسافران موظف‌اند، داروی خود را در ساعات و مقدار مشخصی مصرف کنند، این نظم که جوهره روش DST است، همان عامل اصلی در تغییر زندگی انسان‌ها است. در ماه رمضان مجموعه‌ای از اعمال را باید انجام دهیم و از برخی کارها پرهیز کنیم، این قاعده درکنگره نیز جاری است. رمضان از واژه (رمض) گرفته‌شده که به معنای نخستین باران پاییزی است. بارانی که پس از گرمای سوزان تابستان، زمین را زنده و تازه می‌کند. درکنگره نیز می‌توانیم، این ماه را فرصتی بدانیم؛ برای رهایی از آشفتگی و سوزندگی اعتیاد، جایگزینی طراوت و آرامش به‌جای آتش و نابسامانی. همان‌طور که باران رمض، زمین خشک را زنده می‌کند، روش DST نیز انسان را از بی‌نظمی و هرج‌ومرج به‌سوی تعادل و آرامش هدایت می‌کند. نکته‌ای که باید به آن توجه داشت این است که روزه‌داری در ماه رمضان تنها بیست‌ونه الی سی‌روز به طول می‌انجامد؛ اما درکنگره یک مسافر سفر اولی باید حداقل یازده ماه در مسیر درمان باقی بماند که این دوره چالش‌های بیشتری می‌طلبد؛ اما روش DST همان‌طور که در رمضان اثربخش است، در این سفر نیز باعث تغییرات بنیادی در ساختار جسم و روان می‌شود.

در این ماه مبارک ما فرمان‌های الهی را اجرا می‌کنیم و درکنگره نیز به باور من دستوراتی که ارائه می‌شود، از جنس نور هستند؛ بنابراین برای رهایی از تاریکی و رسیدن به روشنایی فرمان‌برداری لازم است. آنچه درکنگره برای من رخ می‌دهد؛ چیزی فراتر از درمان اعتیاد است. من پس از طی مسیر درمان دیگر قادر نخواهم بود، به‌‌راحتی به سمت ضد ارزش‌ها بازگردم؛ زیرا روش DST نه‌تنها مصرف مواد را درمان می‌کند؛ بلکه شیوه تفکر، رفتار و نگرش من را نیز اصلاح می‌کند. پیامبر اکرم (ص) فرموده‌اند: «ماه رمضان در ابتدا رحمت، در میانه مغفرت و در پایان آمرزش و درنهایت‌ رهایی از دوزخ را به ارمغان می‌آورد». من معتقدم که دوزخی سوزان تر از اعتیاد وجود ندارد. اگر آقای مهندس و هشتاد هزار نفر دیگر توانستند، با این روش به درمان برسند؛ پس من نیز می‌توانم؛ زیرا رمضان، DST و کنگره۶۰ همگی یک حقیقت را نشان می‌دهند. رهایی از تاریکی و رسیدن به نور از طریق نظم و فرمان‌برداری و در آخر مهم‌ترین درسی که من از این دستور جلسه گرفتم، این بود که اگر تفکر، حرکت و صبر یک نفر باعث چنین جنبش و حرکت بزرگی در جهان شد که درمان اعتیاد و خیلی از بیماری‌های لاعلاج دیگر را به دنبال داشت و باعث نجات جان، مال و خانواده انسان‌هایی درمانده شد؛ پس مراقب افکار، گفتار و اعمالم باشم؛ چراکه اگر خود را هدایت و اصلاح کنم، گویی یک جهان را اصلاح‌کرده‌ام.

نویسنده: همسفر لیلی رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون چهارم)
رابط خبری: همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون چهارم)
عکس: همسفر بهار رهجو راهنما همسفر فاطمه (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر مهتاج نگهبان سایت
همسفران نمایندگی اردستان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .