English Version
This Site Is Available In English

تنها کسی که من را در نقطه تاریک اعتیاد کمک کرد راهنما بود.

تنها کسی که من را در نقطه تاریک اعتیاد کمک کرد راهنما بود.

جلسه سیزدهم از دوره سیزدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی دکتر مسعود، به استادی مسافر مصطفی، نگهبانی هم‌سفر مهدی و دبیری مسافر محسن با دستور جلسه «هفته راهنما» یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان مصطفی هستم یک مسافر؛ خدا را بابت حضور در این جمع و خدمت در این جایگاه شکر می‌کنم. دستور جلسه امروز هفته راهنما و تجلیل از جایگاه راهنما است. من در ابتدا به جناب مهندس و راهنماهای جناب مهندس و همه عزیزانی که در جایگاه راهنمایی در کنگره ۶۰ سراسر میهن عزیزمان در حال خدمتگزاری هستند تبریک می‌گویم. امیدوارم برکت خدمت در این جایگاه نصیب همه آنها بشود.
در مورد این هفته از نگاه رهجویی که در مسیر درمان قرار گرفت و نجات پیدا کرد. این هفته، هفته قدردانی از جایگاه راهنما است. برای اینکه جایگاه راهنما را بهتر درک کنم، باید به گذشته‌ای که داشتم رجوع کنم. ما در آموزش‌های کنگره ۶۰ با نیروهای بازدارنده و منفی آشنا می‌شویم که تمام تلاشش در هستی می‌کند تا مانع از رشد و تعالی انسان‌ها شود. تاریک‌ترین جایگاه‌ها در هستی نقطه اعتیاد است. انسان در این جایگاه تنها و درمانده است و کسی نمی‌تواند به او کمک کند. هیچ پول و جایگاه و پزشکی و ارگانی نمی‌تواند واقعاً به او کمک کند. وعده‌های خداوند در کلام‌الله شریف دروغ نیست و همیشه در سخت‌ترین شرایط به داد ما می‌رسد.
در یک مقطعی راه کنگره را برای من باز کرد و یک انسانی را به‌عنوان راهنما سر راه من قرارداد. راهنما مسیر زندگی من را به‌طورکلی تغییر داد. ما باید همیشه قدردان این نعمت و جایگاه ارزشمند باشیم. خداوند به‌وسیله انسان‌ها، به ما یاری و کمک می‌رساند. تنها کسی که من را در نقطه تاریک اعتیاد کمک کرد راهنما بود. انسان‌هایی که تخریب ایجاد می‌کنند فرمانروایان زمین نیستند، کسانی که سازندگی ایجاد می‌کنند فرمانروایان زمین هستند. راهنما با اسلحه‌ای به نام محبت کار خود را به جلو پیش می‌برد. اساس کار کنگره ۶۰ محبت، عقل و ایمان است. یک راهنما به‌واسطة محبتی که در درون خود دارد، به انسان‌ها کمک می‌کند. خداوند طبق فرمان و نامه پیشین، ما را در مسیر زندگی هدایت می‌کند. حضور راهنما در سر راه ما از حکمت و تقدیری برخوردار است. هیچ اتفاقی در هستی بدون دلیل و علت اتفاق نمی‌افتد. نظم و نظام هستی بر اصول و قاعده خاصی بنا شده است. ورود ما به تاریکی و خروج ما از تاریکی طبق یک فرمانی اتفاق افتاده است. خداوند برای اجرای فرامین از نیروهای بزرگ و توانمند استفاده می‌کند. راهنماهای کنگره ۶۰ هم از نیروهای بزرگ الهی هستند. ما باید از جایگاه راهنمایی قدردان و سپاسگزار باشیم. ما طبق آموزش‌های کنگره یاد گرفتیم که چگونه قدردانی کنیم و چگونه در کلام و عمل آن را اجرا کنیم. من به همه عزیزانی که در این جایگاه خدمت می‌کنند تبریک می‌گویم. خداوند وجود راهنما را در زندگی من فقط برای رهایی از اعتیاد قرار نداده است. اگر در ادامه مسیر زندگی در کنگره حضور داشته باشم و آموزش بگیرم، راهنما می‌تواند کمک ارزشمندی به من داشته باشد. از اینکه به صحبت‌های من گوش کردید از همه شما سپاسگزارم.

تایپ: مسافر علی
عکس: مسافر محسن
ویرایش و تنظیم: مسافر محمود

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .