همسفر خدیجه به همراه مسافرشان توکل با آنتیایکس مصرفی هروئین و شیشه وارد کنگره۶۰ شدند. با روش DST و داروی OT با راهنمایی مسافر علی و همسفر مریم در حال سفر هستند. میزان مصرف اولیه 2 سیسی، مصرف فعلی 5 سیسی است؛ در ضمن ایشان مسافر جونز (تغذیه سالم) هم هستند. با وزن اولیه 71 کیلوگرم سفر خود را به مدت 1 ماه است که با راهنمایی همسفر زهرا شروع کردهاند. وزن فعلی 69 کیلوگرم است و 2 کیلوگرم کاهش وزن داشتهاند. همسفر خدیجه در جایگاههای خدمتی میکروفن گردانی و مهمانداری خدمت کردهاند و در حال حاضر در جایگاه عکاس در حال خدمت هستند. در ادامه گفتگویی صمیمانه با ایشان داشتیم که توجه شما را به آن جلب میکنیم.
مهمترین پیام وادی سیزدهم از نظر شما چیست؟
پیام مهمی که در این وادی وجود دارد این است که فردی که اعتیاد داشته و وارد کنگره میشود در کنگره میآموزد که پایان سفر اول پایان کار نیست و در ادامه سفر دوم آغاز میشود و باید در سفر دوم برای رسیدن به تعادل بیشتر و مستحکم شدن پایههایش همانند سفر اول با تمام قدرت پیش برود.
کمی در مورد یوم الفصلی که در وادی مطرح شده برایمان توضیح دهید؟
یوم به معنای روز و فصل هم به معنای جدایی است. یوم الفصل یعنی روز جدایی. جدایی از مواد مخدر نیز یوم الفصل است یوم الفصل یک سفر اولی موقعی است که گل رهایی را از دستان پر مهر آقای مهندس دریافت میکند. به نظر من این یکی از یوم الفصلهای زیبایی است که یک مسافر آن را تجربه میکند.
پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگریست، در مورد چه مطالبی و مواردی صدق میکند؟
وادی سیزدهم به ما میآموزد که پایان هر نقطه یا هر کاری آغاز یک نقطه کار و مرحله دیگری است؛ یعنی اگر یک دوره تحصیلی تمام شود دوره جدیدی آغاز میشود، اگر زندگی در این جهان خاکی پایان یابد در جهان دیگر به شکل دیگری آغاز میشود و نباید ناامید بود و خود را برای آغازی دیگر آماده کنیم.
فرد مصرفکننده برای اینکه تبدیل به شخص متعادلی شود چه تغییراتی را باید در خود ایجاد کند؟
برای اینکه شخص مصرف کننده یا مسافر به تعادل برسد؛ باید به مثلث درمان در کنگره۶۰ دقت فراوانی داشته باشد و تا میتواند سعی خود را بکند و این سه ضلع مثلث که جسم، روان و جهانبینی است را به یک اندازه و همزمان با هم به تعادل برساند و تمام عادتهایی را که در زمان مصرف در تاریکیها داشته را کنار گذاشته تا بتواند آن تعادل را رعایت کند.
در مورد نهرهایی که در وادی سیزدهم مطرح شده برایمان کمی توضیح دهید؟
نهرهایی که در وادی سیزدهم به آن اشاره شده شامل نهرهای عشق، نهر عقل، نهر ایمان و نهرهایی که به انواع شرابهایی تشبیه شده که شادیافزا هستند. همان خمر و مواد شبه افیونی که اگر در تعادل باشند گویی در بهشت قرار داری. نهرهای عقل که به آب زلال تشبیه شدهاند که با استفاده از اطلاعاتی که در اختیار عقل قرار داده میشود عمل میکند و فرامینی که صادر میکند؛ اگر دانایی فرد اندک باشد اطلاعات غلط وارد عقل میشود و آغاز ورود شخص به تاریکیها است؛ در واقع همه چیز به سیستم ایکس و نوع کارکرد آن مربوط میشود که به صورت باسیم و بدون سیم ما تعیین میکنیم این نهرها چگونه کار کنند. با افکار منفی، حسهای منفی، تغذیه نامناسب، خواب نامناسب باعث تخریب و آسیب به این نهرها میشویم.
از همسفر خدیجه که وقت خود را در اختیار ما قرار دادند صمیمانه تشکر و قدردانی میکنیم.
طراح سوال و مصاحبهکننده: راهنمای تازهواردین همسفر افسانه
عکاس: مرزبان خبری همسفر الهام
ویراستاری و ارسال: همسفر فاطمه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دکتر احمد اراک
- تعداد بازدید از این مطلب :
176