English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده_ آغاز تحول در اندیشه و شروع برای ساختن ساختاری جدید

گروه خانواده_ آغاز تحول در اندیشه و شروع برای ساختن ساختاری جدید

جلسه یازدهم از دوره اول کارگاه‌های آموزشی مجازی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی سنقر به استادی همسفر مهرانگیز با دستور جلسه «وادی سیزدهم (پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است.) و تأثیر آن روی من» روز شنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:

از خداوند سپاسگزارم که به من اجازه داد در کنگره حضورداشته باشم. وادی سیزدهم می‌گوید: پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است. بر اساس پروتکل درمان اعتیاد در کنگره۶۰ (DST) برای رهایی کامل از اعتیاد و قطع تمامی بندها و پیوندهای اعتیاد با شهر وجودی انسان، بایستی سه ضلع مثلث درمان اعتیاد یعنی جسم، روان و جهان‌بینی به‌موازات یکدیگر و با پشتیبانی یکدیگر به تعادل و سلامتی برسند.

معمولاً هر یک از دستور جلسات سالانه کنگره۶۰ به یکی از این اضلاع مربوط می‌شود. دستور جلسه این هفته روی ضلع جهان‌بینی درمان اعتیاد است و اگر پیام این دستور جلسه یعنی وادی سیزدهم را با گوش جان بشنویم، تغییر شگرفی در دیدگاه و جهان‌بینی ما به وجود می‌آید و بسیاری از پیوندها و مسائلی که تارهای وجودی ما را به نادرستی به هم وصل نموده است گسسته خواهد شد.

وادی سیزدهم می‌گوید: پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است. ممکن است در تفکرات و دیدگاه‌های ما این‌گونه جاافتاده باشد که بسیاری از مسائل زندگی ما و موضوعات و اهدافی که برای رسیدن و دستیابی به آن‌ها تلاش می‌کنیم روزی به پایان خواهد رسید و ازآنجایی‌که تصویری از وقایع بعدازاین پایان نداریم؛ بنابراین نقطه پایان را به‌عنوان پایان قطعی و تمام شدن می‌نگاریم و قدر مسلم چنین برداشتی می‌تواند در حس و تفکر ما ایجاد ناامیدی و یاس یا سهل‌انگاری نماید.

اگر بخواهیم برای این موضوع مثال بیاوریم می‌توانیم به تکه کلامی که در فرهنگ عامیانه خیلی از آن استفاده می‌شود اشاره نماییم و آن تکه کلام این است خب بعدش چه؟ حتماً این جمله را زیاد شنیده‌ایم؛ مثلاً شخصی در مقطع متوسطه تحصیل می‌کند ممکن است او تصور کند که نتواند وارد دانشگاه شود و پایان دوره متوسطه برای او پایان دوره تحصیلات باشد و به همین دلیل نسبت به ادامه موفقیت‌آمیز تحصیلش ناامید شود و بگوید درس بخوانم که چه شود؟ همه انسان‌ها در هر نقطه‌ای که قرار دارند می‌توانند هم‌زمان با پایان یک موضوع و آغاز موضوعی دیگر باشند.

کسی که در کنگره وارد می‌شود این وادی می‌تواند شامل حال او نیز باشد و آغاز تحول در اندیشه او و شروع برای ساختن ساختاری جدید باشد. این پیام به‌قدری مهم است که در نوشتارهای کنگره و در جلسات عمومی مدام به آن اشاره می‌شود تا یادآوری زیبایی باشد برای یک مسافر که هرروز و هرلحظه در حال شروع آغازی دیگر هست، حتی اگر تاکنون در مسیر درمان نبوده این پیام می‌تواند برای او یک تحول باشد. به امید این‌که بتوانم این وادی را مداوم در طول زندگی به مرحله اجرا بگذارم؛ البته در جهت مثبت از آقای مهندس دژاکام  تشکر می‌کنم برای دستور جلسات زیبایی که ارائه دادند.

نویسنده: همسفر مهرانگیز رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون دوم)
ویرایش: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون دوم)
ارسال: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی سنقر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .