English Version
This Site Is Available In English

آموزش‌های کنگره آموزش علم چگونه زیستن هست

آموزش‌های کنگره آموزش علم چگونه زیستن هست

دستور جلسه این هفته ازدواج بود که به همین مناسبت تصمیم گرفتیم با یکی از زوج های موفق کنگره که هر دو راهنمای درمان هستند، گفتگویی داشته باشیم که با تلاش و اراده‌ای قوی که داشتند با کمک بقیه بچه‌های فیروز آباد، موفق به راه اندازی شعبه فیروز آباد شدند. امیدوارم با نگاه زیباتون ما را همراهی کنید.

لطفاً به رسم کنگره خود را معرفی کنید.
سلام دوستان علی هستم یک مسافر

مدت تخریب: ۲۰ سال، آخرین آنتی ایکس مصرفی، تریاک دودی با روش DST و داروی OT به مدت ۱۱ ماه و ۱۰ روز با راهنمایی آقای محمد ضرغامی سفر کردم و الان، مدت ۵ سال و ۱۰ ماه هست که آزاد و رها هستم. رهایی از نیکوتین ۵ سال و ۸ ماه، ورزش در کنگره فوتبال

سلام دوستان فاطمه هستم یک همسفر
راهنما خانم میترا، مدت رهایی ۵ سال و ۱۰ ماه، ورزش در کنگره دارت، والیبال

نحوه آشنایی شما با کنگره ۶۰ چگونه بود؟

مسافر علی:
توسط یکی از دوستانم با کنگره ۶۰ آشنا شدم و به کنگره آمدم.

همسفر فاطمه:
من سال ها قبل اسم کنگره ۶۰ را از تلویزیون شنیده بودم؛ ولی فراموش کرده بودم و تا این که مسافرم به کنگره آمد؛ ولی من در ابتدا اصلا اسم جایی که می رفت را نمی دانستم تا این که یک روز یکی از جزوه های مسافرم را دیدم که روی آن نوشته شده بود کنگره ۶۰ و من یادم آمد که اسم آن را قبلاً شنیده‌ام و شاید همین باعث شد که مشتاق شوم که به کنگره بیایم. 


چه خدمت‌هایی در این مسیر تجربه کردید؟
مسافر علی:

دبیری جلسات، قسمت OT، لژیون سردار، دنور، راهنمای درمان، راهنمای ویلیام

همسفر فاطمه:
راهنمای تازه واردین، دبیری جلسات، مسؤل امتحانات شعبه، عضو لژیون سردار، راهنمای درمان همسفران

به نظر شما چرا آقای مهندس دستور جلسه ازدواج را در دستور جلسات سالیانه قرار داده است ؟
مسافر علی:

کوچک‌ترین و اصلی‌ترین نهاد جامعه خانواده است و برای تشکیل خانواده؛ باید ازدواج نمود و همچنین برای تداوم نسل بشر ازدواج لازم و ضروری است و برای تکامل انسان بسیار مهم می‌باشد.

همسفر فاطمه:
هر دستور جلسه‌ای که در کنگره وجود دارد, بسیار لازم و ضروری است و از اهمیت خاصی برخوردار است و دستور جلسه ازدواج هم، یکی از این دستور جلسات هست که بسیار مهم و الزامی می باشد؛ زیرا کنگره به نهاد خانواده بسیار اهمیت می‌دهد و خانواده‌ هم از ازدواج دو زوج تشکیل می‌شود که؛ باید همراه با آموزش و آگاهی لازم باشد.

نظر شما راجع به ازدواج و پیمان زندگی مشترک با توجه با این که جوانان امروز خیلی تن به زندگی مشترک نمی‌دهند چیست؟
مسافر علی:

وقتی از کانون گرم خانواده صحبت می‌شود منظور این است که در خانواده محبت و احترام زیاد است و بعد از خستگی از کار و فعالیت روزانه تنها جایی که به انسان آرامش می‌دهد، کانون گرم خانواده است. به نظر من امروزه آموزش‌ها در مورد زندگی مشترک و مزایای آن تشکیل خانواده ضعیف است.

همسفر فاطمه:
انسان همیشه نیاز به یک همدم و همراه در زندگی دارد و یکی از راه‌هایی که انسان می‌تواند این نیاز را پاسخ دهد ازدواج و زندگی مشترک است که با ازدواج درست می‌تواند، حس زیبای عشق و محبت را تجربه کند و در کنار زوج خود به پیشرفت و تکامل برسد.

با توجه به آموزش‌های کنگره و تجربه‌هایی که در درمان و آموزش زوج‌ها داشتید، علت ماندگاری دو نفر در کنار هم در شرایط سختی مثل دوران مصرف مسافر چیست حالا میتواند مصرف کننده خانم یا آقا باشد؟
مسافر علی:

به نظر من زندگی مشترک پر از چالش و سختی‌ها هست، خوب مصرف یکی از چالش‌ها و سختی‌های یک خانواده است و اعضای خانواده‌ای که یاد گرفته‌اند در هر شرایطی در کنار هم باشند موفق می‌شوند، همان‌طور که در کنگره هنگام درمان اعتیاد هم مسافر و همسفر در کنار هم هستند و بر سختی‌ها و مشکلات غلبه می‌کنند.

همسفر فاطمه:
تعهدی که هر دو نفر نسبت به یکدیگر دارند و همچنین عشق و علاقه بین دو نفر نیز دلیل بسیار مهمی است که باعث ماندگاری دو نفر در کنار همدیگر می‌شود. و همچنین حضور فرزند در زندگی نیز یکی از علل اصلی ماندگاری و صبر در زندگی می‌باشد.

انگیزه افراد در درمان اعتیاد برای کسانی که ازدواج کرده‌اند و همسر و خانواده دارند  بیشتر هست یا مسافرانی که ازدواج نکرده اند، منظورم رسیدن به رهایی وبرگشت نکردن هست؟

مسافر علی:
هر کسی که وارد کنگره می‌شود چه مجرد و چه متأهل به انگیزه درمان اعتیاد وارد می شود و به قول آقای مهندس: هیچ شخصی نمی خواهد در اعتیاد بماند؛ اما اشخاصی که به همراه همسفر در کنگره هستند از پیوند خانوادگی خوبی برخوردار هستند و با آموزش‌های کنگره این پیوند محکم‌تر می‌شود و طبق آمار کنگره کسانی که به همراه همسفر خودشان در کنگره آموزش می‌بینند، احتمال برگشت آن ها بسیار ضعیف است.
خانم فاطمه در همسفران چگونه هست آیا  همسفرانی که  زوج هستند با انگیزه بهتری ادامه می‌دهند و به رهایی می‌رسند یا همسفران دیگر؟


همسفر فاطمه:
به نظر من و با توجه به مواردی که با آن‌ها روبرو شدم، همسفرانی که زوج هستند با انگیزه بیشتری به آموزش‌ها ادامه می‌دهند و بعد از رهایی هم در کنگره ماندگار می‌شوند.

به نظر شما علی آقا آیا ازدواج با مسافری که درمان شده کار درستی هست و با تجربه ای که در این زمینه دارید و مسافران زیادی را به درمان رسانده و وارد خدمت شده اند؟
مسافر علی:

به نظر من نمی‌توان به طور قطع گفت که ازدواج با مسافر درمان شده در کنگره ۶۰ خوب است و یا بگوییم بد است؛ اصلاً ازدواج در خارج از کنگره هم همین‌طور هست به قول آقای مهندس ازدواج مثل هندوانه سربسته می‌ماند؛ ولی کسی که با آموزش های کنگره همراه باشد، زندگی مشترک او هم در تعادل خواهد بود؛ اما کسی که بعد از رهایی، آموزش و یادگیری را رها کرده باشد احتمالاً زندگی او در تعادل نخواهد بود.


خانم فاطمه آیا همسفری که تحت آموزش‌های کنگره بوده می‌تواند، برای ازدواج بهتر تصمیم بگیرد یا در زندگی مشترک موفق تر عمل کند؟

همسفر فاطمه:
قطعاً بله، آموزش‌های کنگره آموزش علم چگونه زیستن هست و به انسان آموزش می‌دهد که در مواجهه با مسائل زندگی چگونه برخورد کند و تصمیم درست را بگیرد. اگر همسفر آموزش‌های کنگره را به طور کامل دریافت کند و بتواند آن را در زندگی عملی سازد قطعاً می‌تواند در زمینه ازدواج تصمیم بهتری بگیرد.

شما زوج موفقی در کنگره هستید هردو راهنمای درمان هستید و با همت و اراده‌ای که داشتید، توانستید شعبه فیروز آباد را راه اندازی کنید اگر صحبتی در این زمینه دارید و تلاش هایی که شده بفرمایید.
مسافر علی:

لطف خداوند و لطف آقای مهندس و دیده‌بان‌های محترم شامل حال مردم فیروز آباد شد که بتوانند در شهر خودشان از موهبت کنگره استفاده نمایند و در این راه من جز کوچکی بودم و تمام تلاش‌ها بر گردن سفر دومی‌هایی بود که رها شده بودند و برای راه‌اندازی فیروزآباد تلاش ویژه کردند و برای پیشرفت و نگهداری از حریم و حرمت کنگره در شهر فیروزآباد تلاش می‌کنند.

همسفر فاطمه:
خدا را شکر می‌کنم که در شهر ما هم کنگره ۶۰ شعبه‌ای دارد که مردم بتوانند از آموزش‌های آن استفاده کنند و بتوانند به رهایی و حال خوش برسند؛ قطعاً در این مسیر افراد زیادی تلاش کردند تا شعبه راه‌اندازی شود و من به شخصه شاهد تلاش های آن‌ها بودم که در نهایت، پیگیری و تلاش های چندین ساله آن‌ها نتیجه داد و شعبه فیروزآباد راه اندازی شد. و من صمیمانه از همه آن ها تقدیر و تشکر می‌کنم و امیدوارم که همیشه در زندگی خود نیز موفق و مستدام باشند.


در پایان اگر صحبتی دارید بفرمایید.
مسافر علی:

خدا را شکر گذارم و از آقای مهندس دژاکام و دیده‌بانان محترم سپاسگزارم که این بستر را مهیا کردند، برای درمان و آموزش و خدمت اینجانب و همچنین ممنونم از شما همسفر محترم خانم آمنه که این گفتگو را ترتیب دادید.

همسفر فاطمه:
منم خدا را شاکرم که اذن ورود ما به کنگره را صادر کرد تا بتوانیم به رهایی و حال خوش برسیم و از آقای مهندس و خانواده محترمشان، نهایت تشکر را دارم که با آموزش‌های خوبشان، باعث این حال خوب ما شدند و همچنین از راهنمای خودم خانم فاطمه و خانم میترای عزیز تشکر می‌کنم که همیشه حامی و همراه من بودند و زحمات آن‌ها باعث شد تا من بتوانم خدمتگزار کنگره باشم و در آخر از شما خانم آمنه سپاسگزارم که این گفتگو را ترتیب دادید.

سپاس فراوان از گفتگوی صمیمانه که داشتید.

تهیه و تنظیم: راهنمای تازه واردین همسفر آمنه

عکاس: همسفر زهرا

ویرایش: مرزبان خبری همسفر معصومه

ارسال:دبیر سایت همسفر محدثه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون چهارم)

همسفران نمایندگی تخت جمشید                

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .