English Version
This Site Is Available In English

در هنگام خشم انسان بدون تفکر تصمیم می گیرد

در هنگام خشم انسان بدون تفکر تصمیم می گیرد

همسفر مهناز:
هر کاری که ما بخواهیم انجام دهیم اول؛ باید حس آن در وجودمان باشد اگر نباشد هیچ حرکتی انجام نمی‌شود. منشأ تمام حرکت‌های ما حس است و بستگی دارد به اینکه حس ما چگونه حسی است. وقتی ما عصبانی می‌شویم، ضریب هوشی ما سه برابر کاهش پیدا می‌کند و موقعی که خشمگین شویم تفکر از بین می‌رود. این حس در ما نقش بسیار سازنده‌ای دارد که در تمام قسمت‌ها برای ما تعیین‌کننده است و بدترین حس، حس ناامید است. کسی که احساس ناامیدی می‌کند، هیچ حرکتی انجام نمی‌دهد و این القای شیطانی است.من خیلی خوشحال هستم که در مسیر کنگره قرار دارم و بزرگ‌ترین القای شیطانی که خشم من بود با آموزش‌های کنگره از بین رفت و آرامش جای آن را گرفت

همسفر بهرخ:
خشم جزء حس‌هایی است که انسان را پشیمان می‌کند؛ زیرا در هنگام خشم انسان کار عاقلانه نمی‌کند و نمی‌تواند تعادل خود را حفظ کند. در هنگام خشم انسان بدون تفکر تصمیم می‌گیرد و یا حرف‌هایی می‌زند که باعث ناراحتی دیگران و خودش می‌شود؛ بنابراین وارد تاریکی می‌شود.
از خداوند سپاسگزارم که من را با کنگره آشنا کرد تا آموزش ببینم و بتوانم خشم خود را کنترل کنم.

همسفر فائزه:

  به نام قدرت مطلق الله                    

 در این سی دی (خشم) آقای مهندس به این موضوع اشاره می فرمایند که منشأ تمام حرکت های ما آن حس ماست؛ حال بستگی دارد آن حس ما چگونه حسی باشد. در مجموع تعداد ۱۱ حس در انسان وجود دارد که ۵ حس آن در درون و ۵ حس آن در بیرون و حس ششم رابط بین حس درون و بیرون می باشد و قلب مرکز این حواس است. حس خشم در دسته حس های بیرونی قرار دارد که در صور آشکار فرد به مرحله ظهور می رسد. از آنجا که حس نیروی به کارگیری قوه عقل است شناخت حس و چگونگی عملکرد آن اهمیت بسیار بالایی دارد.در جزوه جهان بینی گفته می شود که حس معادل نیرو است و نیروها جاذبه و دافعه دارند که توسط محیط اطراف جذب یا دفع می شوند؛ بعنوان مثال اگر حس یک همسفر را نیرو قلمداد کنیم و مسافر را محیط اطراف بدانیم؛ این حس توسط خواسته یا حرکت صحیح مسافر به حرکت خود ادامه می دهد.در این حرکت شاید محیط اطراف ما( مسافر) آن بار لازم را نداشته باشد که مشوق حرکت مستمر همسفر شود اما ذکر این نکته بسیار مهم است که خواسته انسان بسیار قوی است و حتی اگر محیط آن بار لازم را نداشته باشد که فرد را جذب کند باز خواسته قوی راه خود را ادامه می دهد.حال این سوال پیش می اید که آیا می توان کل را تغییر داد؟ بلی با تغییر خود می توان این کار را انجام داد. به نظر شما اگر جناب مهندس به فکر درمان خود نمی افتاد می توانست روی دیگر مصرف کنندگان  تاثیر بگذارد؟ در این سی دی آقای مهندس به مبحث تزکیه و پالایش هم می پردازند که اگر ذرات ناخالص وجود فرد عوض شود دیگر هر جاذبه یا دافعه ای نمی تواند خواست فرد را تغییر داده و باعث رنجش؛ خشم و دیگر حس های مخربی گردند که انسان را از ادامه مسیر باز می دارند.

منبع:سی دی خشم
رابط خبری:همسفر مژگان رهجوی راهنما همسفر فاطمه(لژیون چهارم)
ویرایش:همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر مرضیه(لژیون هشتم)دبیر سایت
ارسال: همسفر فائزه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی تخت جمشید

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .