اول به رسم کنگره۶۰ خودتان را معرفی کنید؟
سلام دوستان آمنه هستم همسفر مهدی، مسافر من با آخرین آنتیایکس شیشه وارد کنگره۶۰ شد، روش درمان DST، داروی درمان شربت OT، به راهنمایی آقای مهدی و راهنما خودم خانم تارا، رشته ورزشی مسافرم فوتبال و رشته ورزشی خودم والیبال، مدت سفر اول ۱۰ ماه و ۲۳ روز و در حال حاضر ۹ سال و ۸ ماه است که با اذن خدا و دستان پر مهر آقای مهندس آزاد و رها هستیم.
یک همسفر تا چه میزان در درمان مسافر نقش دارد؟
به میزان بسیار زیاد، همسفر نقش سازندهای در درمان مسافر دارد.
چرا در کنگره به همسفر بال پرواز میگویند؟
چون با آموزشهایی که در کنگره۶۰ میگیرد نقش حمایتی را برای مسافر دارد و او را با امید به حرکت تشویق میکند تا به رهایی برسد و فرمان پرواز را اجرا کند برای همین به او بال پرواز میگویند.
آیا تاریکیهایی که همسفر تجربه میکند با تاریکیهایی که مسافر تجربه میکند برابر است، چرا؟
به نظر من همسفران تخریب بیشتری دارند به هرحال مسافر با مصرف، خودش را آرام میکند؛ اما همسفر با افکار منفی و تاریکیهای درون، خود را روز به روز بیشتر به قعر تاریکیها میبرد و تخریب در درون او باقی میماند.
همسفر باید چه ویژگیهایی داشته باشد تا بتواند به خود و مسافر کمک کند؟
با حضور در کنگره و آموزش درست گرفتن میتواند با تسلیم بودن به خداوند و در ادامه با صبوری و تلاش مستدام با عنصر امید، عشق و سپاسگزاری به مسیر خود ادامه دهد تا به آنچه در باورش نمیگنجد برسد.
پیشنهاد شما به مسافرانی که همسفر ندارند چیست؟
تفکر غلطی که میتواند بدون حضور همسفر در کنگره به زندگی و خانوادهای آرام برسد را کنار بگذارد؛ زیرا اگر به درمان هم برسد هرگز به نقطه اشتراک عقلی و احساسی در خانواده نخواهد رسید همچنین بعد رهایی و تغییر در جهانبینی، همسفر با افکار منفی و مخرب در کنارش میماند و هرگز درک درستی از هم نخواهند داشت.
چه چیزی باعث شد شما بعد از رهایی مسافران باز هم در کنگره بمانید و خدمت کنید؟
با لمس عشق و محبت واقعی در قالب خدمت داوطلبانه که برایمان رخ داد و توانستیم زندگیمان را مجدد ترمیم و بازسازی کنیم به قول معروف که میگویند: دیگران کاشتند و ما خوردیم من هم آنچه آموختهام را با خدمت بکارم تا دیگرانی که میآیند از آن بهرهمند شوند و به حال خوش برسند.
با توجه به خدمتهایی که انجام دادهاید تاثیرگذارترین اتفاقی که برای شما رخ داده است چیست؟
شاید اکثراً روز رهایی خود را بگویند؛ اما برای من تأثیرگذارترین اتفاق گرفتن شال نارنجی راهنمایی از دستان آقای مهندس بود که هر لحظه تصویرش در ذهنم تداعی میشود رعشهای جسمم را فرا میگیرد و با تمام وجود شاد میشوم و از خداوند سپاسگزاری میکنم
نظر شما در مورد این جمله استاد امین چیست که میفرماید: همسفر لاستیک زاپاس نیست که هر موقع لازم شد به کمک مسافر بیاید؟
یعنی همسفر دقیقا مانند لاستیک اصلی ماشین در درمان مسافر نقش دارد، دقیقا مثل پخش یک فیلم که همه بازیگران اصلی را روی صحنه میبینند؛ اما افراد پشت صحنه را نمیبینند در صورتی که هر دو کنار هم نقش اصلی را ایفا میکنند و بدون وجود دیگری فیلم روی صحنه نمیرود، همسفران هم نقش اصلی را در کنار مسافر دارند نه لاستیک زاپاس.
در کلام آخر چه توصیهای برای همسفران دارید؟
توصیه من این است در کنگره حضور پیدا کنند تا آموزش بگیرند و بتوانند با دانایی و آگاهی به بازسازی رابطههای تخریب شده و خانواده خود کمک کنند ولی بدانند که باید فقط مسافرشان را همراهی کنند نه بار اعتیاد مسافر را به دوش بکشند و دخالتی در مراحل سفر مسافر داشته باشند.
در پایان از شما و تمام خدمتگزاران سایت تشکر میکنم و امیدوارم روزی برسد که هیچ مسافری بدون همسفر درکنگره نباشد.
مصاحبهکننده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون هشتم)
عکاس: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون چهارم)
ویراستاری و ارسال: همسفر گلناز رهجوی راهنما همسفر آمنه (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی کاشمر
- تعداد بازدید از این مطلب :
196