همسفر طیبه (لژیون دوم)
سیدی نامه ۱۱ مانند دیگر سیدیها پر از آموزش و نکاتی است که هیچوقت در موردش تفکر نکردم. نقطه اشباع و یا نقطه تحمل، نکتهای است که در لحظه لحظه زندگی تأثیر دارد و بسیار مهم و حیاتی است. آقای مهندس در مورد نقطه اشباع در مصرفکنندگان اشاره داشتند؛ اما آیا در زندگی ما هم به عنوان یک همسفر قادر به کنترل نقطه اشباع بودیم؟ هنگام غذا خوردن، خوابیدن، ورزش کردن و... به نقطه اشباع دقت کردهایم؟ اشباع شامل دو قسمت مادی و معنوی است. معنوی همچون غیبت، تجسس، دخالت و بسیاری از ضدارزشها که ما را از مسیر خارج میکند و بعد مادی شامل پساندازهای بدون مصرف و صرفاً جهت جمعآوری که هیچ کارایی مفیدی ندارد. جالب این است که در کنگره از روشی به نام روش DST استفاده میشود که بهترین و مفیدترین راه برای به تعادل رسیدن و کنترل نقطه اشباع است که با ذرهذره افزایش و کاهش آن میتوان به نقطه اشباع رسید .
همسفر نجمه (لژیون نهم)
آقای مهندس در مورد نقطه اشباع صحبت کردند. برای اشباع یک مثلثی را در نظر گرفتند که شامل سه بعد «نقطه اشباع، مرحله قبل از اشباع و مرحله بعد از اشباع» است. تمام مسائل ما در این مثلث میگنجد؛ نظیر غذا خوردن، ورزش، کار، استراحت، محبت، شکایت، انتقاد، سختگیری و... باید تلاش کنیم که به نقطه اشباع نرسیم. نقطه اشباع قابل تغییر است.
مطلبی که برای من شایان و قابل توجه بود، مسئله محبت و سختگیری است؛ چراکه آن دو را بر روی یک طیف تصور میکنم که اغلب در وسط این طیف قرار نگرفتهام. گاهی در محبت و گاهی در سختگیری افراط و تفریط میکنم. این مسئله گاهی باعث دوگانگی رفتار من در برخورد با فرزندان میشود و یک نوع بلاتکلیفی در آنها به وجود میآورد.
گردآوری: همسفر اسرا رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون دهم)
ویرایش: همسفر نجمه رهجوی راهنما همسفر صنم (لژیون نهم) دبیر سایت
ویراستاری و ارسال: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون ششم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی حسنانی تهران
- تعداد بازدید از این مطلب :
157