جلسه چهاردهم از دوره هفتم کارگاههای آموزشی عمومی مسافران کنگره 60 نمایندگی قوچان با استادی مسافر علی، نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر مهدی با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکه گیری» پنجشنبه 1 آذر 1403 ساعت 17 آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
خداوند را سپاس که توفیق خدمت در این جایگاه به من داده شد تا از شما عزیزان آموزش بگیرم، از ایجنت محترم، نگهبان جلسه و لژیون مرزبانی متشکرم که اجازه خدمت در این جایگاه را به من دادند.
دستور جلسه این هفته رابطه یادگیری با معرکهگیری است.
ما در تمام سیدیهایی که گوش کردهایم این جمله را شنیدهایم که میگوید: از دست بزرگترین دشمن خودمان که جهل و نا آگاهی خودمان است به خداوند بزرگ پناه ببریم.
ما برای اینکه بتوانیم از جهل و نا آگاهی خارج شویم بایستی یکسری آموزشها را بگیریم و سپس به آنها عمل کنیم.
انسان از زمانی که پا به حیات گذاشت در معرض یادگیری و آموزش بوده و بسته به شرایطی که در پیرامون خود داشته، چه خواسته و چه ناخواسته در زمینههای مختلف آموزش دیده، چیزهایی را یاد گرفته و در زندگی خود پیاده کرده است و این یادگیریها دقیقا مانند آموزشهایی که ما در کنگره میگیریم در آینده نسل بشر تاثیر گذار بوده است.
ما برای اینکه بتوانیم در کنگره به درستی آموزش بگیریم بایستی در جلسات حضور داشته باشم و این حضور علاوه بر کالبد جسمی بایستی به طور قلبی هم باشد تا آنطور که شایسته است آموزش بگیریم و شاهد تاثیر این آموزشها ناب در زندگی خود باشیم.
به نظر من آموزش به تنهایی تاثیری در زندگی ما ندارد و اگر بخواهیم آموزشهایی که میگیریم در زندگی ما تاثیرگذار باشد بایستی این آموزشها را در اعمال، رفتار و زندگی روزمره خود لحاظ کنیم و به دانایی موثر برسیم.
مثلث دانایی از سه ضلع تشکیل شده و اضلاع آن تجربه، تفکر و آموزش است و دقیقا در نقطه مقابل آن مثلث جهالت را داریم که از ناامیدی، ترس و منیت تشکیل شده این موضوع نشان دهنده این است که دقیقا زمانی که از یادگیری فاصله میگیریم وارد مثلث جهالت میشویم و یکی از خصوصیات فردی که در مثلث جهالت قرار دارد معرکهگیری است .
معرکه گیری از آموزش ناقص نشات میگیرد، شخصی که به درستی آموزش دیده و به آموزشهایی که دیده است عمل میکند مانند کوزهای پر آب است که هرچقدر آن را تکان دهیم صدایی از آن در نمیآید اما شخصی که به درستی آموزش ندیده و کمکاری کرده است مانند کوزهای است که مقدار کمی آب در خود دارد و با کوچکترین تکان به سر و صدا میافتد.
شخصی که معرکهگیری میکند بدون آنکه خبر داشته باشد در حال آسیب زدن به خود است چرا که این امر به معنای فرار از اشتباهات است و فرار از اشتباهات باعث بیشتر غرق شدن در جهل و تاریکی میشود .
در قرآن کریم تمثیلهایی از افراد و قومهایی آمده که با جهل و نا آگاهی سنتها را زیر پا گذاشتند، وارد مسیرهای غلط شدند و در آخر دچار مصیبت و نابودی شدند و ما بایستی از این داستانها درس بگیریم تا به مشکل بر نخوریم.
در کنگره 60 هم دقیقا به همین شکل است و اگر بخواهیم به هدف خود که رهایی است برسیم بایستی به تمام فرامین راهنما و آموزشهای کنگره عمل کنیم تا به مقصد برسیم.
تمام وظایفی که برای یک رهجو سفر اولی در نظر گرفته شده فقط به خاطر این است که آن شخص به درمان و حال خوش برسد، پس در انجام وظایف خود کوشا باشیم و آموزشهایی که میگیریم را وارد مرحله عملیاتی کنیم.
انشالله که همه ما به تعادل کامل برسیم و از زندگی سالم و سرشار از حال خوب خود لذت ببریم .
متشکرم که به صحبتهای من گوش کردید.
تایپ: مسافریوسف لژیون اول
ویرایش: مسافر یوسف لژیون اول
ارسال خبر: واحد سایت نمایندگی قوچان
- تعداد بازدید از این مطلب :
171