جلسه دوازدهم از دوره هفتم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی خیام با استادی همسفر بتول، نگهبانی همسفر مرضیه و دبیری همسفر سمیه با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکهگیری» روز دوشنبه ۲۸ آبانماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
خدا را هزاران مرتبه شاکر و سپاسگزارم که به واسطه مسافرم اذن ورود به کنگره برای من صادر شد که من در کنار شما دوستان باشم و آموزش بگیرم و همینطور از اعضای کنگره ۶۰، مرزبانان، نگهبان جلسه و راهنمای خوبم خانم فاطمه عزیز که به من لطف کردند تا این جایگاه را تجربه کنم متشکرم.
دستور جلسه امروز یادگیری و معرکهگیری است، وقتی از این دستور جلسه سخن گفته میشود؛ چون در کنار مسافرانی بودهایم که مصرفکننده بودند بیشتر تجربه معرکهگیری داریم تا یادگیری چون جسم ما در تعادل نبوده و ایجاد تنش و درگیری زیاد بوده و میتوان گفت که معرکهگیری نقطه مقابل یادگیری و آموزش میباشد.
وقتی شخصی وارد معرکهگیری میشود در واقع از آموزشها دور میشود. تمام چیزهایی که در کنگره آموزش میبینیم به یکپایه نیاز دارد مهمترین ویژگی این است که ما از ابتدا چینش مناسبی داشته باشیم و نکته دیگر یادگیری است. به گفته جناب مهندس: «یادگیری فقط مخصوص درسخواندن و مشق نوشتن نیست اصولاً زندگی خود یادگیری است».
فرضیه خلقت انسان و خلقت موجودات همه بر پایه یادگیری فراهم شده است. یادگیری میتواند در هر چیزی باشد؛ رفتار، گفتار، ورزشکردن، موسیقی و انواع و اقسام برخوردها که باعث ارتباطات صمیمانه میشود پس ما هر لحظه در حال یادگیری هستیم و فضای یادگیری خیلیخیلی وسیع است.
ما در کنگره به آموزش و علم نیاز داریم اگر علم نباشد تغییرات انجام نمیشود و باید بدانیم به چه صورت اطلاعات را انتقال دهیم که منجر به فراگیری بیشتر شود و نکته دیگر ما باید جرئت سؤالکردن را داشته باشیم تا مسائل برای ما مجهول نماند سؤالنکردن از منیت و جاهلیت انسان سرچشمه میگیرد.
مرزبانان کشیک: مسافر حمید و همسفر سمیه
تایپ: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون پنجم)
ویرایش و ارسال: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی خیام نیشابور
- تعداد بازدید از این مطلب :
136