پنجمین جلسه از دوره بیست و پنجم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره۶۰ همسفران خمین با استادی همسفر معصومه، نگهبانی همسفر زیبا و دبیری همسفر فهیمه با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکهگیری» روز یکشنبه ۲۷ آبانماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
شاکر خداوند بزرگ هستم که اذن و اجازه داد تا امروز کنار شما در نمایندگی خمین باشم تا آموزش بگیرم و از ایجنت، مرزبانان، نگهبان و دبیر جلسه تشکر میکنم همچنین از همسفر زهرا راهنمای لژیون ششم سپاسگزارم بابت فرصتی که در اختیار من گذاشتند. جشن گلریزان را تبریک عرض میکنم و خدا قوت خدمت همه شما میگویم، قبولیهای نمایندگی را تبریک میگویم رهایی جونز (تغذیه سالم) همسفر ملیحه را تبریک عرض میکنم. دستور جلساتی که در کنگره عنوان میشوند همه بر روی ضلع جهانبینی فرود میآیند. دستور جلسه این هفته رابطه یادگیری با معرکهگیری است که دونقطه مقابل هم هستند همان مثلث دانایی تفکر، تجربه، آموزش و مقابل آن مثلث جهالت ترس، ناامیدی و منیت است. همانطور که در کنگره بیماری اعتیاد، انسان و مواد مخدر را شناختهایم آگاه شدهایم که چگونه مواد مخدر بر روی سیستم فیزیولوژی جسم تخریب ایجاد میکند در کنار آن روش درمان را هم یاد گرفتهایم کمکم آموزش گرفتهایم معنای یادگیری و معرکهگیری چیست؟ یادگیری یعنی آموزش یادگرفتن قوانین زندگی که هر شخص در کنار این فرامین به صلح و آرامش درونی میرسد.
یادگیری و معرکهگیری آرامآرام شکل میگیرد. معرکهگیری در اثر نداشتن دانش صورت میگیرد و مانع و سدی میشود که اجازه نمیدهد من معصومه به حال خوش برسم. معرکهگیری مختص به کنگره نیست؛ بلکه در خانواده، جامعه و جاهای دیگر هم دیده میشود. درگذشته فرد معرکهگیری نبودم، اما زندگی در کنار یک مصرفکننده صفتهای ضد ارزشی مانند تجسس، غیبت، منیت و معرکهگیری در من شکلگرفته بود همیشه در حال نق زدن و بهانهگیری بودم این عمل باعث شده بود تا جسم من آسیب ببیند همیشه حال خراب بودم. انرژی که به دست میآوردم انرژی کاذبی بود. تمام اینها دلیل نداشتن آگاهی و دانایی بود که باعث شد فرد معرکهگیری شوم. چه طور توانستهام از این صفات دوریکنم؟ با آمدن به کنگره یادگرفتن قوانین و همچنین آموزش گرفتن همراه با سیدی نوشتن باعث شد حال خوشی را دریافت کنم.
آقای مهندس در سیدی عناصر معرکهگیری بسیار زیبا اشاره کردند که فرد معرکهگیر چه خصوصیاتی دارد. فرد معرکهگیر دچار منیت، خودخواهی، نداشتن دانش، آگاهی و جهالت است. آقای مهندس فرمودند: فردی که شکست میخورد وارد معرکهگیری میشود این شخص در دوراهی قرار میگیرد یا از شکست خود درس میگیرد و رفتار و کردار گذشته را جبران میکند یا اینکه در جهل خود فرو میرود از عمل سالم و صراط مستقیم خارج میگردد؛ همچنین فرد معرکهگیر سعی میکند افرادی را دور خود جمع کند با دخالت کردن در کارهای دیگران و غیبت کردن انرژیهای آنها را بدزدد حال اگر افراد در حال گرفتن آموزش باشند و به دانایی رسیده باشند هیچوقت فرصت ندارند با چنین افرادی ارتباط برقرار کنند؛ اما اگر از دانش و آگاهی کافی برخوردار نباشند در دام فرد معرکهگیر میافتند. درنهایت افراد معرکهگیر مانند همان آفتی هستند که در اثر جهل و نادانی اول به درون خود ضربه میزنند بعد هم به دنبال ساختاری هستند که در آنجا تخریب ایجاد کنند. امیدوارم با آموزشهایی که از کنگره میگیرم مخصوصاً نوشتن سیدی بتوانیم راه درست را برای زندگی کردن انتخاب کنیم و آنها را عملیاتی کنیم.
تایپ و ویراستاری: همسفر زیبا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون ششم)
عکاس: همسفر الهه رهجوی راهنما همسفر مهتاب (لژیون دوم)
ارسال: همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون پنجم)
همسفران نمایندگی خمین
- تعداد بازدید از این مطلب :
273