English Version
This Site Is Available In English

معرکه‌گیری؛ توقف دانایی

معرکه‌گیری؛ توقف دانایی

جلسه دوازدهم از دوره چهل و دوم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی گیلان با استادی راهنما مسافر اسماعیل، نگهبانی مسافر مازیار و دبیری مسافر رشید با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکه‌گیری» روز یکشنبه بیست و هفتم آبان ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ آغاز‌‌ به ‌کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان اسماعیل هستم مسافر. خداوند را شاکرم که بار دیگر در این جایگاه قرار دارم و می‌توانم خدمت نمایم و آموزش ببینم و انرژی بسیار بالایی دارم. از راهنمایان خودم آقای مهدی گودرزی و آقای آرش جعفری و همه عزیزانی که در این شعبه خدمت می‌نمایند بسیار سپاسگزارم و امیدوارم حال دلشان خوش باشد. از آقای مهندس دژاکام و خانواده محترمشان کمال تشکر را دارم که با تمام انرژی و با عشق در حال تلاش برای کنگره 60 می‌باشند.

در رابطه با دستور جلسه اگر بخواهم صحبت نمایم رابطه یادگیری و معرکه‌گیری به عقیده بنده زمانی که معرکه‌گیری آغاز شود برابر است با توقف یادگیری و همان لحظه آموزش متوقف می‌گردد و شخص دیگر قادر به دریافت آموزش نمی‌باشد. شاید فردی بگوید اصلاً یادگیری برای چیست و چه لزومی دارد که آموزش ببینیم. همان‌طور که آقای مهندس دژاکام در این سی‌دی می‌فرمایند دلیل آفرینش و خلقت انسان آموزش گرفتن می‌باشد.

ما از بدو تولد در حال آموزش دیدن هستیم و آموزش برای احساس آرامش و درست زندگی کردن جزء واجبات می‌باشد. در کجا و چگونه آموزش گرفتن نیز بسیار اهمیت دارد. برای مثال درختی که محصول می‌دهد نیاز به یک باغبان دارد که محصولش کیفیت و کمیت بیشتری داشته باشد. اگر همان درخت در طبیعت و به‌دوراز باغبان رشد نماید محصول بی‌کیفیتی را تولید می‌نماید.

حال اگر باغبان برای پرورش درخت آموزش لازم را دریافت ننموده باشد محصول آن درخت چگونه خواهد شد، اگر زمان کود دهی را رعایت نکند یا زمان آبیاری را رعایت نکند یا زمان هرس نمودن را رعایت ننماید نه‌تنها محصول مناسبی از درخت دریافت نمی‌گردد بلکه ممکن است منجر به تخریب و از بین رفتن درخت نیز گردد. حال اگر باغبان به‌جای دریافت آموزش شروع به معرکه‌گیری نماید محصول مناسبی نیز نمی‌تواند دریافت کند.

در رابطه با آموزش در کنگره 60 ما از منابع مناسب و مطالبی متناسب با مسیر سالم زیستن دریافت می‌نماییم و باعث رشد شخصی افراد می‌گردد و اگر بخواهیم در سفر اول از دریافت این آموزش‌ها فاصله بگیریم معرکه‌گیری یکی از این رفتارها می‌باشد. در سفر دوم نیز منیت ممکن است افراد را به سمت معرکه‌گیری سوق دهد و آن‌ها را از دریافت آموزش دور نماید ولی با توجه به تجربه بنده در کنگره 60 آموزش‌ها در سفر دوم در ادامه مسیر زندگی به بنده کمک شایانی نموده و در حل مشکلات کلید مسائل گردیده است.

تایپ: مسافر مهدی لژیون پنجم
ویرایش: مسافر اسماعیل لژیون هشتم 
عکس: مسافر حجت لژیون سوم
ارسال مطلب: دستیار مرزبان خبری، مسافر رضا لژیون سوم
گروه خدمتگزاران سایت نمایندگی گیلان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .