همسفر محمود با آنتیایکس مصرفی سیگار وارد کنگره شدند و با راهنمایی مسافر احسان سفر کرد، اکنون یکسال و هشت ماه است که آزاد و رها هستند.
اینک در باب دستور جلسه "گلریزان" با ایشان مصاحبهای ترتیب دادیم که تقدیم نگاه مهربان شما همراهان همیشگی مینماییم.
به نظر شما طی کردن مرحلهبهمرحله و به ترتیب سرداری، دنوری و پهلوانی چه تأثیری در اعضا داشته و این مسأله چرا اینگونه اجرا میشود؟
به عقیده من این شیوه حاکی از تفکر عمیق آقای مهندس است و به نوعی طی نمودن پله به پله است، که در درمان نیز استفاده میشود. حتی میتوان از این روش برای حل مسائل و مشکلات روحی و روانی نیز استفاده کرد. بهعنوان مثال من به مدد همین متد و برگرفته از ایمان با غلبه بر ترس سردار شدم و همسرم نیز دنور هستند. در اینجا لازم میدانم نکتهای را از قول آقای قاسم فخاری بیان نمایم ایشان گفتند؛ ما تنها یک واسطه هستیم تا این مبالغ در جای مناسب هزینه شود و مهم تفکر و ایمانی است که من نسبت به کنگره و این سیستم داشته و با غلبه بر ترس این جرأت را داشته باشم که در لژیون سردار دست خود را به عنوان سردار، دنور و غیره بالا ببرم. به گفته آقای منصوری؛ اگر D.SAP میخوریم یا هر کار دیگری انجام میدهیم باید با نیت خیر انجام دهیم زیرا اگر نیت و هدف خیر در آن نباشد نتیجهای حاصل نخواهد شد. این مبلغی را که من میبخشم خداوند به آن منبعی که باید سبب خیر باشد میرساند فقط بایستی مراقب باشم که گرفتار حقههای نفس نشوم، ببخشم، ترسی نداشته باشم و در صورت بروز مشکل در زندگی به واسطه بخشش با نیت خیر به راحتی میتوانم آنها را حل کنم.
حس وحال خود را زمانی که وارد لژیون سردار شدید برای ما توصیف کنید، بخشندگی در داخل و خارج از کنگره چه تفاوتهایی دارد؟
در بدو ورود به کنگره هیچ حسی نسبت به این لژیون نداشتم ولی به واسطه حضور همسرم در لژیون سردار و حس خوبی که داشتند من هم وارد لژیون سردار شدم. شرکت درجلسات لژیون سردار و حس بخشندگی به ما آرامش میدهد. بخشش در کنگره۶۰ بدون منت است و افراد چشمداشتی به برگشت آن ندارند اما در خارج از کنگره ممکن است همراه منت بوده و بلاعوض نباشد. نکتهی جالبی که از زبان راهنمایم شنیدم این بود که پرسیدند: آیا میدانی تاکنون چقدر در سبد قانون یازدهم پرداخت کردهای؟ پاسخ دادم: خیر. سؤال کردند: سرداری و دنور چقدر؟ و در جواب گفتم: بله کاملا این مبالغی را به یاد دارم. ایشان گفتند: شما هرمبلغی که در سبد قانون یازدهم پرداخت کردهای بخشیدهای اما مابقی را هنوز نبخشیدهای، بخشش یعنی تمام آنچه را که بخشیدهای فراموش کنی.
به نظر شما تأمین هزینههای کنگره۶۰ از خود اعضا و وابسته نبودن آن به سایر ارگانها چه تأثیری در پیشرفت آن داشته ونقش گلریزان در این امر چیست؟
گلریزان به نوعی منبع عظیم جمعآوری و پرورش خدماتی است که کنگره میتواند دوباره آن را به من بازگرداند. من میتوانم در هفته گلریزان و در طی سال مالی کنگره اعلام سرداری یا دنوری نمایم و این فرصت در اختیار من است تا بتوانم طی مدت زمانی این پرداخت را تکمیل و علاوه براینکه به حال خوش برسم در پیشبرد اهداف کنگره که بخشی از آن تحقیقات آقای مهندس است سهیم باشم؛ دلیل مؤفقیت کنگره استقلال مالی است.
چه تفاوتی میان افرادی که میبخشند و افرادی که نمیبخشند وجود دارد؟
اصل این مطلب به نوع دیدگاه و جهانبینی شخص بستگی دارد، ما در کنگره۶۰ با آموزشهای ناب آقای مهندس یاد میگیریم که اگر از ثروت خود بخشیدیم در اصل آن را بدست آوردهایم در غیر اینصورت آن ثروت ازآن ما نخواهد بود و هرچه را ببخشیم مالک وصاحب اختیار آن هستیم.
به نظر شما صرفاً افزایش دارایی افراد در بخشندگی افراد تأثیر مثبت دارد یا هر فرد با هر مقدار دارایی میتواند بخشنده باشد؟
به نظر من صرفاً افزایش دارایی نه تنها موجب بخشندگی نمیشود بلکه اگر توأم با آگاهی و دانایی نباشد بیشتر موجب طمع و حریص شدن فرد در اندوخته نمودن مال میگردد که خداوند نیز در کلامالله به این موضوع اشاره کرده و آن را نهی کرده است (موضوع تکاثر)؛ فلذا موضوع مهم، رسیدن به دانایی و بینش لازم در امر بخشش، از نظر قلبی و درونی است خواه در جهت صفات اخلاقی یا مالی باشد؛ و باید بخشش ما (هر مقدار که میخواهد باشد) با دانایی همراه شود.
کلام پایانی؛
امیدوارم که بتوانیم در جهت شکوفایی و پیشرفت لژیون سردار، آنچه که هدف تمامی پیشکسوتان از جمله خود آقای مهندس بوده و شکلگیری تفکر و اندیشه بخشش مؤثر باشیم.
تایپ و ویرایش؛ همسفر براتعلی (لژیون سوم)
عکس؛ همسفر امیرحسین (لژیون هفتم)
تنظیم و ارسال؛ همسفر سهیل (لژیون یکم)
نمایندگی شیخ بهائی، همسفران آقا
- تعداد بازدید از این مطلب :
92