وقتی نیرویی از کم شروع شود و به درجه بالا و بالاتری برسد نقطه تحمل پیدا میکند.
ما باید در مقابل هر موضوعی در هر سطحی نقطه تحمل خود را بالا ببریم و در مقابل هر کنش یا واکنشی باید تحمل لازم را پیدا کنیم.
در وادی نهم قبل از سازگار شدن و بالابردن نقطه تحمل این پیام آمده؛ برای کسانی که فکر و اندیشه درستی پیدا کردهاند و وارد مرحله دیگری شدهاند، یک دیدگاه تازه، فکر تازه و اندیشه تازه، (به نفس خود به موجودیت خود توجه کردن است) واجب و ضروریست.
در ضمن گفته شده؛ از نقطه سخن حرکت کنید و وارد نقطه عمل شوید. وقتی ما میگوییم انسان درستی هستیم ولی غیبت میکنیم، هنوز در نقطه سخن هستیم، و وارد نقطه عمل نشدهایم. وقتی از نقطه سخن به عمل حرکت کردید، پاداش شما (دست همیاری) با شما خواهد بود و به شما کمک میکند.
باید بذر نیکو یا دانهی با ارزش کاشت، وقتی بذر خوبی کاشتی هم خوراک خوبی برایت فراهم میشود، هم از سایهاش لذت میبری.
شاخه دوم، کارهای ارزشی هستند، بذر نیکو بکار یعنی راستگو باش انسانها را یاری کن کسی که در جهت صراط مسقیم حرکت کند، خداوند قوت و خوراکش را فراهم میکند. تردید نکنید وعده خداوند دروغ نیست. وقتی میخواهیم به سمت صراط مستقیم حرکت کنیم برایمان مشکل ایجاد میشود.
برای خودم اتفاق افتاده است زمانی که خواستم صراط مستقیم را پیش بگیرم برایم مشکلاتی به وجود آمد و کارم را سختتر کرد. هر بار میگفتم این یک آزمون الهیست و سعی میکردم آگاهیام را بالا ببرم تا نقطه تحملم بالا رود.
انسانها نقطه تحمل و ظرفیت متفاوتی دارند. برایم خیلی جالب بود زمانی که این وادی را میخواندم متوجه شدم حتی گیاهان و موجودات و حتی فلزات و...همه دارای نقطه تحمل هستند و اگر فشار بیش از اندازه باشد از نقطه تحمل عبور کند دیگر قابل کنترل کردن نیست.
منبع: سیدی وادی نهم بخش 1
نویسنده: همسفر یاسمین رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون هفتم)
تنظیم و ارسال: همسفر فرحناز رهجوی راهنما همسفر عاطفه (لژیون اول)
همسفران نمایندگی اروند آبادان
- تعداد بازدید از این مطلب :
30