English Version
This Site Is Available In English

نقطه تحمل به‌سان کوه آتشفشان است.

نقطه تحمل به‌سان کوه آتشفشان است.

سلام دوستان فاطمه هستم همسفر

به نام قدرت مطلق الله

مقدمه:

پیام برای کسانی که به دنیایی تازه قدم نهاده­‌اند و به خویش خویشتن توجه می­‌نمایند، بر شما واجب و ضروری است که از سخن به نقطه عمل حرکت بنمائید و بر زمین و سماء توجه کنید.

با اندیشه ژرف خود به رحمت ماوراء ایمان راسخ داشته باشید و بدانید که پاداش شما دست همیاری شما را خواهد داد.

آنگاه بذر نیکو بکار و یا تخم و دانه با ارزش، هم قوت کافی و هم سایبان‌هایتان برافراشته خواهد شد.(۱)

برداشت:

پیامی که در وادی نهم آمده، برای کسانی‌ است که به دنیای تازه قدم گذاشته‌اند، یعنی؛ کسانی که به اندیشه و تفکراتی دست یافتند و ضدارزش‌ها را کنار گذاشته‌اند و به یک دیدگاه تازه دست یافته‌اند و به خویشِ خویشتن توجه می‌کنند.

راه فسق و فجور و یا ضدارزش­‌ها راهی است به ظاهر جذاب و دست­ یافتنی و انسان تصور می­‌کند از این راه زودتر به خواسته­‌های خود می­‌رسد.

 اما راه ضدارزش­‌ها؛ بسان زهری است با طعم شیرین در جامی طلایی که نوشیدن آن انسان را به طرف نابودی سوق می­‌دهد و راه صراط مستقیم؛ به سان آب زلالی است در کوزه گلی که نوشیدن آن مایه حیات است و رفع تشنگی.(۲)

برداشت:

راه ضدارزشی شاید گاهی لذت بخش باشد مانند؛ گران‌فروشی که سود زیادی دارد، دروغگویی و خوردن مشروب که در اوایل لذت‌بخش است، اما در دراز مدت جسم و روح ما را خراب می‌کند.

 اما صداقت زمان‌هایی به ضرر ما تمام می‌شود، یا کمک کردن به یک فرد پیر در خیابان که امکان دارد کمی دیرتر به هدف خود برسیم، اما در آینده در ما تأثیر مثبت می‌گذارد.

مسئله‌ای که بایستی به آن توجه داشته باشیم، این است که مسائل ضدارزشی را باید با هم و به آرامی حل کنیم و انجام این مهم به صورت تک شاخه­‌ای یا تک موردی امکان‌پذیر نیست.(۳)

برداشت:

این‌که ما نمی‌توانیم دروغ نگوییم و مال یتیم را بخوریم همانند؛ آجرهایی که به سمت ما پرتاپ می‌شود، برای ساختن دیوار است که بگوییم حالا یک ردیف را صاف و درست چیدیم و بقیه دیوار کج شد اشکالی ندارد.

نیرویی که از کم آغاز می­‌شود و به تدریج ازدیاد پیدا می­‌کند و به درجه بالا و بالاتری می­‌رسد، نقطه تحمل پیدا می­‌شود.

هر چیزی که در هستی وجود دارد، دارای نقطه تحملی است و اگر از نقطه تحمل خودش عبور کند دچار دگرگونی می­‌شود و از نظام یا سیستم خودش خارج می­‌گردد که معمولاً این تغییر سیستم، گاهی با تخریب و یا آشوب مواجه می­‌گردد.(۴)

برداشت:

نقطه تحمل مثل؛ کوه آتشفشان است که اگر بیش از حد، مواد مذاب وارد گود شود آن فوران می‌کند. بایستی نقطه تحمل خودمان را بالا ببریم و هم مراقب نقطه تحمل اطرافیان‌مان باشیم که مثل آتشفشان فوران نکنند.

نتیجه‌گیری:

بهترین پاداشی که ما بعد از بالا بردن نقطه تحمل خود دریافت می‌کنیم صبر است. چون یاد گرفته‌ایم که به همه‌‌چیز زمان دهیم و بایستی صبور باشیم تا به خواسته‌یمان برسیم و یا آن چیز را به دست آوریم.

رمز اینکه ما بتوانیم نقطه‌تحمل خود را بالا ببریم؛ ابتدا از دیگران توقعی نداشته باشیم و به توانایی‌های خودمان تکیه کنیم و مرحله بعدی قانون پذیرش است، این‌که هر اتفاقی که در زندگی برای ما می‌افتد برای ما درسی دارد. 

کافی است دید خود را عوض کنیم و از آن موضوع درس بگیریم و این مهم با بالا رفتن نقطه‌تحمل ما اتفاق می‌افتد و در ادامه شکرگزار بودن از تمام داده‌هایی که برای ما نعمت است و نداده‌هایی که برای ما حکمت است و گرفته‌هایی که برای ما تجربه و آموزش است.

منابع و مؤاخذ:

(۱): کتاب عشق وادی نهم

(۲): سی‌دی وادی نهم بخش۲

(۳): سی‌دی وادی نهم بخش ۱

(۴): سی‌دی وادی نهم بخش ۱

ویرایش: رابط خبری لژیون دهم، همسفر سمیه 

ارسال: همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر رویا (لژیون هشتم)

همسفران نمایندگی فردوسی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .