English Version
This Site Is Available In English

نقطه تحمل سکوی پرتاب در جهت رسیدن به آرامش و صلح

نقطه تحمل سکوی پرتاب در جهت رسیدن به آرامش و صلح

مشارکت مکتوب همسفر مریم
وقتی نیرویی از کم شروع بشود و به درجه بالا و بالاتری برسد، نقطه تحمل پیدا می‌شود.
همه چیز در هستی دارای نقطه تحمل است و اگر از نقطه‌ تحمل و ظرفیت خودش خارج شود دچار دگرگونی شده به نقطه آشوب می‌رسد. انسان هم نقطه تحملی دارد، اگر به شخصی از نظر روحی و روانی فشار وارد کنیم و از کنترل خارج شود وارد مرحله آشوب می‌شود و باعث دعوا، مشکل و درگیری می‌شود. برای بالا بردن نقطه تحمل نیاز به تفکر، آموزش و تجربه داریم. خداوند به انسان قدرت اختیار داده دو راه رو‌‌‌‌‌به‌روی انسان قرار داده است، یکی راه فجور و شر و یکی راه تقوا و خیر. که از بین این دو راه انسان یکی را انتخاب می‌کند، اگر راه تقوا و خیر را انتخاب کند  مشکلی برای او پیش نمی‌آید؛ ولی اگر راه فجور و شر را انتخاب کند باعث مشکلات زیادی برای خود و دیگران می‌شود. اگر تاریکی‌ها را تجربه نکنیم نمی‌توانیم از روشنایی‌ها لذت ببریم.
برای بالا بردن نقطه تحمل دو اصل زمان، تکرار و تمرین است. برای حل مشکلات و مسائل مختلف نقطه تحمل خود را بالا ببریم و برای این کار باید آگاهی کافی داشته باشیم. کنگره با آموزش های که به من می‌دهد کمک می‌کند تا در برابر مشکلات نقطه تحمل خودم را بالا ببرم.

مشارکت مکتوب همسفر نیلوفر
با مطالعه وادی نهم تفاوت بین تحمل کردن و نقطه تحمل را می‌آموزیم.
اکثر انسان‌ها در زندگی تصور می‌کنند اگر در برخورد با مشکلات یا مسائل تحمل کنند، بهترین راهکار است در صورتی که تحمل کردن بدون تدبیر نه تنها مشکلی را حل نمی‌کند بلکه فقط سبب از دست رفتن انرژی انسان گردیده و باعث می‌شود که فرد آرامش نداشته باشد.
در وادی نهم می‌آموزیم که چگونه نیرو و انرژی خویش را به مرور زمان افزایش دهیم تا نقطه تحمل خود را بالا ببریم و این با تحمل کردن تفاوت بسیاری دارد.
بالا رفتن نقطه تحمل در دو جهت مثبت و منفی صورت می‌گیرد؛ در جهت منفی نیاز به آموزش نیست و همراه با لذت است. بالا بردن نقطه تحمل در جهت مثبت نیازمند به آموزش، تمرین و زمان است؛ شاید به ظاهر کار ساده‌ای باشد اما همیشه انجام کار در جهت مثبت و صراط‌مستقیم با سختی همراه است، تلاش و استقامت زیادی می‌طلبد اما پایان کار همراه با لذت و آرامش است.
با کمی تأمل درخواهیم یافت که نقطه تحمل شامل حال تمام موجودات روی زمین است و  قابل تغییر می‌باشد.
به اندازه تمام موجودات زمین نقطه تحمل‌های متفاوتی داریم. این تفاوت هم در صورآشکار و هم در صورپنهان همه موجودات است. به طور مثال نقطه تحمل همسفران در مقابل اعتیاد مسافران با یکدیگر متفاوت است.
بعضی از همسفران تخریبی به مراتب بالا‌تر از مسافر خود دارند و این مسئله باعث شده هم از نظر جسمی و هم از نظر روحی دچار مشکل شوند.
اگر هر فردی در موقعیت‌های سخت از دانایی و آموزش بالاتری برخودار باشد، نقطه تحمل بالاتری نسبت به دیگران دارد و در نتیجه آسیب کمتری می‌بیند؛ شاید اسم این نقطه را ظرفیت و توان پذیرش هم بتوان گذاشت.
ما همسفران با آموزش و یاد‌گیری مهارت لازم می‌توانیم در مقابل نیروهای مختلف، نقطه تحمل خود را بالا ببریم. باید به خودمان زمان و فرصت لازم را بدهیم، این نقطه می‌تواند برای ما مانند سکوی پرتاپ در جهت رسیدن به آرامش و صلح باشد در غیر این صورت چه بسا انسان‌هایی که تدبیر نداشتند و نقطه تحمل آن‌ها به نقطه آشوب رسیده و آرامش و آسایش از آن‌ها دور شده است.
ما در کنگره می‌آموزیم که چگونه خودمان و دیگران را ببخشیم و در برخورد با مسائل ظرفیت و پذیرش خود را بالا ببریم.
هر اندازه دانایی و شناخت ما بیشتر باشد استفاده بهتری از نیرو‌های درونی و بیرونی می‌کنیم و نقطه تحمل خود را بالا می‌‌بریم. همسفران در مسائل فیزیولوژی مانند ورزش، کاهش وزن ، تغذیه سالم  و در  یادگیری ارزش‌ها و دوری از ضدارزش‌ها، از وادی نهم می‌توانند الهام‌ بگیرند.
برای انجام هر کاری ابتدا آموزش بگیریم و کم‌کم با تمرین و تکرار و با در نظر گرفتن زمان در خودمان تغییر مثبت ایجاد کنیم و نقطه تحمل خود را بالا ببریم.
در برخورد با انسان‌ها باید توجه ما به نقطه تحمل افراد باشد؛ شاید یک حرف و یک رفتار غلط ما، فرد مقابل را به نقطه آشوب برساند و در ادامه اتفاقی پیش بیاید که هیچ‌گاه قابل جبران نباشد.
اغلب ما تصور می‌کنیم در برخورد با افراد باید همیشه مراقب خودمان باشیم تا آسیب و گزندی نبینیم، اما فراموش می‌کنیم که باید حواسمان باشد که به دیگران نیز آسیب نرسانیم و این ممکن نمی‌شود مگر با آموزش و محبت ورزیدن به تمام موجودات هستی.
نیرو و انرژی موجود در درون ما و موجودات هستی در پرتوی عشق می‌توانند در جهت مثبت رشد کنند. در غیر این صورت نیروهای خدادادی ما چه فیزیکی و چه معنوی اگر به آن‌ها انرژی منفی تزریق کنیم، تخریب زیادی ایجاد می‌کنند.

تایپ:رابط خبری، همسفر عاطفه رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون سوم)
ویراستاری و ارسال:همسفر زهره، خدمتگزار سایت
همسفران نمایندگی دکتر احمد_اراک

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .