English Version
This Site Is Available In English

کار نیکو کردن از پٌر کردن است

کار نیکو کردن از پٌر کردن است

پیام: کسی که بتواند این سفر را انجام بدهد؛ مانند مرغی است که از سخت‌ترین طوفان‌ها می‌گذرد و در بالای ابر و طوفان حرکت می‌نماید، در حقیقت این شخص تاریکی‌های زیادی را تجربه نموده و در یک مبارزه حساب شده توانسته است، خودش را و شخصیت دزدیده شده‌اش را پس بگیرد؛ بنابراین مانند فولاد آبدیده شده و کمتر در مسیر زندگی خود مرتکب اشتباه خواهد شد. اصولاً حل مشکلات برای او آسان خواهد شد؛ چون حل کردن مشکل را آموخته است.

وقتی نیرویی که از کم شروع شود و به درجه بالا و بالاتری برسد نقطه تحمل پیدا می‌شود.وادی نهم می‌خواهد مسئله اعتیاد و آسیب‌های وارده و چگونگی اصلاح و بازسازی آن‌ها را از زاویه نقطه تحمل مورد کاوش و بررسی قرار دهد. تحمل یعنی توان پذیرش و حمل، از سوی دیگر در کنار کلمه تحمل از کلمه نقطه استفاده شده است، یعنی کوچک‌ترین تغییری می‌تواند، نقطه مذکور را جابجا کند و به‌تبع آن همه چیز دچار دگرگونی شود.

زمانی که مسافری وارد کنگره می‌شود پذیرفته است دچار تخریب‌هایی می‌باشد، ولی گاهی این ما همسفران هستیم که نمی‌توانیم بپذیریم مشکل داریم و دچار ضدارزش‌هایی هستیم و باید رها شویم پس ابتدا باید پذیرش «نقطه تحمل» وجود داشته باشد بعد شروع به حرکت نماییم؛ به طور کلی می‌توان گفت که کلیه موجودات و اجسام در مقابل نیروهای پیرامون، نقاط تحمل متفاوتی دارند؛ به‌عنوان مثال هوایی که ما تنفس می‌کنیم، با توجه به ارتفاع دارای فشارهای متفاوتی است و موجودات خود را با این نیرو و فشار هماهنگ می‌کنند.

نقطه تحمل در موجودات زنده و خصوصٱ انسان قابل تغییر است، ما اگر بخواهیم می‌توانیم نقطه تحمل خود را در مقابل این نیروها افزایش دهیم «کار نیکو کردن از پر کردن است» اگر امروز نمی‌توانیم بیش از ۴۰۰متر بدویم، می‌توانیم کاری کنیم که توان کیلومترها دویدن را داشته باشیم. مصرف مواد‌مخدر نیز ارتباط تنگاتنگی با نقطه تحمل دارد. اگر یک شخص سالم یک گرم تریاک را به صورت خوراکی مصرف کند به احتمال زیاد خواهد مرد، یعنی بدن او تحمل اثرات یک گرم تریاک را ندارد و همین شخص اگر زنده بماند می‌تواند کاری کند که چندین گرم تریاک مصرف کند و هیچ اتفاقی برایش نیافتد به نحوی که اگر همین مقدار را مصرف نکند، از تعادل خارج می‌شود.

یک مصرف‌کننده در مقابل مصرف نکردن مواد‌مخدر نقطه تحملش بسیار پایین است، یعنی اگر چند ساعت بگذرد و مواد مصرف نکند از تعادل خارج می‌شود. بالا بردن نقطه تحمل در مصرف کردن مواد‌مخدر کار زیاد سختی نیست، زمان زیادی نیز نمی‌خواهد، اما بالا بردن نقطه تحمل در جهت معکوس این فرآیند یعنی مصرف نکردن مواد مخدر کاری سخت و طاقت‌فرسا است. به طور کلی بالا بردن نقطه تحمل در فرو رفتن به ضد‌ارزش‌ها کار ساده‌ای است؛ اما بالا بردن نقطه تحمل در دوری از ضد‌ارزش‌ها کار ساده‌ای نیست، اولی سقوط و دومی صعود است.

بالا بردن نقطه تحمل به دو پارامتر مهم بستگی دارد: الف: تکرار منظم موضوع، ب: طول زمان. در مثال دونده، اگر دونده هر روز در ساعات معین تمرین کند و به صورت منظم مسافت دویدن را افزایش دهد به آرامی می‌تواند نقطه تحمل خود را در دویدن بالا ببرد. در روش درمان تدریجی کنگره۶۰(Dst) نقطه تحمل شخص در مصرف نکردن مواد‌مخدر بالا می‌رود و به جایی می‌رسد، که دیگر هرگز مواد‌مخدر مصرف نمی‌کند، بدون این که از تعادل خارج شود.خروج از نقطه تحمل نقطه‌ای است که انسان از تعادل خارج شود.

آقای مهندس دلایل خروج از تعادل را چنین بیان می‌کنند: ۱_خود را بسیار مهم می‌دانیم در هر جایگاه و مقامی که باشیم، چون خود را خیلی مهم می‌دانیم با کوچک‌ترین مسئله‌ای بهم می‌ریزیم. ۲_طرف مقابل را بسیار مهم فرض می‌کنیم. ۳_حرفی که به شما زده شده را بسیار مهم می‌دانید، که اگر تحمل کرده و دقت کنید می‌بینید که مهم نیستند. رسیدن به سلامتی، پاکی و رهایی نقطه تحمل می‌خواهد، اگر تحمل نباشد تخریب به‌وجود می‌آید. هر اندازه نقطه تحمل ما در سطوح مختلف بالاتر رود به صلح و آرامش بیشتری خواهیم رسید.

آقای مهندس در Cd وادی نهم اشاره می‌کنند که چیزی که در نقطه تحمل مطرح است، آن است که یک باره نمی‌توان نقطه تحمل را تغییر داد. نقطه تحمل در طول زمان با تلاش، کوشش و فعالیت تغییر می‌کند در کوتاه مدت تغییرپذیر نیست. وادی نهم به ما می‌گوید همه چیز در هستی دارای نقطه تحمل است، که اگر از نقطه تحمل و ظرفیت خودش خارج شود دچار دگرگونی شده و به نقطه آشوب می‌رسد. انسان هم همین‌گونه است و نقطه تحملی دارد. ما باید در زندگی نقطه تحمل انسان‌ها را در نظر بگیریم و ظرفیت آن‌ها را بشناسیم. برای بالا بردن نقطه تحمل نیاز به تفکر، تجربه و آموزش داریم که وقتی این آگاهی را کسب کردیم در زندگی به صلح و آموزش می‌رسیم.

نویسنده:رابط خبری همسفر میترا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون یکم)
ارسال: همسفر ندا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی پردیس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .