English Version
This Site Is Available In English

فاکتور زمان، یک بحث اصلی است

فاکتور زمان، یک بحث اصلی است

جلسه دهم از دوره هشتم کارگاه‌های آموزشی مجازی همسفران نمایندگی آبادان به استادی راهنما همسفر زینب با دستور جلسه «وادی نهم (وقتی نیرویی از کم شروع شود و به درجه بالا و بالاتری برسد، نقطه تحمل پیدا می‌شود) و تأثیر آن روی من» در روز شنبه 5 آبان ‌ماه ۱۴۰۳ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:

مبحث امروز در رابطه با وادی نهم است. وقتی نیرویی از کم شروع بشود و به نقاط بالا و بالاتری برسد، نقطه تحمل پیدا می‌کند. وادی نهم، یک متن بسیار مهم و کاربردی‌ است که آن را در زندگی روزمره از زوایای مختلف می‌توان بررسی و نگاه کرد؛ مقوله‌ی اعتیاد یک مسافر است؛ چه زمانی که می‌خواهد مصرف کننده شود و یا زمانی که مقصود او درمان است، این قضیه شرط است و در مبحث محبت، خشونت، پول و الی آخر، کاملا وجود و حضور دارد.
به طور کلی همه‌ی موجودات، مسائل و اجسام، در مقابل نیرو‌های اطراف، مسائلی که قرار است اتفاق بیفتد یا نباید رخ بدهند، نقاط تحمل متفاوتی دارند و این نقاط گاهی قابل تغییر هستند.

وادی نهم می‌خواهد این را به من بگوید که شما هر چه درست‌تر حرکت کنید، می‌توانید نقطه‌ی تحمل خود را در مسیر ارزش‌ها بالاتر ببرید و با درست فهمیدن وادی نهم و درک آن در واقع یک تحول و تغییر بزرگی در زندگی ایجاد می‌شود.

وادی نهم می‌گوید نقطه‌ی تحمل خود را بالا ببرید. با توجه به آموزش DST که برای درمان اعتیاد در کنگره یاد گرفتیم، می‌توانیم در تمام مسائل دیگری که داریم، کاربردی‌اش کنیم. نقطه‌ی تحمل هم اینجا مطرح می‌شود و می‌تواند در مسائل مختلفی کاربردی بشود و قابل استفاده باشد. نقطه‌ی تحمل خود را در جمع کردن پول و در پس انداز کردن، در کنترل خشم، در محبت دیدن و محبت کردن بالا ببرم.

منظور از انجام فرمان در پیام وادی نهم در اصل به معنی دوری از ضدارزش‌ها و قرار گرفتن در مسیر ارزش‌هاست. وقتی من به کنگره می‌آیم، پر از مشکلات و مسائل وارد کنگره می‌شوم و سرشار از ضدارزش‌ها هستم، این ضدارزش‌ها می‌تواند از کوچک تا بزرگ من را اشباع کرده باشد حتی زمانی که شروع می‌کنم به درمان و حال خودم را خوب می‌کنم.

در اصل دارم از آن مسیری که ذره ذره وارد آن شده بودم و نقطه‌ی تحمل من در ضدارزش‌ها بالاتر رفته بود، وارد می‌شوم. اگر هر فرد، روزی یک بار خشونت می‌کرد، حالا به روزی ده بار خشونت رسیده و این همان حکایت تخم مرغ دزد است که شتر مرغ دزد می‌شود.

وقتی که فردی، یک بار کار ضدارزشی انجام بدهد، یاد می‌گیرد که در بعدها و اندازه‌های بزرگتری آن ضدارزش‌ها را انجام بدهد پس نقطه تحمل در آن ضدارزش‌ها بالا می‌رود. در زمانی که تصمیم به برگشت می‌گیرد، باید ذره ذره همین مسیر را برگردد تا برسد به نقطه‌ی صفر؛ حسابش تازه صفر می‌شود و نقطه تحمل را این دفعه در مسیر ارزش‌ها بالا می‌برد؛ بعد از آن تازه به بزرگ کردن ظرفیت خود و ظرف وجودی خود نسبت به ارزش‌ها مشغول می‌شود.

وقتی‌ که وارد این گود شد، این مسیر امتحان ندارد و هر شخصی با توجه به کمال و درصد میل و خواسته‌اش می‌تواند در مسیر ارزش‌ها پیش برود و شرایط خودش را تغییر بدهد.
و این یکی از مسائل مهم است که در نقطه‌ی تحمل مطرح است و باید در نظر گرفته شود، فاکتور زمان، یک بحث اصلی است و باید مداومت داشته باشد. استمرار و تکرار، دو عامل مهم و اصلی هستند که نقطه‌ی تحمل من در یک مسئله‌ای را بالا می‌برد.

اگر می‌خواهم پس‌انداز، حال خوب، تصمیم‌گیری‌های درست از لحاظ منطقی را تجربه کنم باید فاکتور زمان و استمرار را در نظر بگیرم و از ضدارزش‌ها دوری کنم، ناامید نشوم، کم نیاورم وسعی کنم در مسیرم ثابت قدم باشم تا به آن نتیجه‌ای که می‌خواهم برسم؛ اگر این اتفاق‌ها بیفتد در اصل ما با متد DST که همان نقطه‌ی تحمل است و با وادی نهم می‌توانیم خیلی از مسائل روزمره‌ی زندگی را حل کنیم.

من نمی‌گویم اتفاقات بزرگ زندگی و خیلی از مسائل روزمره‌ی زندگی را می‌توانیم مدیریت یا کنترل کنیم و ظرف وجودی خود را نسبت به آن مسائل بزرگتر کنیم بلکه باید یاد بگیریم که در ابعاد مختلف، انسان بزرگتری باشیم. این نیست که بخواهم بگویم فقط روی دروغ، غیبت، پول، کار، اعتیاد کار می‌کنم، نه! این‌ها خطوط موازی هستند که به طور همزمان در مسیر رسیدن به کمال و فرمان الهی که در کنگره می‌گوییم، حرکت می‌کنند.

وقتی که انسان در مسیر ارزش‌ها حرکت کند، باید به طور همزمان این فاکتورها را به صورت DST تغییر بدهد، تغییر را در خودش ایجاد کند، به سمت تعادل در حرکت باشد و در نهایت به بالا رفتن نقطه‌ی تحمل و ظرفیت در درون برسد و از وقوع این اتفاق لذت ببرد.

نویسنده: همسفر عاعده رهجوی راهنما همسفر مولود (لژیون یازدهم)
عکاس: مرزبان خبری همسفر حمیده
ویراستاری و ارسال: همسفر فرحناز رهجوی راهنما همسفر عاطفه (لژیون اول)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .