جلسه یازدهم از دوره اول کارگاههای آموزشی مجازی همسفران نمایندگی دکتر احمد_اراک به استادی مرزبان همسفر الهام با دستور جلسه «وادی نهم و تاثیر آن روی من (وقتی نیرویی از کم شروع شود و به درجه بالا وبالاتری برسد نقطه تحمل پیدا میکند.)» روز شنبه ۵ آبانماه ۱۴۰۳ آغاز به کار کرد.
سخنان استاد:
وادی نهم میگوید: همه چیز در هستی دارای نقطه تحمل میباشد، در تمام سطوح نقطه تحمل وجود دارد. اگر چیزی از نقطه تحمل و ظرفیت خود خارج شود دچار مشکل و دگرگونی میشود. ما برای حل مشکلات و مسائل باید نقطه تحمل خود را بالا ببریم و برای این کار به آگاهی و دانایی زیادی نیاز داریم.
برای نمونه آیا ما تحمل این را دارا هستیم که ساعت ۵ صبح از خواب بیدار شویم؟ ما یکباره نمیتوانیم این کار را انجام دهیم. کسی که هر روز ساعت ۱۰-۱۱ صبح از خواب بیدار میشود، نمیتواند یکباره ساعت ۵ صبح از خواب بیدار شود؛ ولی قادر است این کار را با تمرین ذرهذره و یا بهتر است بگوییم با روش DST انجام دهد. یا آیا در گرسنگی ما تحمل داریم؟ فرق انسان و حیوان همین است. حیوان وقتی گرسنه باشد، هر آن چیزی که در هر جایی وجود داشته باشد میخورد ولی انسان چنین نیست. انسان زمانی گرسنه میشود که نقطه تحملش پایان یابد. نقطه تحمل به هیکل و اندازه شخص هیچ ارتباطی ندارد.
یکی از موارد نقطه تحمل در ماه مبارک رمضان میباشد، که آیا ما تحمل داریم ۱۵-۱۶ ساعت گرسنه بمانیم؟ شاید اوایل ماه رمضان تحمل گرسنگی سخت باشد ولی بعد از گذشت چند روز از ماه رمضان ذرهذره که نقطه تحمل ما بالا میرود برایمان آسان میشود. در آخر تجربه خودم را بیان میکنم، قبل از ورودم به کنگره، نقطه تحملم بسیار پایین بود. با هر واکنشی یا عصبانی میشدم یا کینهورزی میکردم و تحمل روبهرو شدن با یک سری از مسائل را نداشتم. اما الان میدانم اگر در زندگی روزمره مشکلات و مسائل ضدارزشی وجود نداشت، زندگی برای ما تکراری میشد. الان وقتی رفتار بد و ناپسندی از فردی میبینم، نشانه این نیست که رفتار آنها را میپذیرم، بلکه به خاطر این گذر میکنم که خودم به صلح و آرامش در شهر وجودی و زندگی خود برسم.
تایپ : همسفر پروین رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون یکم)
عکاس: همسفر خدیجه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر فاطمه، خدمتگزار سایت
همسفران نمایندگی دکتر احمد_ اراک
- تعداد بازدید از این مطلب :
58