English Version
This Site Is Available In English

در هستی، ذرات سازنده ساختارها هستند

در هستی، ذرات سازنده ساختارها هستند

راهنما همسفر نجمه:

در سی‌دی آفت، استاد امین دژاکام موضوع مهمی را موشکافانه مطرح و در آن رمز موفقیت در رسیدن به خواسته‌ها را بیان فرمودند که شاید در نگاه اول کم اهمیت به نظر برسد.
در هستی، ذرات سازنده ساختارها هستند مثلأ ساختار یک ساختمان که از مصالح ساختمانی تشکیل شده، یا ساختار جسم انسان که متشکل از اندام‌ها است، یا حتی ساختار کنگره‌۶۰ و یا هر مؤسسه‌ دیگری که از اعضاء آن تشکیل شده‌ است.
استحکام و بقای هر ساختار بر رعایت ۳ اصل مهم استوار می‌باشد که هر کدام در جای خود بسیار مهم هستند.
اجزاء با دو خاصیت ذره‌ای؛ یعنی شخصیت، خاصیت و جنس مرغوب خود ذره و خاصیت موجی، یعنی ارتباط مناسب اجزاء با هم به کمک یک معماری حساب شده، دقیقا همان مثلثی هستند که بقای یک ساختار را تضمین می‌کنند.
در مثال ساختمان در صورت عدم مرغوبیت آجر، سیمان، تیرآهن و غیره، با وجود کار و تلاش بسیار سازنده و حتی وجود نقشه‌ بسیار زیبا نمی‌توان انتظار معماری محکم، با دوام داشت و یا اگر در همین مثال؛ تمام مصالح از دوام خوبی برخوردار باشند ولی در بحث اتصالات که نحوه وصل، پیچ و مهره کردن تیر و تخته‌ها به هم است، ضعف وجود داشته باشد نیز همین انتظار می‌رود.
در قسمت سوم یا همان وجود مهندسی و معماری در این مثال؛ اگر مصالح عالی و اتصالات مناسب باشند ولی نقشه خوب و مناسب نداشته باشیم نیز ساختمان خوب و با دوامی نخواهیم داشت.
در کنگره‌۶۰ اعضا همان ذرات با خاصیت ذره‌ای و موجی هستند که با مهندسی معمار بزرگ کنگره‌۶۰ جناب مهندس دژاکام، راه رسیدن به رهایی در سفر اول و تداوم در آموزش، خدمت در سفر دوم را هموار ساخته‌اند.
اعضا آموزش‌ دیده و قدرتمند در لوای راهنما، مرزبان، ایجنت و دیگر اعضاء در کنار هم با رعایت قوانین کنگره‌۶۰ و دریافت آموزش‌ها با پیوند محبت قادر به ساخت محکم‌ترین پیوندها می‌باشند که در زیر چتر آن، همه به خواسته خود دست پیدا خواهند کرد.
نیروهای بی‌حاصل در هستی در کمین نشسته‌اند تا از دست‌رنج دیگران استفاده کنند برای مثال، کرمی که وارد سیب قرمز و شیرین شده، محصول درخت را استفاده می‌کند.
افرادی که در هر ساختاری با زیر پا گذاشتن قوانین، اجرای قوانین من درآوردی و ایجاد هرج، مرج و نارضایتی سعی در به هم ریختن و از هم‌پاشی یک ساختار را دارند، همان آفت‌هایی هستند که شاید به نظر ناقابل برسند ولی قابلیت کشیدن شیره جان ساختار و خشکاندن آن را دارند.
افراد در هر پست و جایگاهی که باشند خواسته یا ناخواسته و شاید هم به علت عشق فراوان، بدون آموزش و اجرای قوانین درست و به اندازه می‌توانند دقيقأ همان آفتی باشند که با دست خود زحمت و تلاش در یک ساختار را به آتش کشیده و خود از گرما و نور آن آتش انرژی می‌گیرند و خیال کنند که خدمت کرده‌اند‌.
در آخر سخن باید بدانیم که برای رسیدن به اهداف خود از قوانین پیروی کنیم تا با رعایت حد و مرز خود، آفت مجموعه نباشیم و تلاش کنیم خود درختی باشیم که میوه می‌دهد، نه کرمی که از میوه آماده استفاده می‌کند.


راهنما تازه‌واردین همسفر حبیبه:

از سی‌دی آفت اینگونه برداشت می‌شود که هر چیزی آفت مخصوص به خودش را دارد و انسان هم در طول زندگی با آفت‌های زیادی دست و پنجه نرم می‌کند.
البته تا زمانی که کودکی ناتوان و ضعیف است، آفت‌ها که همان نیروهای تخریبی و بازدارنده محسوب می‌شوند، زیاد به او کاری ندارند ولی زمانی که قد می‌کشد، در مسیر رشد و تکامل قرار می‌گیرد یکی یکی سر و کله آفت‌ها پیدا می‌شود و درست در آن زمان که به قدرت و توانایی می‌رسد اگر نتواند از نیرو و توان خودش در جهت درست استفاده کند، رفته رفته آفت‌زده می‌شود.
انسان توانا و متعادل انسانی است که خودش تعیین می‌کند کجا از این توانایی و قدرت خودش استفاده کند و بالعکس در چه جاهایی استفاده نکند، بنابراین اینگونه می‌توان برداشت کرد که انسان کاملأ روی خود، افکار، اندیشه و تصمیمات خود کنترل دارد.
انسان متعادل اجازه نمی‌دهد که آفت‌های گوناگون در درونش نفوذ کنند چرا که نیروهای بازدارنده یا همان آفت‌ها از خودشان تولیدی ندارند و فقط دنبال دزدیدن تولیدهای انسان‌ها هستند و این انسان دانا است که همیشه و در همه حال حواسش به تولیدهای خودش جمع است و مدام در حال کنترل، بررسی تمام ابعاد وجودی خودش است که درگیر آفت نشود. زیرا می‌داند که پیشگیری بهتر از درمان است و این آگاهی را دارد که اگر روزنه‌ای به سوی آفت‌ها باز شود دیگر کنترل کردن آفت‌ها آسان نیست، چرا که آفت‌ها به دنبال لقمه بزرگ هستند و به ساختارهای کوچک، ضعیف کاری ندارند با هم متحد می‌شوند و تمام توان خود را می‌گذارند تا نقاط قوی را مورد حمله قرار دهند.
برای مثال با ایجاد شرک ساختار ایمان را با ایجاد شک ساختار یقین را با ایجاد حس ناسپاسی ساختار نعمت را با ایجاد فراموشی ساختار علم را با ایجاد منت نهادن ساختار بخشندگی را با ایجاد کینه ساختار بزرگ منشی را، با ایجاد منیت ساختار آموزش دیدن را، با ایجاد یاس و ناامیدی ساختار تجربه را و در نهایت با ایجاد ترس ساختار تفکر را مورد حمله قرار می‌دهند.
در کنگره‌۶۰ نیز یکی از آفت‌ها سرپیچی از فرمان است که اگر نافرمانی صورت بگیرد ذره ذره کل کنگره را آفت می‌گیرد به همین دلیل ما باید همیشه مجهز به آفت کش قوی باشیم و قوی‌ترین آفت‌کش تزکیه و پالایش است.

تایپ و تهیه گزارش: راهنما همسفر نجمه، راهنما تازه‌واردین همسفر حبیبه
ویراستاری: همسفر زهرا رهجو راهنما همسفر شهلا (لژیون دوم)
تنظیم و ارسال: همسفر فاطمه رهجو راهنما همسفر فاطمه (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی امیر- اراک

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .