مشارکت مکتوب همسفران لژیون ششم «علم1»
همسفر فخریه:
وقتی از دانایی صحبت میکنیم باید تفکر، تجربه و آموزش در حد تعادل باشن. اون چیزی که در آموزش اتفاق میافتد علم است. آموزش هر علمی میتواند هم به صورت خیر اتفاق بیافتد هم در راه ضدش و از این مسئله نیروهای تخریبی به خوبی استفاده میکنند و کاری میکنند که شخص آموزش ناپذیر بشود یا آموزش غلط ببیند. آموزش میتواند هم صور آشکار داشته باشه هم صور پنهان، هر چیزی علم نیست، هر قانونی علم نیست.
علم شامل قوانینی میشود که اون قوانین بر راستی و درستی دلالت دارد، اگر چیزی علم باشد باید محصول خوب و شیرینی داشته باشد و در انسان تحول ایجاد کند.
علم در آموزش میتواند انتقال پیدا کند و به صورت انفرادی نیست. اگر میخواهیم انرژی داشته باشیم باید تولید علم داشته باشیم، علم انرژی را از سطح پایین به بالا تبدیل میکند.
و در نهایت چیزی که قدرت یاد گرفتن و آموزش را زیاد میکند احساس محبت است.
همسفر شهناز:
علم به معنای کشف قوانین میباشد که اون قوانین بر راستی و درستی و حقیقت دلالت داشته باشند به عبارت دیگر در سیستم آفرینش یک قوانینی وجود دارد که ثابت هستند و ما اگر آن قوانین را پیدا کنیم تبدیل به علم میشود، که البته اون قوانین میبایست بر راستی و درستی دلالت کند اگر چیزی علم باشد باید محصول خوبی داشته باشد.
علم قابل تفویض و انتقال از شخصی به شخص دیگر است و به تنهایی اتفاق نمیافتد آموزش نیز هم صور آشکار دارد بدین معنا که در مقابل یک شخص یک استاد قرار میگیرد و علم را به او منتقل میکند، همچنین صور پنهان نیز ممکن است داشته باشد یعنی یک استاد از جایی از یک حلقه دیگر آن مطالب را به آن شخص القا کند آموزش نیز میتواند هم در جهت علم باشد و هم در جهت تخریب، یعنی نیروهای منفی و بازدارنده سعی میکنند آموزش غلط را به وجود بیاورند و یا شخص را آموزش ناپذیر کنند مثلاً در دوران قرون وسطا که سعی در آموزش غلط داشتند یعنی آموزش را در جهت تخریب استفاده میکردند که سبب نابودی و خسارت فراوانی به انسانها گردید.
همسفر بهاره:
مسئلهای که در این سیدی استاد امین مطرح میکنند، مسئله قیاس است. قیاس یعنی اینکه شخص دو چیز غیر همجنس را مقایسه کند. مثلا قیاس بین دو انسان با یکدیگر در مسیر تکاملی مثل قیاس کردن یک کیلو پرتقال با یکمتر پارچه است، شاید در ظاهر یکی باشد ولی در باطن متفاوت هستند.
بهترین شکل قیاس این است که خودمان را با خودمان قیاس کنیم، مثلا من خودم را با قبل از کنگره و الان که وارد کنگره شدم مقایسه کنم. من قبل از کنگره تخریبهای زیادی داشتم و واقعا حالم خراب بود و الان که وارد کنگره شدم و آموزش گرفتم توانستم تا حدودی خیلی از تخریبهایی که در گذشته داشتم را کمتر کنم. ما میتوانیم بجای قیاس کردن، انسانها را الگو قرار بدهیم. الگو قرار دادن با مقایسه کردن متفاوت است. مثل زمانی که ما در لژیون قرار میگیریم و راهنمای خود را الگو قرار میدهیم. در کنگره سعی کنیم آموزشها را به خوبی دریافت کنیم که باعث بالا رفتن سطح انرژی و تغییر در ما میشود.
همسفر مولود:
علم یعنی قوانینی که در درستی و راستی دلالت داشته باشد. همین طور نتیجه مطلوبی در بر داشته باشند. علم برای هر زمانی قابل استفاده میباشد و علمی که فرمانهای خداوند را بازگو میکند بر مبنای حق است.
دانایی شامل تجربه تفکر و آموزش است. شاید تفکر و تجربه بتواند بطور مجزی انجام شود اما آموزش، به این صورت نیست، بلکه به یک راهنما نیاز دارد. در واقع علم چیزی است که باید در پروسه آموزش از شخصی به شخص دیگر انتقال یابد و چون عمر انسان محدود است نمیتوانیم همه چیز را تجربه کنیم، بنابراین میتوان از تجارب دیگران استفاده کرد که تاریخ بارها تکرار نشود. کسانی که در طول تاریخ از خداوند و قوانین الهی دوری جستند و دچار تاریکی شدند و از علم حقیقی دور ماندند؛ که این باعث شد هزار سال طول بکشد تا از انواع بیماریها و اعتیاد و از شکنجههایی که خودشان مسبب آن بودند رها شوند.
انسانی که علمی ندارد، در جهل خود فرو رفته است و جایگاهش با خواست درونی خودش که آموزش ناپذیری یا آموزشهای غلط است تغییری نخواهد کرد. هرچه علم ما گسترش یابد درون ما آبادتر و سطح انرژی ما بیشتر خواهد شد تا جهان و پیرامون آن را بیشتر درک کنیم و جهانبینی ما به سمت ارزشها رشد کند، مثل دانهای که زیر خاک است تا رشد کند در تاریکی به عذاب پی میبرد و در روشنایی به رشد و درختی بلند قامت میشود و آن همان علم است.
در پایان (ز گهواره تا گور دانش بجویی)
همسفر شادن:
علم شامل کشف قوانین میشود که آن قوانین به راستی، درستی و حقیقت دلالت دارد. چیزی که بر راستی و درستی دلالت نداشته باشد علم نیست مثل سمزدایی. این قانون بر راستی و درستی دلالت ندارد چون شخص دچار مسمومیت نشده است و این کار چیزی جز تخریب و مشکلات برای فرد به همراه نخواهد داشت. در مسئله علم آموزی ما به راهنما و استاد نیاز داریم. با فراگرفتن علم، درونمان تحول ایجاد میشود و ما باید سعی کنیم در کنار دوستان خود علم را فرا بگیریم و به صورت انتقالی در اختیار دوستان دیگر قرار دهیم در این صورت کار راحتتر میشود.
منبع: «علم1»
ویراستاری و ارسال: همسفر فرحناز رهجوی راهنما همسفر عاطفه
همسفران نمایندگی اروند آبادان
- تعداد بازدید از این مطلب :
59