English Version
This Site Is Available In English

پیمان وادی هشتم یک شروع دوباره است

پیمان وادی هشتم یک شروع دوباره است

گفت‌وگویی ترتیب دادیم باراهنمای محترم مسافر کیانوش در رابطه با وادی هشتم و تأثیر آن روی من، توجه شمارا به این گزارش جلب می‌کنیم:

به‌رسم کنگره خودتان را معرفی کنید:
سلام دوستان کیانوش هستم یک مسافر؛ با بیش از ۱۶ سال مصرف وارد کنگره شدم، آخرین آنتی ایکس مصرفی متادون، حشیش، قرص‌های اعصاب و روان. مدت ١۴ ماه و ۱۶ روزبه روش DST همراه با داروی OT به استادی راهنمای عزیزم آقا کامران شریفیان سفر کردم، رهایی از اعتیاد ۶ سال. در ادامه وارد لژیون وایت شدم، رهایی از نیکوتین ۳ سال. ورزش در کنگره بسکتبال.

در ابتدا بفرمایید وادی هشتم چه تأثیری در زندگی یک رهجو می‌تواند داشته باشد؟
تیتر وادی هشتم این است؛ با حرکت راه نمایان می‌شود. آقای مهندس در وادی‌های قبلی یک سری چهارچوب‌هایی را مشخص می‌کنند که چهار وادی اول راجع به تفکر و آسیب‌شناسی می‌باشد، وادی پنجم دستور حرکت را به ما می‌دهد که به چه صورت حرکت کنیم و درحرکتی که انجام می‌دهیم باید بتوانیم ساختارهایی که با توجه به ساختار‌های تفکر شکل‌گرفته‌اند و در ذهن خود هستند را عملی کنیم، باید هفت پله‌ی تزکیه و پالایش مثل دوری از ضد ارزش‌ها، تجسس، غیبت و موارد دیگر را انجام بدهیم تا بتوانیم ساختار ذهنی خود را عملی کنیم. تمام این موارد برای این است که در وادی ششم بتوانیم به‌فرمان عقل برسیم، یعنی چیزی که عقل ما می‌گوید درست است را انجام دهیم. بعدازآن وارد وادی هفتم می‌شویم که می‌گوید وقتی توانستید مسیر را پیدا کنید باید به کشف حقیقت برسید. در بحث سفر اول ما به دنبال حقیقت درمان اعتیاد هستیم.

بعد از وادی هفتم ما وارد وادی هشتم می‌شویم و این وادی می‌گويد: کسی که مصرف‌کننده بوده و یا الآن در سفر دوم است، باید شروع به حرکت کند، وقتی‌که در مسیر قرار گرفت، همین قرار گرفتن در مسیر خودش می‌شود شروع به انجام دادن همان کاری که مدنظر ما می‌باشد. برای حرکت کردن باید یک سری موارد را رعایت کنیم و لازم نیست که همه‌ی جزئیات مسیر حرکتمان را بدانیم، همین‌که خودمان در مسیر و چهارچوب‌هایی که مشخص‌شده حرکت کنیم خودبه‌خود، پله به پله و مرحله‌به‌مرحله جلو می‌رویم. فقط یک نکته‌ی کلیدی که آقای مهندس در این وادی به آن اشاره می‌کند این است که در مسیر حرکت ممکن است بر سر یک‌دو راهی‌ قرار بگیریم، دوراهی که ما باید انتخاب کنیم از کدام سمت حرکت کنیم و چه انتخاب‌هایی انجام دهیم. انتخاب‌هایی که ما در مسیر حرکتمان انجام می‌دهیم، برمی‌گردد به میزان دانایی و آگاهی ما در مسیر تزکیه و پالایشی که طی کرده‌ایم. هرچقدر میزان دانایی و آگاهی ما بالاتر و حرکت ما اصولی‌تر باشد، می‌توانیم انتخاب‌های درست‌تری انجام دهیم.

برداشت شما از این وادی چیست و چگونه آن را در عمل به کار می‌بندید؟
وقتی شروع به حرکت می‌کنیم، حتی اگر در لیست چهل سی‌دی نیز نگاه کنیم، در وادی هشتم یک شخص سفر اولی به میانه‌های سفر خود رسیده است و متوجه می‌شود که یک سری از حواس‌های خودش بیدار شده و جسم به سمت بازسازی رفته است، یک سری تخریب‌هایی را هم در جسم و هم در اطراف خود می‌بیند. اولین چیزی که آقای مهندس در این وادی می‌فرماید بحث جبران خسارت می‌باشد که اولین آن، جبران خسارت از خود می‌باشد؛ یعنی اینکه وقتی در طی سالیان سال درگیر تاریک‌های اعتیاد بوده‌ام خسارت‌هایی به جسم، اندیشه و روان خودم وارد کرده‌ام و اولویت با این است که یک سفر و درمان درست‌وحسابی و شش‌دانگی داشته باشم.

بعدازآن خسارت‌هایی است که به خانواده وارد کرده‌ام. همان‌طور که در مرحله اول اگر تلاش کرده باشم تا جبران خسارت را به‌درستی انجام دهم، فکر کنم در یک‌قسمتی از جبران خسارت مرحله دوم نیز قدم برداشته‌ام و جبران خسارت از خانواده را می‌توانم انجام دهم‌. چون ما در کنگره هستیم و بحث حضور همسفران و آموزش‌هایی که دارند نیز مطرح است، خیلی بهتر می‌توانیم در این مسیر قدم برداریم. مورد سوم جبران خسارت از جامعه است. چراکه هرکدام از ما در زمان تاریکی، خواسته و یا ناخواسته خسارت‌هایی بر روی محیط اطراف خود گذاشته‌ایم و کاری که می‌توانیم انجام دهیم این است که با حرکتی که انجام می‌دهیم یک الگوی مناسب به را کنگره ۶۰ باشیم و بتوانیم در سفر دوم در بحث خدمت کردن تلاش کنیم و اینکه بتوانیم پیام کنگره را به‌درستی انتقال دهیم.

لطفاً بفرمایید چه انگیزه‌ای شمارا به انجام بستن پیمان وادی هشتم موفق کرد؟
در وادی‌های هشتم و وادی دوازدهم یک مرحله عملیاتی نیز وجود دارد. آقای مهندس انجام پیمان وادی هشتم را با تمام جزئیات، هم در کتاب و هم در سی‌دی پیمان بیان کرده است. در آخر وادی هشتم می‌گوید کسانی که حدود ۱۸ ماه از سفرشان و تزکیه و پالایش آن‌ها می‌گذرد می‌توانند پیمان وادی هشت را اجرا کنند. من بر این باور بودم که خیلی خصلت و صفت‌هایی دارم که مطلوب نیستند و الآن زمان اجرای پیمان وادی هشتم نمی‌باشد. تا اینکه یک روز راهنمای خودم آقا کامران از من پرسید که چرا پیمان وادی هشتم را اجرا نکرده‌ای؟ در آنجا متوجه شدم که انجام پیمان وادی هشتم، من را با خودم روبه‌رو می‌کند.

من که از تاریکی اعتیاد خارج‌شده‌ام، می‌توانم در یک محیط آرام اول سیاهه خود را بنویسم؛ خطاهایی که قبلاً داشته‌ام را همانند مراحلی که آقای مهندس فرمودند، می‌نویسم و با خود و گره‌هایی که در خودم وجود دارد روبه‌رو می‌شوم و سعی و تلاش می‌کنم که در جهت اصلاح آن‌ها قدم بردارم. این‌گونه نیست که آدم بایستی تمام و کمال باشد تا بتواند این وادی را انجام دهد. همان‌گونه که جناب مهندس می‌فرمایند:《 انجام پیمان وادی هشتم یک شروع دوباره در مسیر تزکیه و پالایش و اصلاح ایرادات و اشتباهات خود ما است》

به نظر شما چه موانعی در مسیر انجام این حرکت (بستن پیمان وادی هشتم) وجود دارد؟
به نظر من مانعی وجود ندارد. اینکه ما به درمان رسیده باشیم، از مسیر حرکت خود احساس لذت کنیم و از اینکه که در کنگره هستیم و به راه و روش کنگره اعتقاد داشته باشیم، مانعی برای انجام پیمان وادی وجود ندارد. پیمان وادی هشتم یک شروع دوباره برای ماست. من زمانی که می‌خواستم پیمان ببندم با خود می‌گفتم چون من خیلی مشکل‌دارم، اجرای پیمان الآن نیاز نیست و آن را به تعویق می‌انداختم، ولی بعد از انجام پیمان احساس کردم که در ادامه یک انرژی‌هایی از محیط اطراف خود دریافت می‌کنم و برداشت‌های بهتری از سی‌دی‌های آقای مهندس داشتم و شاید حتی در عملی کردن سی‌دی‌ها بیشتر موفق بودم، نه اینکه به‌صورت کامل انجام دهم و هنوز که هنوز است ایرادها و گره‌هایی در من وجود دارد، اما همین‌که این پیمان را بستم و در مسیر هستم، ذره‌ذره در جهت اصلاح آن قدم بر‌می‌دارم. به نظر من مانع بستن پیمان، خود شخص و خواسته‌ای که دارد است. اینکه آیا می‌خواهد این پیمان را انجام دهد یا خیر.

از اینکه وقتتان را در اختیار ما گذاشتید، از شما سپاسگزاریم. در کلام آخر چه صحبتی با مخاطبان این گفت‌وگو دارید؟
به‌عنوان کلام آخر می‌گویم که قدردان ساختار کنگره باشیم. من شاکر خداوند هستم که در محیطی قرار گرفتم که اگر یک روزی خواسته و ناخواسته مسیر غلط را رفتم، خداوند اساتید و راهنمایانی بر سر راه من قرارداد که بتوانم با کمک آن‌ها به خودم بیایم و قدر آقای مهندس، خانواده‌ی محترمشان و همچنین قدر آموزش‌های کنگره را بدانم و از خداوند می‌خواهم که امانت‌دار خوبی برای آموزش‌هایی که در کنگره می‌گیرم باشم و دستم از این‌مکان جدا نشود. در پایان تشکر می‌کنم از همه عزیزانی که در سایت شعبه جهان‌بین خدمت می‌کنند. از ایجنت و گروه مرزبانی شعبه و تمام عزیزانی که در هر جایگاهی در کنگره حضور دارند تا هر شخص مسافر و همسفری بتواند در یک امنیت کامل به مسیر خودش ادامه دهد خیلی تشکر می‌کنم.

تهیه مصاحبه و نگارنده: مسافر مسعود لژیون ۷
ویراستار: مسافر مسعود لژیون ۷
تنظیم: مسافر وحید لژیون ۱۸
ارسال: مرزبان خبری مسافر ایمان 
نمایندگی جهانبین شهرکرد/مسافران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .