راهنما همسفر زهرا در لژیون ششم در رابطه با «سیدی خانواده ۱و ۲» از استاد امین چنین گفت: در ابتدا خداوند را شکرگزارم که در کنگره هستم و این آموزشهای ناب و بینظیر را میگیرم. آقای امین در ابتدای سیدی در مورد روزه گرفتن صحبت کردند که ما قبل از کنگره روزه میگرفتیم ولی هدفی نداشتیم که برای چه روزه میگیریم در واقع شناختی از روزه گرفتن نداشتیم ولی در کنگره آموختیم که چقدر روزه گرفتن برای ما مفید است.
جسم ما مانند یک ماشین است که خراب شده ماشین وقتی که خراب میشود به تعمیرگاه برده میشود تا درست شود، جسم ما هم بعد از یک سال کار کردن نیاز به استراحت دارد و با روزه گرفتن آن را بازسازی میکنیم که با گرسنگی سلولهای بد خورده میشود و دوباره سلولهای جدید رشد میکند، بدن ما پاکسازی میشود پس این روزه برای بدن و سلامتی ما خیلی مهم و مفید است.
نیروهای بازدارنده دو تا هنر دارند که هنر اول آنها این است که حس ما را آلوده میکنند و افکار بد به سراغ ما میآید و هنر دوم آن پنهانی وارد افکار ما میشوند و کار خودشان را میکنند.در مورد خانواده صحبت کردند که خانواده مانند یک درخت است که یک درخت ریشه شاخه و برگ دارد ریشه درخت از زمین تمام املاح معدنی و عالی را میگیرد و ریشه خانواده پدر و مادر هستند و اگر ریشه خانواده مقاوم نباشد آن خانواده منهدم میشود و ریشه فردی که اعتیاد دارد مانند یک تکه یخ منجمد شده است و خانواده آرام آرام از هم جدا میشود.
اگر بخواهیم خانواده جدا نشود باید ریشه خانواده را محکم و استوار کنیم نداشتن خانواده یا یتیم بودن یک غم و اندوه بزرگی است. که به قول سردار(میتواند انسان را به بالاترین نقطه یا پایینترین نقطه سوق بدهد) نداشتن خانواده یک محرومیت خیلی بزرگ است ولی انسان باید بتواند از آن محرومیت به خوبی استفاده کند و نقطه تحمل خود را بالا ببرد، مثل درخت خرمایی که محرومیت دارد و در جایی گرم و آب شور است و خرمای شیرین میدهد که این میوه شفابخش هم است و میتوانیم به عنوان غذا از آن استفاده کنیم.
انسانها هم همین گونه هستند یا میتوانند از این محرومیت تبدیل به خار شوند یا میتوانند تبدیل به درخت خرما شوند پس یک انسان حتی اگر در محرومیت هم بزرگ شود میتواند به بهترین انسانها تبدیل شود. در مورد اعتیاد صحبت کردند که اعتیاد شخصیت انسان را از او میگیرد و ما میتوانیم با درمان اعتیاد دوباره این شخصیت خود را به دست بیاوریم، ژنراتور هر جامعهای خانواده است.
یک خانواده ورشکسته خانوادهای هست که اعضای آن نمیتوانند در کنار هم درست بنشیند و از هم انرژی دریافت کنند، نمیتوانند با هم به مسافرت بروند و دعوا نکنند، نمیتوانند با هم هماهنگ باشند و ترجیح میدهند در بیشتر مواقع با هم نباشند و تنها باشند. خانواده ورشکسته چگونه این مشکلات برایش به وجود میآید ؟ چگونه میشود راجع به آن اقدام کرد؟
اولین مورد که مهم هم است اختلاف فاز است اولین چیز که مسافر میآید برای درمان این است که ما به او میگوییم بین شما و خانوادتان اختلاف فاز وجود دارد یعنی زبان همدیگر را نمیفهمند موقعی که شخص وارد مصرف مواد مخدر میشود وارد دنیای دیگری میشود با یک پوشش و حجاب زندگی میکند و چیزی برایش مهم نیست؛ ارتباطش با محیط کم میشود و کل همسفران از نظر افکار، احساس و اندیشه است.
آنها از این نظر تخریب زیادی میخورند و درمان در جهانبینی وجود دارد و گاهی ما میخواهیم شخص مصرف کننده را آنالیز کنیم با جهان بینی که داریم میگوییم که الان تو دچار منیت شدهای و میخواهیم به او جهان بینی یاد بدهیم و معلم او بشویم ما نمیتوانیم به کسی درس بدهیم چون باعث میشویم که خشم آن را بیشتر کنیم و فرد را از تعادل خارج میکنیم ما باید این آموزشها و جهانبینی را روی خودمان کاربردی کنیم.
تشخیص مسئله بخشی از دانش است اقدام درست بخش تکمیل کننده است به جای اینکه اشتباه شخص را فرو کنیم در مغزش کسیکه دارد داد و بیداد میکند را رنج میکشد اگر فردی را بخواهیم مجبور کنیم به راه راست هدایت کنیم به دوزخ ختم میشود باید از راه قلب و محبت خالص و درست شفا بدهیم خواسته ما چی هست هدایت فرد خواسته آن چیست؟
این است که از این فشار خارج شود و محبت خالص اینه که در جهتی حرکت کنیم که آن را از این فشار خارجش کنیم این میشود خاموش کردن آتش نه که امر کنی که تو چرا درست نمیشوی و محبت واقعی یعنی اینکه آن فرد را از آن درد و رنج خارج کنی و محبت خالص به او بکنی باید با از خود گذشتگی اون آسیبها را ترمیم کنیم که یواش یواش شفا پیدا کنیم.
اگر به انسان محبت نرسد زهر میرسد. از سیدی خانواده نتیجه میگیریم که درست است که خانوادهای که در تاریکی اعتیاد است از نظر عاطفی از هم جدا شده است ولی با محبت و عشق که پیام کنگره ۶۰ است میتوانیم حتی آلودهترین انسانها را که در قعر تاریکیها فرو رفتهاند را به انسانهایی سالم و مهربان تبدیل کنیم.
نویسنده: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون ششم)
رابطخبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون ششم)
عکس: مرزبانخبری، همسفر آرزو
ویراستاری: همسفر غزال رهجوی راهنما همسفر رعنا (لژیون نهم)
ارسال: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر رعنا (لژیون نهم)
همسفران نمایندگی هاتف
- تعداد بازدید از این مطلب :
321