English Version
This Site Is Available In English

در فضای مجازی آمار ارزش مطلب را نشان می‌دهد

در فضای مجازی آمار ارزش مطلب را نشان می‌دهد

امروز پنجشنبه جلسه هفتم از دوره اول به نگهبانی مسافر مجید و استادی راهنمای محترم مسافر کاظم و دبیری مسافر علی با دستور جلسه از سایت و فضای مجازی در کنگره ۶۰ چگونه استفاده می‌کنم؟ مقاله‌نویسی رأس ساعت ۱۷ آغاز به کارکرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان کاظم هستم مسافر خدا را شاکر و سپاسگزارم که فرصت حضور در جمع شما عزیزان را به من داد انشاالله که روز خوبی برای همه ما باشد. فرارسیدن هفت سال رهایی فرهاد عزیز را به خودش و خانواده محترمش تبریک عرض می‌کنم.

دستور جلسه امروز از سایت فضای مجازی چگونه استفاده می‌کنم و مقاله‌نویسی است و جشن هم داریم، امیدوارم که جشن به بهترین شکل ممکن برگزار گردد.
خدا را شکر علم شناخت فضای مجازی و سایت برای اکثر افراد مشخص‌شده؛ چون خیلی از آسیب‌ها که در ابتدای کار بود را ندارد. فضایی که زمان و مکان نمی‌شناسد و فاصله‌ها را از بین می‌برد و به بهترین شکل ممکن می‌تواند یک فضا را آلوده کند و یا می‌تواند باعث رشد و تعلیم تربیت بشود.
در کنگره ۶۰ هر چیزی که برای استفاده در اختیار ما قرار می‌گیرد اول آموزش داده می‌شود وجهان بینی آن گفته می‌شود. اگر سایت و فضای مجازی هست به شکل زیبایی نحوه استفاده از آن آموزش داده می‌شود و کسانی که می‌خواهند دانشی در این فضا کسب کنند می‌توانند به بهترین شکل از این فضا استفاده کنند و به دانش خودشان اضافه کنند.
در ابتدای شروع به کار کنگره در مشهد، سایت فعالیت چندانی نداشت و با دشواری زیادی مطالب در سایت بارگذاری و در دسترس قرار می‌گرفت؛ ولی خدا را شکر امروز سایت بسیار پویا بوده و مسئولین سایت اشراف دارند و مطالب کاملاً کنترل‌شده و بعد ارسال می‌شود. بعضی از ما آشنایی لازم را داریم بعضی و از آن بهره لازم را می‌بریم؛ ولی بعضی از ما بی‌تفاوت عبور می‌کنیم، بی‌تفاوت عبور کردن از کنار مطالب کم‌لطفی به خدمتگزاران سایت است.
بر همه لازم است که مطالب را نگاه کنیم و به عزیزان سایت خسته نباشید بگوییم و با درج کامنت و گذاشتن پیام در انتهای مطالب باعث ایجاد روحیه و انگیزه در خدمتگزاران بشویم.
در فضای مجازی آمار ارزش مطلب را نشان می‌دهد و هر چه بازدیدها بیشتر باشد نشان از پویایی و استفاده صحیح از فضای مجازی در کنگره است. در مورد مقاله‌نویسی یادم هست بعد از رهایی مقاله‌ای را نوشتم و این مقاله باعث شد یک نفر از فاصله‌ای دور جذب کنگره شود و تأثیر خودش را گذاشته بود. حتماً مقاله‌نویسی را فراموش نکنید انشا الله بتوانیم با جهان‌بینی که در کنگره ۶۰ فراگرفته‌ایم به بهترین شکل ممکن از فضای مجازی استفاده کنیم.
در ادامه مراسم، جشن هفتمین سال رهایی راهنما محترم مسافر فرهاد برگزار شد:
اعلام سفر مسافر:
سلام دوستان، من فرهاد هستم یک مسافر
تخریب بیش از ۱۰ سال، آخرین آنتی ایکس مصرفی ۲/۵ گرم شیره و ۳۰ سی‌سی متادون، مدت سفر اول ۱۰ ماه و ۵ روز با روش دی‌اس‌تی، داروی درمان شربت اوتی به راهنمایی استاد عزیز آقای کاظم نوروز پور از لژیون یکم شعبه فردوسی، رشته ورزشی دارت و دوچرخه‌سواری، رهایی از دام مواد ۷ سال و اندی.
تخریب سیگار هم داشتم با مصرف روزانه ۴۵ نخ، شیوه درمان دی‌اس‌تی، داروی درمان نیکوتین خوراکی، رهایی از بند سیگار ۷ سال و چند ماه

درخواست مسافر:
سلام دوستان فرهاد هستم یک مسافر
در این شب عزیز و در جمع شما عزیزان که بهتر از جان هستید خواسته‌ام این است که تا ۳ سال آینده اذنش صادر شود و من بتوانم اولین نمایندگی شهر بجنورد را تأسیس کنم تا مفتخر به این خدمت هم بشوم.
سخنان راهنمای مسافر:
سلام دوستان کاظم هستم یک مسافر
خدا را شاکرم که این لحظهٔ شادی‌آفرین نصیبم شد، تولد آقا فرهاد را تبریک عرض می‌کنم، ان‌شاءالله به یُمن این جشن و حضور تک‌تک شما عزیزان زندگی خوب و همراه با موفقیت داشته باشند و خواسته‌شان محقق بشود
از لحاظ کارنامه، انجام خدمت و کنگره‌ای بودن، من به آقا فرهاد نمرهٔ عالی می‌دهم.
به همسفران و راهنمایان ایشان هم تبریک ویژه‌ای عرض می‌کنم خیلی خوشحالم بابت موفقیت گروه‌های خانواده و خدا را شاکرم به خاطر این اتفاق زیبا در کنگره.
سخنان مسافر:
سلام دوستان فرهاد هستم یک مسافر
مشارکت‌های زیبایی را شنیدیم که بعضاً خاطرات شیرین سفر بودند؛ اما نکته‌ای که بسیار توجه مرا به خودش جلب کرد؛ وجود عشق و محبتی وصف‌ناشدنی در این فضاست.
از صدای سخن عشق ندیدم خوش‌تر/ یادگاری که در این گنبد دوار بماند.
ممنونم از تک‌تک تازه‌واردانی که به من یادآوری می‌کنند ۸ سال پیش چه کسی بودم و اکنون کجا هستم؟ ممنونم از سفر اولی‌هایی که می‌آیند و به من درس می‌دهند، گاهی هم تلنگر می‌زنند که حواست جمع باشد. ممنونم از خدمتگزاران و راهنمای عزیزم چون امروز هرچه هستم به برکت خدمات این بزرگواران است.
تشکر می‌کنم از راهنمایان همسفرانم که با صبوری و درایت تنش‌های سفر را برایمان کم کرده و کمک کردند تا به رهایی برسیم و امروز بتوانیم در کنار هم جشن تولد بگیریم.
سپاسگزار و قدردانم از همسفر عزیزم که اگر خدمت‌های ایشان به من و خانواده نبود واقعاً امروز اینجا نبودم، از فرزندان دلبندم هم ممنونم که بردباری و همراهی نمودند تا امروز در کنار هم باشیم.
در پایان از شما می‌خواهم به‌افتخار خودتان و تازه‌واردین که روشن‌کنندهٔ چراغ این مکان هستند، کف بلندی بزنید.

سخنان راهنمای همسفر:
سلام دوستان سهیلا هستم یک همسفر
خیلی خوشحالم که در این جایگاه بسیار پرانرژی قرار گرفتم.
هفته سایت را به تمام عزیزان خدمتگزار و این تولد باشکوه را به خانم زهرای عزیز تبریک می‌گویم.
ایشان اولین رهجوی لژیون من بود و معمولاً اولین‌ها سعی و تلاش دوچندانی باید داشته باشند، خانم زهرا با وجود مسائل و مشکلاتی که داشت؛ اما باحوصله و صبوری کاملاً فرمان‌بردار بود به همین خاطر توانست این مسیر سخت را با موفقیت طی کند.
اکنون پس از هشت سال با توجه‌ به جایگاهی که دارد واضح است از ابتدا چه مسیری را انتخاب کرده و می‌دانسته از طریق آموزش‌های کنگره قرار است به کجا برسد.
همسفرانی می‌مانند، از آموزش‌ها به نحو احسن استفاده می‌کنند و می‌توانند به دیگران نیز خدمت کنند که به این باور برسند که برای خودشان به کنگره می‌آیند نه به‌خاطر مسافر یا چیز دیگری!
خانم زهرا از بدو ورود متوجه این اصل شد و جایگاه‌های خدمتی مختلف را تجربه کرد تا وقتی که راهنما شد و اکنون هم رهجویان خوبی دارد، امیدوارم همچنان مراتب ترقی را پشت سر بگذارد.
قبل از مراسم تعداد قابل‌توجهی اعلام رهایی داشتیم، من خیلی خوشحال شدم؛ چون این یک پیام برای تازه‌واردین است که در کنگره می‌شود رها و آزاد شد، پس مستحکم گام بردارید تا نوبت شما هم فرابرسد.
مجدد به خانم زهرا و عزیزانشان تبریک عرض می‌کنم، امیدوارم خدمتگزاران لایقی برای خود و این سیستم باشند.
سخنان همسفر:
سلام دوستان زهرا هستم همسفر فرهاد
خدا را شاکرم که دوباره این جایگاه را در کنار مسافر و فرزندان عزیزم تجربه می‌کنم، همچنین خانم سهیلای دوست‌داشتنی و جناب آقای نوروز پور که واقعاً با کمک و آموزش‌های این بزرگواران گام‌ نهادن در مسیر روشنایی برایمان آسان شد.
از کسانی که در تأسیس این شعبه نقش داشته‌اند تشکر ویژه‌ای می‌کنم؛ زیرا شبیه بهشت است و ایجنت‌های محترم که اجازه برگزاری این جشن را دادند.
به خانم سودابهٔ عزیز نیز بابت حضور پررنگ و تأثیرگذار همسفران در این شعبه تبریک و خدا قوت می‌گویم. امیدوارم رهایی‌های پرباری در کنار راهنمایان پرتلاشتان داشته باشید.
یک همسفر وقتی وارد کنگره می‌شود دارای گره‌های زیادی است؛ اما به‌تدریج این موانع به دست راهنما و با کمک آموزش‌ها برطرف می‌شود. یکی از کارهایی که بسیار به این امر یاری می‌رساند، گوش‌دادن با جان‌ودل و نوشتن سی‌دی‌هاست که قطعاً نقش به سزایی در حل مشکلات دارد.
خانواده‌ای که هیچ‌گاه دور هم و همدل نبوده‌اند در یک بازهٔ زمانی کوتاه، مشکلاتشان برطرف نخواهد شد؛ اما با صبر، بردباری و تعقل می‌توان این فضا و شرایط را تغییر داد و نتیجهٔ آن را به‌وضوح مشاهده کرد.
امروز خدا را شکر می‌کنم که در کنار همسرم خدمتگزار هستیم و به‌اتفاق فرزندانم در این جایگاه مسرت‌بخش قرار گرفته‌ایم.
از همه عزیزانی که از راه دور قدم رنجه فرموده‌اند و در جشن ما حضور دارند تشکر می‌کنم، موفق و موید باشید، ان‌شاءالله همیشه تندرست و لبتان خندان باشد.
سخنان همسفر:
سلام دوستان فرحناز هستم همسفر فرهاد
خیلی خوشحالم که به‌واسطهٔ این اتفاق عالی، بین جمع شما خوبان در این شعبه تازه تأسیس هستم.
پیامی که به این مناسبت توسط راهنمای گرامی پدرم اهداشده را دیدم و حس فوق‌العاده خوبی به من داد، امیدوارم همچنان ایام خوبی را در کنار هم تجربه کنیم.
هم‌زمانی هفت‌سال رهایی پدرم، سالروز تولد راهنمای محترم ایشان و نزدیک بودن سالروز تولد مادرم را به فال نیک می‌گیرم و مطمئنم این تقارن بی‌دلیل نیست!
امیدوارم از حضورتان لذت ببریم، از شرکت شما در این جشن تشکر می‌کنم و خواهان آن هستم که رهایی و تولد شما را هم ببینیم

سخنان راهنمای همسفر آقا:
سلام دوستان رضا هستم یک همسفر
تبریک عرض می‌کنم به آقا فرهاد و راهنمای عزیزشان، همچنین رهجوی خوبم آقا فرزاد.
من راهنمای همسفران آقا هستم که در کنگره خدمت می‌کنم و این افتخار را دارم که آموزش‌های این سیستم را به همسفران آقا، منتقل کنم.
روال فعالیت ما با گروه خانواده تا حدودی فرق دارد؛ زیرا رهجویان ما گاهی فکر می‌کنند که هیچ نیازی به این آموزش‌ها ندارند و ممکن است با خود بگویند: کنگره بیایم که چکار کنم؟ من نه مصرف‌کننده هستم و نه تجربهٔ چنین موضوعاتی را دارم! به همین خاطر ممکن است دو یا سه سال طول بکشد تا درک کند کنگره چیست و به چه دردش می‌خورد، چه برسد به این‌که بخواهد درس بگیرد و خدمتگزار بشود.
بنده حدود ۱۲ سال است که در این سیستم حضور دارم، تعداد اعضا ما بیشتر از ۲۰ نفر نیست؛ ولی خوشبختانه با این‌که این شعبه نوپا است؛ اما شمار همسفران خانم فراوان است؛ بنابراین تبریک می‌گویم به راهنماها و ایجنت محترمشان، امیدوارم که ما هم به‌زودی دارای یک شعبهٔ مستقل بشویم، هرچند ابتدا نیاز است تا دیگر افراد خانواده هم به این آگاهی برسند که دریافت آموزش‌های کنگره یک نیاز است تا به سمت اعتیاد نروند و در آینده دچار چالش‌های این پدیدهٔ شوم نشوند، پس ما پذیرای فرزندان پسر بالای ۱۸ سال شما هستیم.
در شعبه شفا لژیون موسیقی هم داریم که از عزیزان علاقه‌مند دعوت می‌کنم در صورت تمایل مراجعه کنند و از این امکان هم بهره‌مند گردند.
از همه شما و آقای فلاح تشکر می‌کنم که این فرصت را در اختیار بنده گذاشتند.
سخنان همسفر فرزاد:
سلام دوستان فرزاد هستم یک همسفر
بسیار خوشحالم که امروز در جمع شما و این شعبه که حس و حال خوبی دارد حاضر شده‌ام.
به پدرم و راهنمای ایشان، همچنین خانم آگاه عزیز و مادر مهربانم تبریک عرض می‌کنم.
خرسندم از این‌که در کنار آقای رضا ریخته‌گر نشسته‌ام و یک راهنما دارم. خیلی ممنون از همه دوستان و امیدوارم این حس و حال خوب همیشه در بین ما وجود داشته باشد.
در پایان مراسم هدایای مسافر و همسفران تقدیم شد.

تصویربردار: مرزبان خبری
تایپ و ویرایش: مسافران حسین و حمید
ارسال خبر: مسافر مرتضی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .