English Version
This Site Is Available In English

حس خوب امیدواری برای درمان اعتیاد

حس خوب امیدواری برای درمان اعتیاد

در دوره‌ای هستیم که اینترنت و فضای مجازی نقش مهمی در زندگی ما دارد و ابزاری برای پیام‌رسانی، آموزش، کسب اطلاعات و آگاهی در هر زمینه‌ای است. ازجمله ویژگی‌های خوب آن، دسترسی راحت و آسان در هر زمان از شبانه‌روز است و می‌توانیم آموزش‌های بسیاری را با صرفه‌جویی در هزینه و زمان ببینیم. جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰ هم به‌عنوان یک سازمان مردم‌نهاد که در حوزه درمان اعتیاد و مواد مخدر فعالیت می‌کند با درایت و تفکر فوق‌العاده بنیان کنگره ۶۰ از همان سال‌های ابتدایی تشکیل این جمعیت، راه‌اندازی سایت را در دستور کار خود قرار داد و در سال ۸۲ رسماً فعالیت سایت آغاز شد و امروزه بیش از 20 سال است که به زبان‌های فارسی و انگلیسی فعالیت دارد. سایت و فضای مجازی آن‌قدر مهم است که جزء دستور جلسات سالیانه قرارگرفته است.

آقای مهندس فرمودند: «سایت کنگره ۶۰ درزمینهٔ درمان اعتیاد به‌عنوان یک سایت مرجع درآمدهاست و این در شناساندن کنگره نقش بسیار مهمی دارد.» امروزه سایت کنگره بسیار بازدیدکننده دارد و نه‌فقط برای کسانی که درگیر اعتیاد هستند مفید است؛ بلکه برای محققان و افرادی که در این زمینه و تخریب‌های اعتیاد فعالیت می‌کنند هم بسیار کارآمد است. در سایت تمامی کارگاه‌های آموزشی خصوصی و عمومی، نشریات، مقالات، دل نوشته‌ها، خلاصه سی‌دی‌ها، تولد رها یافتگان و ... قرار می‌گیرد تا پیام کنگره را که درمان و رهایی از اعتیاد است را به تمام انسان‌هایی که دربند اعتیاد هستند، برساند.

در کنگره از اینستاگرام هم برای انتقال پیام رهایی از اعتیاد و درمان قطعی استفاده می‌شود. در این قسمت سرکار خانم شانی دژاکام به‌عنوان ایجنت به همراه چهار مرزبان خدمت می‌کنند و بخش زیادی از وقایع و رویدادهای کنگره۶۰ را از طریق این صفحه منتشر می‌نمایند. مرزبان خبری در هر شعبه نیز با ارسال مطالب به اینستاگرام مرکزی، آن‌ها را در این راه یاری می‌دهد. ما ارزش فضای مجازی را در دوران کرونا بسیار خوب درک کردیم و در همین فضا بسیاری از لژیون‌ها، جلسات و دیگر فعالیت‌ها به کار خود ادامه دادند.

وقتی مقاله و دل نوشته‌ای در سایت قرار می‌گیرد، افرادی که هم‌جنس خودمان هستند و با شجاعت از تجربیات خود در روزهای تاریک زندگی‌شان و قرار گرفتن در مسیر کنگره ۶۰ و تغییرشان در اثر آموزش‌ها می‌نویسند به خوانندگان انرژی و حس خوب و امیدواری برای درمان اعتیاد را انتقال می‌دهند و این خیلی ارزشمند است، پس سعی کنیم در این زمینه فعال باشیم و اگر شخصی با مطلب ما در سایت به‌سوی درمان و آرامش قدم بردارد، قطعاً حال خوش و برکت را برای ما به همراه خواهد داشت.

خداوند را شاکر و سپاسگزارم که توفیق خدمت در سایت شامل حال من شد تا بتوانم از این طریق هر چه بیشتر آموزش بگیرم. اهمیت فضای مجازی برای من بسیار قابل‌لمس و ارزشمند است، زیرا مسافرم و من از همین فضای مجازی با کنگره آشنا شدیم و بسیار جالب است که در سایتی خدمت می‌کنم که از طریق همین فضا با کنگره آشنا شدم و چه زیبا آقای مهندس می‌فرمایند: «دیگران کاشتند تا ما بخوریم و ما باید بکاریم تا دیگران بخورند.»

در پایان هفته سایت را خدمت آقای مهندس و خانواده محترمشان تبریک عرض می‌کنم و همچنین خدمت همه خدمتگزاران سایت در کلیه شعب، بالأخص خدمتگزار سایت همسفران شعبه سهروردی راهنما همسفر نگار، دبیرشان راهنما همسفر زهرا، مرزبان خبری همسفر فاطمه و همه خدمتگزاران سایت تبریک و خداقوت عرض می‌کنم و ان‌شاءالله برکات خدمت‌ها در زندگی‌شان جاری و ساری باشد.


نویسنده: راهنمای تازه‌واردین همسفر مریم
رابط خبری: همسفر سمانه، رهجوی راهنما همسفر منیره (لژیون نهم)
عکس: مرزبان خبری، همسفر فاطمه
تصویرگر: راهنما همسفر نگار (لژیون سوم)
ارسال: راهنما همسفر زهرا (لژیون یازدهم)
همسفران نمایندگی سهروردی اصفهان

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .