خداوند را شکر میگویم که باز توفیق خدمت به من داده شد تا درباره دستور جلسه این هفته قلم بزنم و فرمانبرداری کنم.
در کنگره 60 ما موظف هستیم آنچه فرمان است را اجرا کنیم و «چرا» نگوییم، فقط باید گوشبهفرمان باشیم و انجاموظیفه کنیم. وقتی ما در کنگره بهجای اجرای فرمان از کلمه «چرا» استفاده کنیم، به آن معنی است که ما نقض فرمان میکنیم. اگر امروز گرفتار مشکلات زیادی هستیم، یکی از دلایل مهم آن نقض فرمان الهی و خرد جهانی است، پس باید آموزش بگیریم و تمرین کنیم که بدون چرا گفتن انجاموظیفه کنیم. تجربه من از گوشبهفرمان بودن به دست آوردن حس آرامش و تغییر در جهت مثبت بوده است.
دستور جلسه این هفته، راههای رسیدن به فرماندهی جسم تا فرماندهی عقل را به ما آموزش میدهد. در آموزشهای کنگره 60 برای رسیدن به جایگاه فرماندهی، فقط باید گوشبهفرمان باشیم؛ چراکه هر مجموعه و سازمانی قوانین و فرمانهای خاص خودش را دارد و هر فرد برای ورود به آن و رسیدن به خواستههایش باید فرامین آن مجموعه را اجرا کند.
فرمان، امری است که از شخص یا مجموعهای صادر میشود و کسی که آن را اجرا میکند فرمانبردار نامیده میشود. فرمانده کسی است که دارای توان و قدرت درونی و بیرونی است و قادر است خواستههای خودش را به انجام برساند و به دیگران هم فرمان بدهد. شاید با شنیدن کلمه فرماندهی به یاد لشکرکشی، درجههای نظامی و جنگ بیفتیم؛ اما فرماندهی در کنگره 60 از آنکسی است که خود مسیر تاریکی را تجربه کرده و با فرمانبرداری و جنگیدن با نیروهای منفی به دانایی رسیده و اکنون فرماندهی جسم و جان خود را به عهده گرفته و قادر است افراد دیگری را نیز برای نجات از تاریکی راهنمایی کند. فرماندهان کنگره 60 دارای اقتدار و دانایی هستند و در دایره عشق، عقل و ایمان خدمت به خلق میکنند.
اما رابطه این دستور جلسه با درمان اعتیاد چیست؟ فرد مصرفکننده با استفاده از مواد به جسم و روان خود آسیب وارد کرده است و دیگر قادر به کنترل رفتار و اعمال خود نیست. در حقیقت فرماندهی جسم و روان خود را به مواد و نیروهای منفی داده است. فرد مصرفکننده از نیروهای منفی فرمانبرداری میکند و بهتنهایی قادر نیست که فرماندهی شهر وجودی خود را پس بگیرد. کنگره 60 این شانس را به مصرفکنندگان میدهد که این فرماندهی را از دست نیروهای اهریمنی باز پس بگیرند؛ اما برای رسیدن به این جایگاه باید فرد مصرفکننده هر آنچه در کنگره به او فرمان داده میشود، اجرا کند و نگوید چرا! چون در کنگره 60 چرا نداریم. اساس کار کنگره بر مبنای عشق و محبت است و برای عشق چرایی نیست.
ما همواره باید به حرف راهنما، مرزبان، ایجنت و کل مجموعه قوانین و حرمت کنگره گوش فرا دهیم و فقط بگوییم: چشم. این چشم گفتنها نهتنها ما را کوچک نمیکند، بلکه ما را به بزرگی و دانایی نزدیکتر میکند. با اجرای فرمانها در سفر اول و دوم شخص میتواند ذرهذره فرماندهی شهر وجودی خود را به دست بگیرد و با رشد جهانبینی و خدمت کردن بهفرمان عقل برسد.
فرد مصرفکننده همانند سربازی است که باید در زمان تعیینشده گوشبهفرمان باشد و خدمت کند تا به جایگاه بالاتری برسد، در غیر این صورت دوباره اسیر نیروهای منفی خواهد شد. در قوانین نظامی کشور فردی میتواند به درجه فرماندهی برسد که همواره سربازی گوشبهفرمان باشد. یکی از شرایط مهم فرمانبرداری این است که فرد بپذیرد نقض فرمان کرده است و مشکل دارد و برای تغییر و بازسازی دوباره خود باید از فرد آگاه دیگری کمک بگیرد و فرمان او را اطاعت کند. شرط دیگر این است که فرمانبرداری باید بهگونهای باشد که بدون قضاوت باشد؛ یعنی از فرمانده یا راهنمای خود بدون قضاوت کردن فرمانبرداری کند و در حین سفر دچار تردید نشود که این فرمانها چه سودی برای او دارد. بهطور مثال، راهنما میگوید: سر ساعت بیا، بهاندازه دارو بخور، سیدی بنویس، دروغ نگو، قضاوت نکن و ...، رهجو نباید اعتراض کند و بگوید اینها به دردش نمیخورد. پشت هر فرمان در کنگره 60 فلسفهای وجود دارد که هر فرد بعد از رهایی و رسیدن به تعادل به آن پی خواهد برد.
فرمانبرداری در دو جهت مثبت و منفی است. استاد امین میگویند: «ما از هرکسی فرمانبرداری کنیم از جنس همان میشویم». اگر فرمان نیروهای الهی را اجرا کنیم، به سمت ارزشها و روشنایی میرویم، اگر فرمان نیروهای اهریمنی را اجرا کنیم به سمت سیاهی و ضد ارزشها میرویم.
اما ویژگیهای یک فرمانده خوب چیست؟ فرمانده باید دانا، هوشیار و دارای قدرت عمل بالایی باشد و برای فرمانهای خود برنامهریزی داشته باشد. باید فرمانی صادر کند که قابلاجرا باشد و در چهارچوب قوانین مجموعه مدنظر باشد در غیر این صورت فرماندهی خود را ذرهذره از دست خواهد داد. بهطور مثال: یک راهنما فقط در چهارچوب درمان اعتیاد و قوانین کنگره میتواند فرمان بدهد و در امور خانواده، شخصی و کاری نظر یا فرمانی نمیدهد. راهنما، مرزبان، ایجنت و جایگاههای دیگر در کنگره 60 در حیطه وظایف خود فرماندهان لایقی هستند و همیشه گوشبهفرمان آقای مهندس و قوانین کنگره هستند. به دلیل رعایت قوانین و حرمتها در طول این سالها کنگره توانسته است سر پا باقی بماند و بدون هیچ مشکلی به راه خود ادامه میدهد تا جهانی شود.
اگر مسافر یا همسفری همیشه گوشبهفرمان راهنما و کنگره بوده است ولی از درون هنوز به حال خوش نرسیده است، علتش این است که هنوز خواسته قوی ندارد و باور او ضعیف است. باید با تمام وجود و همراه با عشق، محبت و باور قوی فرمانبرداری کند و صرفاً به خاطر انجاموظیفه نباشد، چون در این صورت شما در صور ظاهر گوشبهفرمان هستید ولی در صور پنهان خود هنوز کسی که به شما فرمان میدهد را قبول ندارید و دچار کبر و غرور هستید. شاید هنوز به آن درجه از دانایی نرسیدهاید که اجرای فرمان موجب رشد و تغییر در شما میشود. در ضمن اگر ما فردی شکرگزار باشیم این نکته به ما کمک میکند که در جهت مثبت فرمانبردار باشیم.
پیام این دستور جلسه برای ما همسفرها این است؛ تنها راهی که ما را به آرامش و صلح درون میرساند، فقط و فقط فرمانبرداری از راهنما، قوانین و حرمت کنگره 60 است. باید در قدم اول مسافر خود را رها کنیم تا راحتتر از آموزشهای کنگره در جهت رشد و تغییر خودمان استفاده کنیم. افکار و اندیشه منفی به شهر وجودی ما آسیب وارد کرده است، برای رهایی و درمان فقط باید فرمانبردار باشیم. اگر فرمان میدهند؛ همسفر ببخش، پویا باش، ادامه تحصیل بده، پسانداز کن، اضافهوزن نداشته باش و ورزش کن، همه و همه برای بهتر زیستن و به آرامش رسیدن ما است. کار سختی است که پا روی غرور و منیت خودمان بگذاریم، اما با الگو قرار دادن افرادی که در جایگاههای بالاتر هستند و به حال خوش رسیدهاند، میتواند جرقه مثبت برای حرکت ما ایجاد شود.
پس نتیجه میگیریم که لازمه فرمانبرداری و فرماندهی در کنگره داشتن خواسته قوی، خدمت کردن و عشق است. برای باز شدن گرههای وجودی خودمان باید تمرین کنیم همواره در جهت مثبت فرمانبردار باشیم. شکرگزار بودن حسی در ما ایجاد میکند که راحتتر از کسانی که در جهت خیر و سلامت جسم و جان ما فرمان میدهند، اطاعت و فرمانبرداری کنیم تا درنهایت به فرمانده لایقی تبدیل شویم.
در کنگره 60 مسیر فرمانبرداری تا فرماندهی راهی سبز و سرشار از توشه دانایی و رسیدن به عشق است.
نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون دهم)
عکاس: مرزبان خبری، همسفر زهرا
ویراستاری و ارسال: همسفر بهار رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هفتم)
همسفران نمایندگی امین قم
- تعداد بازدید از این مطلب :
779