English Version
This Site Is Available In English

شیشه نه مخدر است و نه محرک، بلکه مخرب است

شیشه نه مخدر است و نه محرک، بلکه مخرب است

ابتدا خدا را شاکرم که فرصتی به من داده شد تا خدمت کنم.

در رابطه با دستور‌جلسه هفته؛《شیشه》که با اسامی مختلفی مثل آیس یا کریستال شناخته می‌شود. ماده اصلی تشکیل دهنده شیشه امفتامین است که در گذشته کاربرد پزشکی داشته و در فرآيندي آزمایشگاهی تبدیل به موادی انرژی‌زا شده است. سابقه آن به جنگ جهانی دوم برمی‌گردد و برای جلوگیری از خستگی و بالا بردن انرژی در سربازان بکار برده شده است.

دلیل استقبال از شیشه بیشتر این بود که چون مواد تشکیل دهنده آن "مرفین" نبود آن را ماده‌ای غیر اعتیادآور می‌دانستند و خیلی از افراد برای اولین بار آن را به عنوان درمان برای اعتیاد خود مصرف نمودند و دچار مصرف همیشگی آن شدند؛ حتی در بعضی موارد مشاهده شده است که شیشه کاربردهای مفیدی مثل تناسب اندام، موادی انرژی‌زا، دارویی برای تقویت حافظه و بالا بردن تمرکز و... قائل شده‌اند که تمامی این موارد اشتباهاتی بوده است که به قیمت نابودی انسان‌ها تمام شده است. 

وقتی از شیشه و عوارض مصرف شیشه صحبت می‌شود، معمولاً فردی با دندان‌های خراب و عفونت پوستی به ذهن می‌آید. عوارض مصرف "شیشه" هم در دراز مدت و هم در کوتاه‌ مدت روی سلامت، جسم و روان فرد اثر می‌گذارد. علاوه بر این مصرف شیشه به‌طور موقت باعث کاهش نیاز به خواب، کاهش اشتها، افزایش تمرکز و انرژی می‌گردد اما نکته تلخ داستان شیشه اینجاست که علائم مصرف شیشه (علائم خوشایند) صرفاً مربوط به مصرف شیشه برای اولین بار می‌باشد. بعد از تداوم مصرف، فرد نه به خاطر لذت، بلکه به خاطر رسیدن به حالت عادی، مواد را مصرف می‌کند.

با مصرف شیشه، ماده شیمیایی به نام «دوپامین» (Dopamine) در مغز ترشح شده و باعث ایجاد احساس رضایت و سرخوشی در فرد می‌شود. همچنین فرد احساس اعتماد به‌نفس بالا و داشتن انرژی بیش از‌ حد دارد. بلافاصله بعد از مصرف "شیشه" برای اولین بار و با از بین رفتن اثر آن، علائم نئشگی شیشه ظاهر می‌شوند. بنابراین فرد تلاش می‌کند دوباره به آن احساس رضایت دست یابد و دوباره به سراغ شیشه می‌رود. 

در دنیا راهی برای درمان مصرف شیشه وجود ندارد؛ اما کنگره ۶۰ معتقد است با دارو مناسب (شربت اپیوم) و روش مناسب درمان (دی اس تی) و با (دوز مناسب دارو) می‌توان اعتیاد به شیشه را نیز درمان نمود. افرادی که شیشه مصرف می‌کنند در پاسخ به روش کنگره ۶۰ می‌گویند؛ شیشه که مورفین ندارد پس چرا از شربت تریاک برای درمان آن استفاده می‌شود؟ اما پاسخ کنگره ۶۰ این است که چون با مصرف شیشه تمام ناقل‌های عصبی و نوروترانسمیترها از تعادل خارج می‌شوند برای به تعادل رسیدن سیستم بدن از شربت تریاک استفاده می‌شود زیرا؛ مشابه تمام نوروترانسمیتورها و ناقل‌های عصبی طبیعی بدن، در تریاک وجود دارد به همین خاطر برای درمان شیشه، الکل، هروئین، گل و... از شربت تریاک استفاده می‌شود و سند آن هم افرادی هستند که با مصرف شیشه وارد کنگره ۶۰ شدند و امروز در سلامت کامل و بدون هیچ اثری از اعتیاد به شیشه به زندگی خود ادامه می‌دهند.

تایپ: همسفر راضیه (راهنما تازه‌واردین)

ویراستاری: همسفر فاطمه لژیون ۱۰

ارسال: همسفر فاطمه لژیون ۵

همسفران نمایندگی پاکدشت

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .