English Version
This Site Is Available In English

مشارکت مکتوب

مشارکت مکتوب

سلام دوستان خدیجه هستم یک همسفر: در این سی‌دی در مورد تفاوت انسانی که حسش آلوده هست و انسانی که حس سالمی دارد، صحبت شده است. استاد امین می‌فرمایند: کسی که حس سالمی دارد، قدرت و دانایی حل مسئله را هم دارد، چون عقلش سالم است و راه درستی را انتخاب می‌کند، به انرژی مثبت فکر می‌کند و قدرت و دانایی حل مسئله را دارد ولی فردی که حسش آلوده هست و در نظر خودش فکر می‌کند که قدرت حل مسئله را دارد و کارها را می‌پذیرد اما نیروی خودش را در جای نادرستی استفاده می‌کند، راه درست را انتخاب نمی‌کند و در زندگی هم برای خود و هم برای دیگران مشکل به وجود می‌آورد.

سلام دوستان مینو هستم یک همسفر: حس در وجود هر انسانی عامل حرکت است که اگر آلوده شود، او از حرکت باز می‌ایستد. تاریکی‌ها انواع مختلفی دارد که یکی از آن‌ها می‌تواند مواد مخدر باشد، انسانی که وارد تاریکی‌ها می‌شود، احساسش آلوده است و کسی که اعتیاد دارد، عقل دارد ولی نگاهش به اطراف تغییر می‌کند و آن چیزی که باعث تغییر نگاهش می‌شود، آلوده شدن حس هست که باید کم کم آلودگی‌ها را اصلاح کند تا به تعادل برسد. بنابراین عقل وجود دارد اما تفاوت در میزان قدرت تشخیص است، عقلی که کامل‌تر است، مسائل بزرگ‌تر را حل می‌کند و عقلی که خیلی کامل نیست، مسائل کوچک‌تر را حل می‌کند که در هر دو صورت، مسائل حل می‌شوند اما درجه تکامل بین آن‌ها فرق می‌کند و این درجه تکامل همان دانایی است.

سلام دوستان لیلا هستم یک‌ همسفر: در سی‌دی مثلث شخصیت به این نتیجه رسیدیم که وقتی انسان می‌خواهد یک‌ چیزی را یاد بگیرد، شاید ابتدای کار سخت باشد تا قوانین را یاد بگیرد و باید روی آن تمرکز کند ولی بعد از آن مسئله راحت می‌شود. ما برای انجام هر کاری باید قوانین آن را یاد بگیریم، بازی زندگی هم همین‌طور است، اگر قوانین زندگی را ندانیم، با همه مشکل پیدا می‌کنیم، حتی از خدا هم متنفر می‌شویم. جهان‌بینی کنگره هم در مورد مسائل زندگی است. انسان وقتی وارد تاریکی می‌شود، حسش آلوده می‌گردد، حس در وجود هر انسان عاقل در حرکت است و اگر حس نباشد، هیچ حرکتی انجام نمی‌گیرد. حس آلوده مانند چرخ و فلک است که به هر طرف حرکت می‌کند و اگر حس آلوده شود، اطلاعات غلط به عقل داده می‌شود و براساس آن اطلاعات، حکم صادر می‌شود و دانایی مختل خواهد شد، در نتیجه توانایی و لیاقت عقل زیر سوال می‌رود و در ادامه، حس گناه به انسان وارد می‌شود که چرا این‌طور شد، این‌ها همه تقصیر من است که اینگونه شد و ... که حس عدم امنیت پدیدار می‌گردد و شخص با ترس‌های زیادی مواجه می‌‌شود که با شکست مثلث شخصیت، دیگر هیچ چیزی برای شخص معنی ندارد.

سلام دوستان معصومه هستم یک همسفر: اگر شخصی بتواند پیام و یا مطالب سی‌دی مثلث شخصیت را درک کند، می‌تواند مشکلات خودش را حل کند، زیرا تمام مشکلات شخصی انسان به واسطه آسیب به اضلاع مثلث شخصیت هست. به قول استاد امین، نیروهای منفی تنها کاری که می‌کنند، این است که حس را آلوده می‌کنند و اگر موفق به این کار شدند، دیگر کار انسان ساخته است، چون اگر حس آلوده شود، اطلاعات غلط به عقل داده می‌شود و براساس این اطلاعات، حکم صادر می‌گردد و دانایی مختل می‌شود. در نتیجه توانایی و لیاقت انسان زیر سوال می‌رود و انسان با شکست مثلث شخصیت که اضلاع آن لیاقت، معصومیت و امنیت است، دیگر هیچ چیزی برای انسان معنی ندارد، نمی‌تواند از چیزی لذت ببرد و زندگی برای او سخت خواهد شد که در اینجا باید ببینیم، از کدام قسمت آسیب دیده‌ایم و با کمک مثلث دانایی، شروع به آموزش گرفتن کنیم و در ادامه با تفکر و تجربه، دانایی خودمان را بالا ببریم تا بتوانیم، دانایی خودمان را به دانایی موثر تبدیل کنیم و شخصیت خودمان را از نو محکمتر و قوی‌تر بسازیم و اجازه آسیب دوباره به نیروهای منفی راندهیم.

سلام دوستان ساناز هستم یک همسفر: استاد امین در سی‌دی مثلث شخصیت، مصرف‌کننده را مانند کسی می‌داند که سوار بر چرخ و فلک است و اینکه او با حرکت‌های دورانی چرخ و فلک نمی‌تواند، تشخیص درستی از مسیر کسی که کنار چرخ و فلک است، بدهد ولی کسی که سالم است یا کنار چرخ و فلک ایستاده است، می‌تواند مسیر را به درستی برای آن فرد تشخیص دهد. در مورد تمثیل برای راهنما و رهجو، راهنما که با رسیدن به تعادل و دانائی، خود راه را به درستی درک و احساس می‌کند و رهجو هنوز مانند کسی که سوار بر چرخ و فلک است، گیج و سردرگم است و راه را به درستی نمی‌تواند بیابد و حس کند. نیروهای منفی ما را خراب می‌کنند و همینطور به ترتیب ما حال دیگران را خراب می‌کنیم. اضلاع مثلث شخصیت عبارتند از امنیت، شایستگی، معصومیت. اگر نیروهای منفی روی آن‌ها اثر کنند، حس‌ها به سمتی دیگر هدایت می‌شوند، مثلاً امنیت به بی‌امنی، شایستگی به بی‌لیاقتی و معصومیت به احساس گناه تغییر خواهد یافت.

کسی که احساس بی لیاقتی می‌کند، سعی بر این دارد که با گرفتن مدرک‌های متعدد و آموزش‌های ظاهری، شایستگی خود را نشان دهد و فرد بی‌لیاقت، همیشه به دنبال قدرت می‌رود و فردی که حس معصومیت دارد، همیشه احساس گناه کرده و سعی دارد که با محکومیتش این احساس را به دیگران منتقل کند. استاد امین فرمودند: ای کاش ما همیشه و دائما در برابر نیروهای منفی پایداری و استقامت می‌کردیم تا این که در جبهه آن‌ها شمشیر می‌زدیم. بهترین دانائی، دانائی است که وقتی می‌بینیم نیرویی تخریبی است، آن را انجام ندهیم و در آخر اینکه لازم نیست که نیروی منفی، تمام افراد یک جامعه را تحت شعاع خود قرار دهد، چرا که آن نیرو می‌تواند، فقط فرمانده آن شهر را گمراه کند. به نظر من، ما به واسطه آلودگی حس‌هایمان در جایگاه خود قرار نگرفته‌ایم، در نتیجه ما با پالایش حس‌هایمان، به درجات بالای انسانیت دست خواهیم یافت و به جایگاه اصلی خودمان که همان جانشینی خداوند بر روی زمین است، برسیم.

سلام دوستان نسترن هستم یک همسفر: باور انسان نسبت به موجوديت خويش را شخصيت می‌گويند. مثلث نماد تعادل است و مثلث شخصيت از سه ضلع امنيت،‌ معصومیت و لیاقت تشکیل شده است. امنیت، در صلح و آرمش بودن است، معصوميت به معنی دوری کردن از ضدارزش‌ها و در صراط مستقيم بودن است و شايستگی يعنی داشتن توان انجام كارها. من می‌توانم ببينم، راه بروم و نفس بكشم، اين‌ها توانايی‌هایی است كه به آن فكر نكرده بودم. اگر يك ضلع اين مثلث از جایی مانند‌ تهديد،‌ بی‌لياقتی و گناه ترک بردارد، باعث احساس بی‌شخصيتی می‌شود، یعنی از قسمتی که ترک خورده است،‌ درب ورودی برای بی‌تعادلی شخصيت،‌ باز می‌شود و اگر انسان گناهکار باشد، هميشه انسان احساس ندامت دارد. وقتی شخص احساس كند که لياقت انجام کاری را ندارد، گذشت زمان ورودی و يا ترک مثلث را ترميم نمی‌كند، فقط با تغيير انديشه و افكار می‌توان ورودی آن را ترمیم کرد.

رابط لژیون: همسفر ساناز رهجوی کمک راهنما همسفر منیره (لژیون ششم)

ویراستاری و ارسال: همسفر محدثه رهجوی کمک راهنما همسفر منیره (لژیون ششم)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .