English Version
This Site Is Available In English

مصرف شیشه‌ در زنان باعث کاهش قشر خاکستری مغز می‌شود

مصرف شیشه‌ در زنان باعث کاهش قشر خاکستری مغز می‌شود

تخریب‌های شیشه و درمان آن با متدDST
شیشه چیست؟ شیشه یک ماده محرک مخرب بسیار قوی است که به شکل تکه‌های بلور شفاف و خرد شده یافت می‌شود و با واژه‌هایی مثل آیس، آمفتامین شناخته شده، که بیشتر در بین قشر جوانان، نوجوانان و دانشجویان مصرف می‌شود، که طرز استفاده از این نوع مواد محرک معمولاً سیگار و ... شیوع دارد. این نوع ماده محرک دستگاه‌های عصبی مرکزی را تحت تاثیر قرار می‌دهد. از این رو مصرف آن باعث تجربه‌ی حالت‌هایی نظیر افزایش ضربان قلب، سریع شدن تنفس، افزایش انرژی و احساس سرخوشی مفرط می‌گردد. همچینن شیشه با بالا بردن سطح برخی از انتقال دهنده‌های عصبی در مغز مثل دوپامین، منجر به بروز علائم مثل روان‌پریشی، توهم و هزیان می‌گردد.

به همین دلیل افراد مصرف‌کننده تحت تاثیر مصرف ممکن است دست به رفتار‌های خطرناکی بزنند چرا که این ماده مرز بین واقعیت و خیال را از بین می‌برد و باعث می‌شود که فرد بر اساس توهمات خویش رفتار کند. شیشه مانند سایر محرک‌ها دارای علائم کوتاه مدت و بلند مدت می‌باشد که در این‌جا بررسی می‌کنیم. اثرات و علائم شیشه در کوتاه مدت؛ از جمله گیجی و پریشانی، عصبی بودن، تحریک‌پذیری بیش از حد، از دست دادن اشتها، بالا رفتن درجه حرارت بدن، حالت تهوع، اسهال، استفراغ، بی‌خوابی شدید و آزار دهنده، حرف زدن سریع، عرق کردن بیش از حد، ایجاد بوی بد دهان مانند بوی مواد شیمیایی، قرمز شدن بیش از حد چشم‌ها، باز و گشاد شدن مردمک چشم، قرمز و گلگون شدن چهره، بالا رفتن ریتم تنفس، فشار خون و ضربان قلب، از علائم مصرف شیشه در کوتاه مدت می‌باشد.

علائم مصرف شیسه در بلند مدت از جمله؛ روان‌پریشی در اثر مصرف شیشه، بدبین شدن به همه‌کس و همه چیز به صورتی که فرد مصرف‌کننده در طولانی مدت تصور می‌کند، که همه قصد آسیب رساندن به او را دارند و فکر می‌کند که همیشه تحت تعقیب است. احساس خستگی همیشگی، افسردگی، اضطراب و نوسانات هیجانی، رعشه و بی‌قراری، بهم سائیدن دندان‌ها، پوسیدگی دندان، ایجاد زخم‌های پوستی و آکنه،  خارش بیش از حد و خشکی پوست، آسیب دیدن اندام‌های داخل بدن بخصوص ریه، کلیه‌ و کبد ، پایین آمدن مقاومت بدن در برابر بیماری‌ها، کمبود شدید مواد معدنی و ویتامین در بدن و مصرف بلند مدت شیشه باعث می‌شود که دهان و دندان‌های فرد بسیار خراب و زشت به نظر برسد.

مصرف شیشه علاوه بر عوارض جسمی که ذکر شد بیشترین تاثیر را در روان فرد مصرف‌کننده می‌گذارد. عوارض مصرف شیشه در زنان باعث کاهش قشر خاکستری مغز است. کاهش قشر خاکستری می‌تواند منجر به دو مشکل شود. اولین مشکل، ناتوانی در تحلیل اطلاعات ورودی به مغز و مشکل دیگر در کاهش انعطاف‌پذیری عصبی است که منجر به عدم توانایی مغز در تغییر و تطبیق دادن خود با تجارب جدید می‌باشد. عوارض شیشه بر مغز زنان بیشتر از مردان است و شیشه از نظر روانی، خانم‌ها را ببشتر تحت تاثیر قرار می‌دهد. عوارض مصرف شیشه در مردان از جمله این است که مصرف شیشه برای اولین بار می‌تواند باعث افزایش قابل توجه میل جنسی و طولانی‌تر کردن مدت زمان رابطه شود.

شیشه ابتدا میل جنسی را به صورت قابل توجهی افزایش می‌دهد ولی با گذشت زمان میل جنسی را به شدت کاهش می‌دهد و یا به صفر می‌رساند. طول عمر و ماندگاری شیشه در خون ۳ ساعت است، و فرد مصرف‌کننده بعد از ۳ ساعت دوباره خمار است و باید مصرف کند یعنی در طول شبانه روز باید ۸ بار مصرف شود. بنابراین فرد مصرف‌کننده‌ی شیشه بعد از مدتی دیگر صرفاً به خاطر لذت و از بین بردن نشئگی شیشه را مصرف نمی‌کند، بلکه برای انجام کارهای روزمره‌ی خود، آن را مصرف می‌کند. برداشت‌های نادرست از مصرف شیشه
۱- باعث افزایش میل جنسی و تاخیر در انزال می‌شود. ۲- شیشه باعث تصمیم‌گیری درست‌‌تر می‌شود.

۳- شیشه باعث لاغری می‌شود. ۴- شیشه وابستگی ندارد و هرگاه‌ اراده کنی، می‌توانی ترک کنی. اما درمان شیشه در کنگره ۶۰ در طی زمان ۱۰ الی ۱۱ ماه با پروتکل تبدیل شیشه به شربت OT که توسط کمک‌راهنمایان کنگره ۶۰ صورت می‌گیرد امکان‌پذیر است. تمامی مصرف‌کنندگان مواد مخدر، چه مصرکنندگان شاخ‌دار که آمفتامین یا شیشه مصرف می‌کنند و به جنون و جنایت کشیده می‌شوند و به اطرافیان و مردم آسیب می‌رسانند. و مصرف‌کنندگان بی‌شاخ که به کسی کاری ندارند و در تاریکی و تنهایی خود در گوشه‌ای خلوت فقط به خود آسیب می‌زنند که در کنگره ۶۰ با متد DST قابل درمان هستند. افرادی که مصرف شیشه داشته‌اند، توانسته‌اند با استفاده از شربت OT و با در نظر گرفتن پارامتر زمان به درمان قطعی برسند و این روش برای اولین بار توسط بنیانگذار کنگره ۶۰ جناب آقای مهندس حسین دژاکام ابداع شد.
با تشکر از کمک‌راهنمای خوبم خانم مینا

گوینده: همسفر راضیه رهجوی کمک‌راهنما همسفر مینا (لژیون چهارم)
تایپ: همسفر آمنه‌ رهجوی کمک‌راهنما همسفر آرزو (لژیون یازدهم)
ارسال: همسفر‌ زلیخا رهجوی کمک‌راهنما همسفر اعظم (لژیون سوم)

همسفران نمایندگی ابن‌سینا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .